İyi de sevgilinize aile sırlarınızı neden açıyorsunuz ki?
Hiç hoş değil bence..
bunun neresi aile sırrı ki
İlk başta biz evlilik yolunda ilerleyeceğiz, ailemle ilgili birşeyleri söylemem ikinci bir işte neden çalışma nedenimin olduğu zaten çok iyi biliyor sadece kızıyor senin geleceğin daha önemli bırak şimdi onları kendi maaşları var alsınlar diyor. Mesele bu. Düşünceleriniz için teşekkürler kızlar bu sinirimle bir başa çıkabilsem herşey iyi olacakta çok kırıyorum kalbine her seferinde aynı şeyi yapan ben oluyor canım benim günah keçisi oluyor hep çok üzgünüm.senağlama
sevgili dediğin ciddi düşündüğün kişi oluyor burda değilmi yani üç beş günlük biri anlayışı değil heralde benmi yanlış düşünüyorum ve bu kişiylede herşeyi konuşabilmeli paylaşa bilmelisin onunda aynı şekilde seninle ve bu konudaki olaydada anlatılmıicak özel birşey değil ikinci işe giricem dio kız sevgilisi sormazmı neden ne gerek var die bunu nasıl açıklicaktı peki keyfim istedi diyemi
annesinin borcunu ödemsi,annesinin borcu olması sır değilde nedir,
sonuçta sevgilisinin bunu bilmesi gerekmiyor,
annesini hep böyle tanicaktır,borçları olan,
hiçbir alacağı bitmeyen biri....
sevgili dediğin ciddi düşündüğün kişi oluyor burda değilmi yani üç beş günlük biri anlayışı değil heralde benmi yanlış düşünüyorum ve bu kişiylede herşeyi konuşabilmeli paylaşa bilmelisin onunda aynı şekilde seninle ve bu konudaki olaydada anlatılmıicak özel birşey değil ikinci işe giricem dio kız sevgilisi sormazmı neden ne gerek var die bunu nasıl açıklicaktı peki keyfim istedi diyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?