Sevgilimle sözlenemiyorum.

Kendini geliştir dil öğren çalış bol bol gez. Bunları baştan konuş anlaş. 6 ayda bir gel ailenin yanına uzak değil ki :)

Ağlayacak raddeye geleceğimi düşünmuyorum ama bu durumu atlatamazsam çevre yok yeni bi hayat yeni bi ülke toparlanmam zor olur diye düşünüyorum

Bilmiyorum aglar misiniz ama degil başka ülkeye, başka şehre taşinip "burda çevrem yok, ailem yok hergun agliyorum psikolojim bozuldu" diye konu açan kendine, eşine hayati zehir eden tipleri de okuduğum için, ordan yola cikarak bir yorum yaptim.

İyi ölçün tartin derim, bu hareketleri yapanlar da "hergun aglarim" diyerek evlenmiyorlardir heralde.👍

Sen her istediğinde gideriz diyor ama yanındaki gibi olmuyor bide onun ailesi yanında olacak haklısın sanırım ☺
Aynı cümleyi eşim kurmuştu. Arabayla 3 saatlik yol. 7 aydr gidemiyorum. Hastalık corona falan derken. Evlenmeden önce ayda 1 giderm diyordum. Gurbet zor bilemiyorum en mükemmeli eş için bile memleket değiştirilmez. Kendi fikrim. Tabi yalınız şartlar ordaki şartlara göre de değerlendirmek lazımm yine de

Arkadaşlar merhaba
2 yıllık bi birlikteliğim var. Sevgilimin ailesi biz tanıştığımızda Turkiye'de yaşıyorlardi.Ailesi geçen yaz akrabalarının yanına Italya'ya taşındılar.Ve bi aile şirketleri var.Ama sevgilim burda çalışıyor. Bu durumu benim ailemden annem ve kardeşlerim biliyor.Sozlenmek istiyoruz.Ama ailesi ve kendisi evlenince İtalya'da yaşayacağız diyor.Bende ailemden uzak kalacağımı düşününce gözüm korktu.Uzak kalmayı göze alamıyorum.Daha sonra alışır mıyım kafam çok karışık hiçbir fikrim yok. ☹☹
Aileniz ilk duydugunda nasıl hissedecek az çok tahmin edebiliyorum benim eşimde çifte vatandaş ben memur olduğum halde eşim birgün ya beni götürmek isterse diye hep korkarlar istemede bile pazarlığını yaptılar insan sevdikleri yakında olsun ister tabi ki her daim mümkün değil yeni bir aile kuruyosunuz ama ben önceden gitmeyi istiyordum cazip geliyordu su an asla diyorum hala aileme çok ihtiyacım var gibi hissediyorum kardeşimin bile uzağa gideceğini bilsem çok üzülürüm ailecek duygusaliz galiba 🙈

Aynı cümleyi eşim kurmuştu. Arabayla 3 saatlik yol. 7 aydr gidemiyorum. Hastalık corona falan derken. Evlenmeden önce ayda 1 giderm diyordum. Gurbet zor bilemiyorum en mükemmeli eş için bile memleket değiştirilmez. Kendi fikrim. Tabi yalınız şartlar ordaki şartlara göre de değerlendirmek lazımm yine de
Benim evimle ailemin evi 10 dk yürüme mesafesi evlenince ben bile haftada bir falan gorusebildim hatta bazen iki haftada bir

Aileniz ilk duydugunda nasıl hissedecek az çok tahmin edebiliyorum benim eşimde çifte vatandaş ben memur olduğum halde eşim birgün ya beni götürmek isterse diye hep korkarlar istemede bile pazarlığını yaptılar insan sevdikleri yakında olsun ister tabi ki her daim mümkün değil yeni bir aile kuruyosunuz ama ben önceden gitmeyi istiyordum cazip geliyordu su an asla diyorum hala aileme çok ihtiyacım var gibi hissediyorum kardeşimin bile uzağa gideceğini bilsem çok üzülürüm ailecek duygusaliz galiba 🙈
Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın. Hele bie de bebek olunca kendiniz de bebek gibş olacak ve sürekli ihtiyacınız olavak ailenize. İnsanın göbül rahatlığıyla minnetsiz çocuğunu bırakacağı ailesinin yakınında olması çok büyük şans gerçekten. Ben gurbette zorlanrm yapamam derdim eşime şart koştum evlenmeden önce. Ama 8 yıldır hala onun memleketindeyz:(

Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın. Hele bie de bebek olunca kendiniz de bebek gibş olacak ve sürekli ihtiyacınız olavak ailenize. İnsanın göbül rahatlığıyla minnetsiz çocuğunu bırakacağı ailesinin yakınında olması çok büyük şans gerçekten. Ben gurbette zorlanrm yapamam derdim eşime şart koştum evlenmeden önce. Ama 8 yıldır hala onun memleketindeyz:KK43:
Çok teşekkürler benim de atamam çıkacak iki yıla şarka gitmem gerekecek düşündükçe strese giriyorum valla benim de elimden bişey gelmiyo hayat bizi illa ki iş ya da eş bı yerlere sürüklüyor üzülmemek lazım da insan üzülüyor tabi bakalım ben kaç yıl ayrı kalicam

Ya arkadaşlar ben burda her detayı yazmak zorunda mıyım ailesi tabiki çalışmama izin veriyor. Benim tek düşündüğüm şey gurbet zor gelir mi hepsi bu

Yanlış cevap. Bu cümlenin doğrusu "Çalışmak için tabii ki kimseden izin almayacağım" olmalıydı.
Bu olgunluğa gelene kadar evlenmeyin lütfen.

Back
X