Sevgilimle yaşadığımız sorunlar..

Sıradan hayatına ekşınını benden uzakta katsın oyuncak değilim ben
Bana yükseldiniz ama gidin ona “hönkürün” oyuncak moyuncak değilseniz.

Hep böyleleri denk geliyor bana da. Hey Allahım

Bana yükseldiniz ama gidin ona “hönkürün” oyuncak moyuncak değilseniz.

Hep böyleleri denk geliyor bana da. Hey Allahım
Size yükselmedim hanımefendi ve ‘hönkürmek’ gibi huylarım yoktur. Derdim zaten bana yeter bir de sizin iğnelemelerinizi hiç çekemiycem

Yıllardır beraberiz diye diye sizi sömüren, acı veren bir ilişkinin içinde kaybolmuşsunuz. Aldatmak başlı başına bir adilik iken, yukarıda aldatmayla ilgili bir yoruma verdiğiniz cevap yanlış anlamadıysam; dürüstlük yapıp aldattığını itiraf etse onu bile tolore edeceksiniz. Bu adam sizi çok üzer ve eninde sonunda bir başkası için-her ne kadar ihanete göz yumsanız bile- sizi bırakır çünkü sizekarşı bir ciddiyet, bir saygı göremedim ve saygı yoksa sevgi de yoktur ya da biter.

Yıkıcı olmaktan çok yapıcı olma taraftarıyım düzeldikten sonra hala sorunlar olmaya devam ediyorsa direk bitiririm tabi ki.

Yıkıcı olmaktan çok yapıcı olma taraftarıyım düzeldikten sonra hala sorunlar olmaya devam ediyorsa direk bitiririm tabi ki.
Bence gayet oyuncaksınız. Ayrıl, barış, ayrıl, barış. Tavrınızı net koyun. Karşınızdaki de ona göre yol alsın. Kimse sizin kararlarınızın esiri değil.

Bence gayet oyuncaksınız. Ayrıl, barış, ayrıl, barış. Tavrınızı net koyun. Karşınızdaki de ona göre yol alsın. Kimse sizin kararlarınızın esiri değil.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim hepsini düşünüp ona göre yol çizeceğim.

Bir kere dahi olsa aldatılmak yeterince yıkıcı değil mi sizce? Buna anlayış göstermek yapıcı olmak değil. Siz bu şekilde tutum sergiledikçe adam zamanla size herşeyi kabul ettirir çünkü ona olan bariz zaafınızı çözmüş ve itirafta bulunmuş, yalanladı barıştınız, yarın gerçeğini de kabul edecek ve barışacaksınız yıkıcı olmamak adına yani. E tamam o zaman.

Resmen psikolojik şiddet bu. Bence o adamdan koşar adımlarla uzaklasın yoksa illerde cok aglarsınız onunla olmayayı nasıl alıştasınız onsuz olmayada alışırsınız zamanla

Her şey yaşanarak belli olacaktır. Görüşleriniz için çok teşekkür ederim dikkate alacağım

Resmen psikolojik şiddet bu. Bence o adamdan koşar adımlarla uzaklasın yoksa illerde cok aglarsınız onunla olmayayı nasıl alıştasınız onsuz olmayada alışırsınız zamanla
İnanın şimdiden alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Çaresizlikten ne yapacağımı şaşırıyorum bazen

Kafeste bir kuşum olsun ama gökyüzündekiler benim . Sakın yanlış anlamayın lütfen . Adam sizi sevse verdiği sözleri tutar her şey daha iyi olurdu . Bu kadar değer mi ? Erkek arkadaşından kaybettiğin zamanları iste verebilir mi? Hayır . Ee daha ne diye vakit harcıyorsun yıpratıyorsun yazık değil mi? Seni aldattım diyor 2 saat sonra mı şaka diyor kusura bakmasın kimse onun kadar basit düşünmüyor. Şaka olsa sizin bozulduğunuzu anladığın an şaka derdi ama baktı siz ciddisiniz. Kafesteki kuş gidiyor o zaman şaka diyor . Lütfen zamanı boş yere harcamaya gerek yok.

Haklısınız gerçekten uzun uzun düşünmem gerekiyor sanırım..

Ya güzel kardeşim sen evlensen ondan hayir mi gelicek saniyosun. Biraz aklin varsa direk kurtul kendin icin hayirlisini iste. Deger vermeyen biriyle ne diye birlikte olursunuz. Evlenince isler fazlasiyla degisiyor ama insanlar malesef değişmiyor..

Aslına bakarsan evlenmeyi de gözüm yemiyor onunla hayatımın sonuna kadar bu duygu yıkıntıları içinde çöküşüme tanıklık etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…