Bende utancim korkularmdantek derdin bu olsun inşallah. ben de sevgilimle öpüşemiyorum bi türlü ama mesafeden.
Hayr onuda yapamyrm ki o yapmak istiyorSanal sex yapıyordunuz en son ona noldu
fdjkfsdjlsdBende utancim korkularmdan
Bende utancim korkularmdan
Ama öyle put gibi de durmak istemiyorum kiKendini ona bırak, gerisi gelir :)
Bence abartiyorsun herkes bunu birinden ogrenip uygulamiyor. Hem senin yapamam bilmiyorum dedigin sey erkeklerin daha cok hosuna gidiyor (bilmemek) dogal birsey bu sevgiyle olusan bisey kendinide opusecem diye odaklama zaten kendiliginden gelisir.. hayir yani bunu nasil yapacagini kimse anlatamaz sacma bir soru olmus bunu yasayarak ogrenirsn ( adamin uzerine mi direk ogrenip atlamak amacin oyuzden tecrubeli gibi mi davranmak istiyorsun pek kestiremedim)23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?
Hanımefendi size ne oluyor anlamadım kendi kendinze tribe gircek bir şey yok cevap vermeyin en fazla olsun bitsinBizden sanal seks senaryosu isterken utanmıyorsun, değişik
Hahah deniycemSenin ben derdini öpiyim kız
Bu kadar kasma kendini olur gider.
Neyse ki bu sene okullar bir hafta erken açılıyor.Bizden sanal seks senaryosu isterken utanmıyorsun, değişik
Ben kimseden öyle bir şey istemedim uyduruyor sizde inanyrmsnz insanlar sizin gibiler yüzünden burya rahat konu açamıyor amacnz dalga terslemk sataşmak yorum yapmayn lütfenNeyse ki bu sene okullar bir hafta erken açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?