Sevgilimle tartıştık canım sıkkın :((

birsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
22
0
86
Edirne
Kızlar biraz önce sevgilimle telefonda tartıştık. Tartışma sebebimiz ben şuan part time bir işte çalışıyorum başka part time bir iş daha buldum ikisinde de çalışmak istediğimi söyledim neden dedi? Bende annemin bir türlü alacakları bitmek bilmiyor dedi onun borçlarını ödemem gerekiyor dedim. Sevgilimde biz seninle bir plan yaptık, ders çalışıp üniversiteyi okuman ve bunun yanında yabancı dil öğrenmen gerekiyor dedi. Şimdi başka bir işe vakit ayırman hiçte doğru olmaz annene söyle birazda seni düşünsün dedi ve lütfen sende biraz kendini düşün sonuçta geleceğin sen borç ödedikçe annen duracak mı sanki dedi yeni borçlar açacak dedi. Düşünemem kusura bakma dedim sinirlendi ne zaman bu iş ve borç mevzusu açılsa benimle ilgisi bile olmayan konudan dolayı kavga ediyoruz bağırıyorsun çağırıyorsun dedi ve sinirlendi. Sonra ben sinirlinip görüşürüz diyerek sert bi şekilde teli kapattım sizce haklı mı arkadaşlar sevgilim ?kötükedihüso

Annenin ayağını yorganına göre uzatması gerekiyor senide düşünmesi ve sana yüklenmemesi lazım sevgilin haklı bence o seni düşünerek konuşmuş geleceğini şimdini yani bence boşuna tartışmıssın bence sevgilini dinlemelisin...kim olursa olsun gereğinden fazla taviz vermemek gerek bence senin düşündüğün kadar seni düşünmeyenlere hiç taviz vermemek gerek

bence sevgılın sonuna kadar haklı canım
hatta annenın degılde sevgılının senı bukadar dusunmesı hayret verıcı dogrusu
sevgılının bı sekılde gonlunu al
ve annenlede gereksız yere borclar yapmaması ıcın guzelce konusmanı tavsıye ederım canım
bıde evın gelırı sadece senın maasınmı yanı baska kımse calısmıyormu

valla sevgilin yerden göge kadar haklı
önce kendi geleceğini kurtarmaya bak
annelerin alacakları bitmez
kendini niye parçalıyorsun 2 iş falan??
sana güvenip de mi aliyor annen?

Bencede sevgilin sonuna kadar haklıı gönlünü al derim... senin iyiliğin için birşeyler söylemiş.
hem geleceğin daha önemli...

İyi de sevgilinize aile sırlarınızı neden açıyorsunuz ki?
Hiç hoş değil bence..

sevgilin annenin düşünemediğini düşünmüş
geleceğinin daha önemli olduğunun farkında
ailen masrafını kısıp eğitimine katkıda bulunacağına masraflar çıkarıp sana ödediyor
sevgilin haklıııııııııı

İyi de sevgilinize aile sırlarınızı neden açıyorsunuz ki?
Hiç hoş değil bence..

İlk başta biz evlilik yolunda ilerleyeceğiz, ailemle ilgili birşeyleri söylemem ikinci bir işte neden çalışma nedenimin olduğu zaten çok iyi biliyor sadece kızıyor senin geleceğin daha önemli bırak şimdi onları kendi maaşları var alsınlar diyor. Mesele bu. Düşünceleriniz için teşekkürler kızlar bu sinirimle bir başa çıkabilsem herşey iyi olacakta çok kırıyorum kalbine her seferinde aynı şeyi yapan ben oluyor canım benim günah keçisi oluyor hep çok üzgünüm.senağlama

ewet şimdi ona bunları anlatırsan oda ilerde bunları senn karşına kein çıkarcak...
bencede hiç hoş değil ona bunları anlatman,zararlı sen çıkarsın

sevgili dediğin ciddi düşündüğün kişi oluyor burda değilmi yani üç beş günlük biri anlayışı değil heralde benmi yanlış düşünüyorum ve bu kişiylede herşeyi konuşabilmeli paylaşa bilmelisin onunda aynı şekilde seninle ve bu konudaki olaydada anlatılmıicak özel birşey değil ikinci işe giricem dio kız sevgilisi sormazmı neden ne gerek var die bunu nasıl açıklicaktı peki keyfim istedi diyemi

Valla siz bilirsiniz arkadaşım..
Ben doğru bulmuyorum özel meseleleri erkek arkadaşla hatta eşle bile paylaşmayı..
Bence aile konuları evin içinde konuşulur tartışılır,3. kişiye laf gitmemeli bence..
Tabii hayat sizin,ilişki sizin..
Mutluluklar..

bak canım isterse eşi olsun eşe bile öyle herşey anlatılmaz,
kii o onun sevgilisi annesini neden böyle biri olarak tanısın kii,
ve birgün kesin karşısına çıkar eşi veya sevgilisi tarafından:1closedeyes:

annesinin borcunu ödemsi,annesinin borcu olması sır değilde nedir,
sonuçta sevgilisinin bunu bilmesi gerekmiyor,
annesini hep böyle tanicaktır,borçları olan,
hiçbir alacağı bitmeyen biri....

opustugun sarıldıgın kalbini actigin evliliği planladıgın hatta ve hatta mahremini paylaştıgın adama 2. part time işte çalışma sebebini söylemen hakkaten aile sırrıdır
hatta ne ailesi devlet sırrıdır bilemedim pardon abla

Evet 6 yıldır beraberiz evlenicez bunun için gece gündüz çalışıp birikim yapıyor sevgilim benden bir birikim istemiyor sadece okulumu okuyayım daha iyi yerlerde konumlarda çalışayım istiyor aile meselelerimi ben anlatmasam bile anlıyor çünkü beni benden iyi tanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…