Sevgilimle sorunlarımız ve kıskançlık

Henry olsa ben de bişey demem

Allah kolaylık versin sınavı kazanınca çok mutlu olup keyifli bir ilişkiye başlayacaksın.

Her zaman değerli olduğunu ve hiçbir erkeğin ağız kokusunu çekmek zorunda olmadığını hatırla

güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah öyle olur :)

Ne kadar güzel sizin adınıza sevindim :) Mutlu olun inşallah.

Ama haklısınız yani seven değer veren kişi ne kadar sinirlense de böyle davranmaz. Ayrıldım zaten bitti

Ne kadar güzel sizin adınıza sevindim :) Mutlu olun inşallah.

Ama haklısınız yani seven değer veren kişi ne kadar sinirlense de böyle davranmaz. Ayrıldım zaten bitti
Olması gereken de budur. Öğretmen olunca havaya girmiş sizinki. Vefasız pislik. Boşverin böyle kalitesiz olduğunu erkenden öğrenmeniz çok hayırlı olmuş sizin için. Ya evlenip cocuk yapinca öğrenseydiniz? Geçmiş olsun

Aman aman yazık çocukların hayat mahvolurdu. DA
Allah korusun çocuk olunca iş çok değişiyor. Hayatta herkes yaptığının karşılığını bulur elbet

. Çıldırdı işte ben o****pu muyum, yaacak olsam yaparım bilmem ne saydırdı. Seni sevmiyorum, ailem de
Seninle ilgili kafasında soru işaretleri varmış bi tık üstünü bulmuş olabilir çünkü bunlar böyle ayrıca bi erkeğin kendine o.. pu muyum demesi çok manidar çünkü erkek o .pusu diye bi kavram var:)

Yani ne gibi soru işaretleri? Yetersiz olduğumu düşündüğüne dair mi

Yani ne gibi soru işaretleri? Yetersiz olduğumu düşündüğüne dair mi
Evet oturmayan birşeyler varmış bence kafasında. Çiğ bi insanmış ki ortamı değişince belki istekleri de değişti üzülmeyin kimse vazgeçilmez değil öyle bir toparlan önüne bak ki o iş işten geçtikten sonra naptım ben bile diyemesin

Okuldaki tüm kadınlar da buna kaldı çünkü, ezik.

Koşullar ne olursa olsun kalpten seven her insan sevdiği kişiye vakit ayırır. Bunun harici ‘ama’ ile başlayan her cümle de bahanedir. Hemen ayrılın ve kendinize vakit ayırın. Derslerinize odaklanın, çok bunalırsanız arkadaşlarınızla vakit geçirin. Geçmişe takılıp kalmayın

Bir daha ilişkinizde sevgilinizi aramak için izin almak zorunda kalmayacaginiz bir tutum takinin dışarı çıkınca. Hepsi fena ama en çok buna sinir oldum küfür vs zaten berbat. Aricam ve sen essek gibi açacaksın o telefonu açmıyorsun da defol git hayatimdan derdim ben olsam. Ay çok sinir oldum çocuğa ya geçmiyor soyle biri elime sinir stres atayim bir kaç gun

Aman bacım bulaşma sinir stres atacak başka aktiviteler var bunlara bulaşmamak lazım. Bana da çok acı bir ders oldu

Aman bacım bulaşma sinir stres atacak başka aktiviteler var bunlara bulaşmamak lazım. Bana da çok acı bir ders oldu
Hiç yazma arama sorma boşluğa düşüp yoklamak için yazacak iki ay içinde. O da en geç. Sakın laf sokma istediği bu hala aklı bende mi diye. Hiç cevap yazma bence. Arayacak bir süre sonra mesaja cevap alamazsa. Telefonu açıp ya ben de bitsin artık diyememekten daraliyordum iyi ki bitmiş dersin. En fazla iki dakika konuşup hersey harika güzel deyip kaparsın. Egosuna bammm. Sonra da taş gibi birini bul bu adam ezik sümsük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…