- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
Henry olsa ben de bişey dememHanry Cavill olsa bişey demeyeceğim :) şaka bir yana zaten numarasını falan sildim fotoğraflarımızı da çoktan silmiştim onu görebileceğim bir yer yok zaten. Farklı şehirlerde de yaşıyoruz daha kolay olur belki
güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah öyle olur :)Henry olsa ben de bişey demem
Allah kolaylık versin sınavı kazanınca çok mutlu olup keyifli bir ilişkiye başlayacaksın.
Her zaman değerli olduğunu ve hiçbir erkeğin ağız kokusunu çekmek zorunda olmadığını hatırla
Gerçekten mi ne kadar iğrençmiş. Sen nasıl öğrendin peki?Aynısının hatta beterini yaşadım ve aldatıldım. Hemde defalarca aldatmış.
Ne kadar güzel sizin adınıza sevindim :) Mutlu olun inşallah.Size böyle hakaretler eden, manipüle eden, hadsiz hadsiz beni kimler ister diyen, başka kadınlara ilgisini belli eden (kadın öğretmenle muhabbet ettim diye size söylüyorsa karşısındakine farklı gözle bakıyordur) bir insanla asla işiniz olmasın. Salın ipini. Çok kalitesiz biri
Sınav senemdeyim ve erkek arkadaşım memur. O kadar titrer ki üzerime. Istemedigim hatta istememe ihtimalimin olduğu hiçbir şeyi bana sormaya gerek bile duymadan reddeder.
Olması gereken de budur. Öğretmen olunca havaya girmiş sizinki. Vefasız pislik. Boşverin böyle kalitesiz olduğunu erkenden öğrenmeniz çok hayırlı olmuş sizin için. Ya evlenip cocuk yapinca öğrenseydiniz? Geçmiş olsunNe kadar güzel sizin adınıza sevindim :) Mutlu olun inşallah.
Ama haklısınız yani seven değer veren kişi ne kadar sinirlense de böyle davranmaz. Ayrıldım zaten bitti
Aman aman yazık çocukların hayat mahvolurdu. DAOlması gereken de budur. Öğretmen olunca havaya girmiş sizinki. Vefasız pislik. Boşverin böyle kalitesiz olduğunu erkenden öğrenmeniz çok hayırlı olmuş sizin için. Ya evlenip cocuk yapinca öğrenseydiniz? Geçmiş olsun
Allah korusun çocuk olunca iş çok değişiyor. Hayatta herkes yaptığının karşılığını bulur elbetOlması gereken de budur. Öğretmen olunca havaya girmiş sizinki. Vefasız pislik. Boşverin böyle kalitesiz olduğunu erkenden öğrenmeniz çok hayırlı olmuş sizin için. Ya evlenip cocuk yapinca öğrenseydiniz? Geçmiş olsun
Seninle ilgili kafasında soru işaretleri varmış bi tık üstünü bulmuş olabilir çünkü bunlar böyle ayrıca bi erkeğin kendine o.. pu muyum demesi çok manidar çünkü erkek o .pusu diye bi kavram var:). Çıldırdı işte ben o****pu muyum, yaacak olsam yaparım bilmem ne saydırdı. Seni sevmiyorum, ailem de
Yani ne gibi soru işaretleri? Yetersiz olduğumu düşündüğüne dair miSeninle ilgili kafasında soru işaretleri varmış bi tık üstünü bulmuş olabilir çünkü bunlar böyle ayrıca bi erkeğin kendine o.. pu muyum demesi çok manidar çünkü erkek o .pusu diye bi kavram var:)
Evet oturmayan birşeyler varmış bence kafasında. Çiğ bi insanmış ki ortamı değişince belki istekleri de değişti üzülmeyin kimse vazgeçilmez değil öyle bir toparlan önüne bak ki o iş işten geçtikten sonra naptım ben bile diyemesinYani ne gibi soru işaretleri? Yetersiz olduğumu düşündüğüne dair mi
Okuldaki tüm kadınlar da buna kaldı çünkü, ezik.Merhaba. Benim kendimce büyük bir problemim var. Yaklaşık 4 senedir bir ilişkim var. Acısıyla tatlısıyla geçti şimdiye kadar ama ben artık hep mutsuz ve üzgünüm. Sevgilim İstanbula öğretmen olarak atandı bu sene ve çok değişti. Varsa yoksa arkadaşları. Sürekli onlarla. Ben demiyorum sürekli evde otursun. Ama bana hiç vakit kalmıyor, onların yanında aramama izin vermiyor ki aramam da zaten belki ararsam o da gece geç olduysa merak ettiğim için. Gerçekten bunalttığımı düşünmüyorum. Aradaki dengeyi kuramadığı için kırılıyorum. Ben evde ders çalışıyorum ve bunaldığım zamanlar oluyor onunla bunu paylaşmak istiyorum. Çünkü o sınav döneminden o da geçti ve ben hep destek oldum. Arkadaşlarım da var tabi onlarla da konuşuyorum ama sevgilimle paylaştıklarım daha farklı normal olarak.
