Sevgilimle sınırımız ne olmali?

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Merhaba konuyu umarim dogru yere aciyorumdur..bi yillik bi iliskim var kendisi komsumn oglu yani uzun zamandr tanisiyr aileler falan..bi yil once atandi atandiktan sonra biz konusnaya basladik..ilk bulusmamz olcak sevgili olduktan sonra..ben onun yanina gidicem..evimde kalirsin otele guvenemem ben diyo bnde tabiki hayir dedim..gerekirse ben arkadasmn evine giderim sen rahat rahat kalirsn dedi ama gitmicem evine..simdi asil sorum su kirk yilda bi bulusabiliyoruz aileler henuz bilmedgi icin ayri sehirlerde yasadgmz icin zor oluyo.. Elimi tutmak opmek isterse izin vermeli miyim sizce?hakkimda yanlis dusunsun isteniyorum :( nasil bi tavir takinmaliyim?

evine gitme olur da ayrılırsanız nasıl bakıcaksınız birbirinize??? şimdilik öpüşme ortamının olmasına izin verme bence.

evine gitme olur da ayrılırsanız nasıl bakıcaksınız birbirinize??? şimdilik öpüşme ortamının olmasına izin verme bence.
Haklisin bende erken oldugunu dusunuyorum.. İnsaallah o ortamdan siyrilabilirim ya .gerci cafede fln oturrz orda da bisey yapamaz insaallah.

Merhaba konuyu umarim dogru yere aciyorumdur..bi yillik bi iliskim var kendisi komsumn oglu yani uzun zamandr tanisiyr aileler falan..bi yil once atandi atandiktan sonra biz konusnaya basladik..ilk bulusmamz olcak sevgili olduktan sonra..ben onun yanina gidicem..evimde kalirsin otele guvenemem ben diyo bnde tabiki hayir dedim..gerekirse ben arkadasmn evine giderim sen rahat rahat kalirsn dedi ama gitmicem evine..simdi asil sorum su kirk yilda bi bulusabiliyoruz aileler henuz bilmedgi icin ayri sehirlerde yasadgmz icin zor oluyo.. Elimi tutmak opmek isterse izin vermeli miyim sizce?hakkimda yanlis dusunsun isteniyorum :KK43: nasil bi tavir takinmaliyim?
Bu soru saka mi?
Kac yasindasiniz bu soruya cecap bekliyorsunuz ilginc

Bence gerçekten seviyorsanız birbirinizi ilk buluşmada el ele tutuşabilirsiniz. Evinde kalabilirsiniz fakat o başka yerde kalmalı. Valla benim arkadaşlarım sevgilileriyle aynı evlerde de kaldı, otellere de gitti(yeni olmalarına rağmen) aynı kişilerle evlendiler bile. Sanırım artık erkekler nazlılarla uğraşmak istemiyor.

Yetişkinsiniz. Bu sorunun cevabı tamamen size bağlı. Yani bana göre yetişkin bir kadının ilişkiye girmesi gayet normal bir şeyken sizin için öpüşmek bile çok büyük bir sınır ihlali olabilir. Kişisel değer yargıları, inanç değerleri vesaire bunlara saygı duyuyorum.
Kısacası size bağlı. Size göre el ele tutuşmak, yakınlaşmak vesaire yanlışsa yanlıştır. Sınırınız bu olsun. Ama siz de istiyorsanız arkanızda duracağınız her şeyi yapabilirsiniz. Nacizane tavsiyem onu öptüğünüz için sizin hakkınızda kötü düşünecek insanla da görüşmeyin. Ve istediğiniz her şeyi yapın, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Hayatınızın kontrolü tamamıyla sizin elinizde.

Bence gerçekten seviyorsanız birbirinizi ilk buluşmada el ele tutuşabilirsiniz. Evinde kalabilirsiniz fakat o başka yerde kalmalı. Valla benim arkadaşlarım sevgilileriyle aynı evlerde de kaldı, otellere de gitti(yeni olmalarına rağmen) aynı kişilerle evlendiler bile. Sanırım artık erkekler nazlılarla uğraşmak istemiyor.

Bu cevabi yazarken hiç utanmadiniz mi bayan ?!!!

Bayan cevap yazmayacaktim ama yorumlarinizi görünce dayanamadım.
Siz niçin bu soruyu sizi bilmeyen insanlara,bize soruyorsunuz ?
Cevabi belli değil mi ?
Sizin yabanci bir adamin evinde ne işiniz var ?
çok mu goresiniz geldi oyleyse gidin bir otelde kalin,veya gunubirlik gidin ve donun.
Elimi tutturayim mi diye bize sormuşsunuz cumlelerinizden 'onu tatmin etmek için elimi tutsun mu,beni opsun mu ' nun arapcasi mi bu ?
Benim 100 yil tanidigim olsun niçin evlilik cuzdanimi almadan elini tutacagim ?
Niçin onu opecegim ?
Bana ne kazandiracak ?
Onu bilmem ama çok sey kaybettirecek.
Birinin elini tutmak çok özel bir hediyedir hanimefendi,yaşınız umrumda bile değil. Vakti geldiginde onu tatmin etmek için değilde, gerçekten istediginiz için tutarsiniz.Doğruyu istiyorsunuz,söylüyorum.
Beni kötü bilmesin bilmem ne demissiniz,
adam sizi evine çağırmış, yahu vallahi dunyanin civisi çıkmış
babanizin yaninda yapamayacağınız şeyleri lutfen o yokkende yapmayin.
Iyi geceler

Senin kendi düsüncen eger pisman olurum bir sey yasarsak ailem rahat aile degil dersen zaten orda isin olmaz. Ates ve barut sonucta. Ben kendime güveniyorum dersin karsı tarafa nasıl güvenebilirsin belki de o an seytana uyup bazı sınırları asacaksınız. Eger böyle biriyseniz dışarda tonla yer var. Bir de siz komsu cocuklarısınız oldu da bitti nasıl bakacaksınız yüz yüze. İkinci ihtimalde bu durumdan rahatsız olmazsınız bir sey yasasanızda bu sizinde aileniz icinde önemli degildir. Tercih sizin.

canim evinde kalman dogru olmaz, hangi yasta olursan ol ister 22 ister 32. Ne el ele tutsmak nede opmek. Sana kendi evinde kalma teklifi de guven sarmiyor, sen mesafeni koru, degil bir yillik 5 yillik bir iliski bile boyle birseye guven saglamaz.

Ilk buluşma diyorsun bence sınırını koy... Disarda bulus ve aksamina evine dön Kolay lokma gibi görünme simdi bisey demez sonra başına kakar cnm...esasen onun senin yanina gelmesi gerekir erkek olarak...
Pişman olacağın şeyler yapma...

Ay bence de adamin yanina kiz gidiyor

Back
X