- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Peki nasil bi tavrm olmali? Mesela elimi tutmaya yeltenince ne dmem lazim cok sert olmak istemiyrm ama mesafemi de anlasin istiyorum..evimde kalırsın dediğine göre, elini tutmaktan daha fazlasını düşünüyo.
Haklisin bende erken oldugunu dusunuyorum.. İnsaallah o ortamdan siyrilabilirim ya .gerci cafede fln oturrz orda da bisey yapamaz insaallah.evine gitme olur da ayrılırsanız nasıl bakıcaksınız birbirinize??? şimdilik öpüşme ortamının olmasına izin verme bence.
ev ortamına girme kafede yolda napıcakHaklisin bende erken oldugunu dusunuyorum.. İnsaallah o ortamdan siyrilabilirim ya .gerci cafede fln oturrz orda da bisey yapamaz insaallah.
Bu soru saka mi?Merhaba konuyu umarim dogru yere aciyorumdur..bi yillik bi iliskim var kendisi komsumn oglu yani uzun zamandr tanisiyr aileler falan..bi yil once atandi atandiktan sonra biz konusnaya basladik..ilk bulusmamz olcak sevgili olduktan sonra..ben onun yanina gidicem..evimde kalirsin otele guvenemem ben diyo bnde tabiki hayir dedim..gerekirse ben arkadasmn evine giderim sen rahat rahat kalirsn dedi ama gitmicem evine..simdi asil sorum su kirk yilda bi bulusabiliyoruz aileler henuz bilmedgi icin ayri sehirlerde yasadgmz icin zor oluyo.. Elimi tutmak opmek isterse izin vermeli miyim sizce?hakkimda yanlis dusunsun isteniyorumnasil bi tavir takinmaliyim?
Yaşım 22.. Sadece yanlis bi adim atmak istemedim..tesekkur ederim cevabiniz icin.Bu soru saka mi?
Kac yasindasiniz bu soruya cecap bekliyorsunuz ilginc
22 yasinda arkasinda duracagin herseyi yapabilirsinYaşım 22.. Sadece yanlis bi adim atmak istemedim..tesekkur ederim cevabiniz icin.
Bence gerçekten seviyorsanız birbirinizi ilk buluşmada el ele tutuşabilirsiniz. Evinde kalabilirsiniz fakat o başka yerde kalmalı. Valla benim arkadaşlarım sevgilileriyle aynı evlerde de kaldı, otellere de gitti(yeni olmalarına rağmen) aynı kişilerle evlendiler bile. Sanırım artık erkekler nazlılarla uğraşmak istemiyor.
Bu cevabi yazarken hiç utanmadiniz mi bayan ?!!!
Ilk buluşma diyorsun bence sınırını koy... Disarda bulus ve aksamina evine dön Kolay lokma gibi görünme simdi bisey demez sonra başına kakar cnm...esasen onun senin yanina gelmesi gerekir erkek olarak...
Pişman olacağın şeyler yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?