sevgili dediğin ciddi düşündüğün kişi oluyor burda değilmi yani üç beş günlük biri anlayışı değil heralde benmi yanlış düşünüyorum ve bu kişiylede herşeyi konuşabilmeli paylaşa bilmelisin onunda aynı şekilde seninle ve bu konudaki olaydada anlatılmıicak özel birşey değil ikinci işe giricem dio kız sevgilisi sormazmı neden ne gerek var die bunu nasıl açıklicaktı peki keyfim istedi diyemi
hayatının geri kalanını geçrimeyi düşündüğün kişi üçüncü kişimidir
hayatının geri kalanını geçrimeyi düşündüğün kişi üçüncü kişimidir
opustugun sarıldıgın kalbini actigin evliliği planladıgın hatta ve hatta mahremini paylaştıgın adama 2. part time işte çalışma sebebini söylemen hakkaten aile sırrıdır
hatta ne ailesi devlet sırrıdır bilemedim pardon abla
ben sizin yanlış yaptığınızı düşündüm...
erkek arkadaşınız sizi düşünüyor olabilir, düşünüyordur da muhakkak...
size neden yeni bir işe girmek istiyorsun dediğinde vereceğiniz cevap "annemin borçlarına yetişemiyorum" olmamalı...
bu adam annenize cephe alır, yarın başka sorunlar yaşayabilirsiniz ortak bir geleceğe adım attığınızda..
en basitinden ailenizle görüşmek bile istemeyebilir...
altı yıl sevgili olmak kriter değildir, otuz yıl aynı yastığa baş koyup boşanırken insanların neleri hesap ettiğini söylesem size inanmazsınız bana ama gerçekler farklı...
eş elbette önemli benim için çok önemli ama bende söylemem, söylersem yarın ona söz söyleme hakkını veririm çünkü... ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?