- 28 Mayıs 2018
- 19
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi chinawoman
-
Günlerdir bitirmeyi önüme bakmayı düşünüyorum ama nafile.. cesaret edemiyorum sanki onsuz olmayacak gibi.. çok vasat bir durumkendinizi sevin ne zorunuz var da bu adamın kahrını çekiyorsunuz
Yakın çevrem de sizin gibi söylüyor. Birbirimizi sevdiğimizi sadece ayrılık konuşmalarında anlıyoruz maalesef ve bu da beni geri çekiyorSiz bu kadar olumsuzluk içinde sevecek ne buluyorsunuz bu adamda?
Neden onunla mi doğdun? Bu yaşına onunla mi geldin. Az olgun düşününGünlerdir bitirmeyi önüme bakmayı düşünüyorum ama nafile.. cesaret edemiyorum sanki onsuz olmayacak gibi.. çok vasat bir durum
Onun da beni sevdiğini düşünüyorum ama sadece ben ağladığım onun da beni teselli ettiği zamanda.Gerçekten seviyor musunuz böyle birini?
niye onsuz olmasın daha iyilerini hakettiğini kodla kafanaGünlerdir bitirmeyi önüme bakmayı düşünüyorum ama nafile.. cesaret edemiyorum sanki onsuz olmayacak gibi.. çok vasat bir durum
Kafayı yiycem yakındaResmen psikolojik şiddet bu. Bence o adamdan koşar adımlarla uzaklas
Aldatıyor olabilir mi gerçektenAldatma teşebbüsleri var ve böyle bir olay ortaya çıkarsa tepkinizi ölçmek için nabız yoklamış.
Ayrılacağınızı anlayınca da şaka yaptım diye kıvırmış.
Sürekli tartışıp anlaşamadığın biri ile tekrar tekrar barışıp aynı mutsuzlukları yaşamak niye?
Kafayı yiyecek bişey yok senin enerjini emer bu adam ve aldatmaktan bahsediyorun bence adam sana zarf attı ki aldattığı zaman ki tepkinin ne olduğunu öğrenmek için uzatma ilişkiyi üzülen sen olursun bnce
Kafayı yiycem yakında
Cevabın için teşekkür ederim dediklerini düşünüyorum zaten sanırım bitireceğim.. gerçekten yüreğim kaldırmıyor artıkKafayı yiyecek bişey yok senin enerjini emer bu adam ve aldatmaktan bahsediyorun bence adam sana zarf attı ki aldattığı zaman ki tepkinin ne olduğunu öğrenmek için uzatma ilişkiyi üzülen sen olursun bnce
Aldattığı halde ,yeminler edip aldatmadım diyeni çok gördüm duydum ama aldatmadığı halde durduk yere seni aldattım diyeni hiç duymadım.Aldatıyor olabilir mi gerçekten
Bana karşı dürüst olabilse üzerine uzun uzun konuşup ilişkiyi devam ettirmeye çalışırım çünkü uzun yıllardır beraberiz. Keşke dürüst olabilse benim için en başta bu geliyor.Aldattığı halde ,yeminler edip aldatmadım diyeni çok gördüm duydum ama aldatmadığı halde durduk yere seni aldattım diyeni hiç duymadım.
Bence bi işler çeviriyor.
Belki de sıradan hayatına ekşın katmak isteyen biriBana karşı dürüst olabilse üzerine uzun uzun konuşup ilişkiyi devam ettirmeye çalışırım çünkü uzun yıllardır beraberiz. Keşke dürüst olabilse benim için en başta bu geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?