sevgilimle problemerim var

orası öyle ama ne bilm 3 aydan sonra askerliği bitiyor rahat bırakıcam dedi ama gene ayrı kalma gibi bi ihtimalimizde var ve ben bu kadar kısıtlamaya 3 ay sonra katlanmıcam dedim ama korkuyorum gene baskı yaparsa die

her yaptığını sevgiline anlatmak zorunda mısın geçiştir hemen başka konu aç her gittiğin yeri yaptığını söyleme öyle şey mi olur sen her şeyden önce bi bireysin hayat senin .Gerektiği kadar açıklama yap kızcağı şeyleri yapma yaptıysan da söyleme :)

ya ama saklayıncada kendimi kötü hissediyorum o herşeyini anlatıyor bana

ya ama saklayıncada kendimi kötü hissediyorum o herşeyini anlatıyor bana

ya herşey kız da biter kız akıllı olmalı anlatmamalısın her şeyi bu dediğimi emin ol ilerde yaşadıkça daha iyi anlıyacaksın ama gene de tavsiye ayrıca onun anlatıp anlatmadığını ne sen ne de bi başkası bilemez bi tek allah bilir ...kendinden başka kimseye çok güvenme

ne yapmalıyım sence üstüne fazlamı gidiyorum

Bu davranışı belki normal davranışı, karakteri yani.
Belki uzun bi'ilişkiniz olsaydı anlayacaktın ve ona göre yol çizecektin.
Askerde zaten kişi ya sevdiğine daha çok bağlanır, kıskanır ya da tam tersi bu ilişkinizin gücüne bağlı.

ilk başlarda 1 yıl daha ayrı kalırız diyodu işi için ama daha sonra senden ayrı yapamam çok özlüyorum seni dedi beni sevdini biliyorum ama ilgisizliği belkide dediğin gibi beraber uzun zaman geçirmedimizdendir romantik yada ilgisiz olmasının sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…