Beni sürekli kıskandıracak şeyler yapıyor. Yok çalıştığı okulda bi kadın öğretmen varmış onunla sohbet etmiş falan. Her kavgamızda bana okulda yazmasam kabul etmeyecek kadın yok, bişey yapsam ruhun duymaz diyor sonra da barışınca sinirden dedim diyor. Böyle olunca haliyle üzülüyorum ve daha da kıskanç olmaya başlıyorum. Yapmayacağım bir daha diyor ama yine yapıyor. Bana hastalıklı kıskançmışım muamelesi yapıyor ben de hep kendimi sorguluyorum. En son kavgamız da arkadaşları buna spora yazılalım demiş o da tamam diyip gidip yazılmış bana sonra dedi. Ben de karışık olmayan bir salona git dedim. Çıldırdı işte ben o****pu muyum, yaacak olsam yaparım bilmem ne saydırdı. Seni sevmiyorum, ailem de sende bir fettanlık sezmişti haklılarmış dedi gitti. Hiçbişey diyemedim. Ne aradım ne de mesaj attım o günden beri.
Zamanında bana yapma dediği şeyleri yapmadım biliyorum suç bende izin vermeseydim onlara bunlar başıma gelmezdi. Kendime çok kızıyorum affedemiyorum. Kimseye de anlatamıyorum yaşadıklarımı kınarlar diye burada yazmak istedim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Ezilmişlik psikolojisi işteOkuldaki tüm kadınlar da buna kaldı çünkü, ezik.
Aman bacım bulaşma sinir stres atacak başka aktiviteler var bunlara bulaşmamak lazım. Bana da çok acı bir ders olduBir daha ilişkinizde sevgilinizi aramak için izin almak zorunda kalmayacaginiz bir tutum takinin dışarı çıkınca. Hepsi fena ama en çok buna sinir oldum küfür vs zaten berbat. Aricam ve sen essek gibi açacaksın o telefonu açmıyorsun da defol git hayatimdan derdim ben olsam. Ay çok sinir oldum çocuğa ya geçmiyor soyle biri elime sinir stres atayim bir kaç gun
Hiç yazma arama sorma boşluğa düşüp yoklamak için yazacak iki ay içinde. O da en geç. Sakın laf sokma istediği bu hala aklı bende mi diye. Hiç cevap yazma bence. Arayacak bir süre sonra mesaja cevap alamazsa. Telefonu açıp ya ben de bitsin artık diyememekten daraliyordum iyi ki bitmiş dersin. En fazla iki dakika konuşup hersey harika güzel deyip kaparsın. Egosuna bammm. Sonra da taş gibi birini bul bu adam ezik sümsükAman bacım bulaşma sinir stres atacak başka aktiviteler var bunlara bulaşmamak lazım. Bana da çok acı bir ders oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?