Sevgilimle yaşadığımız tartışma

Sınavım olmasa yine yapmaya çalışırım diyorsunuz. Sizin için sorun olan şey bunları sizden istemesi değil herhalde, sınav zamanı istemesi sanırım. Ne diyelim

Sınavım olmasa yine yapmaya çalışırım diyorsunuz. Sizin için sorun olan şey bunları sizden istemesi değil herhalde, sınav zamanı istemesi sanırım. Ne diyelim
Şöyle bir sey bırlıkte yaptıgımız için kendisi de yardım ettiği için sorun etmem diyorum ama sınav zamanı da benden beklıyıor dedım

Şey kendisi yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama sorun şurada ben finaller için geldim benden beklentisi yüksek ben ders çalısıyorum o oyun oynuyor şunu getir bunu getir mantıklı mı sizce değil
Evlilik malesef bu tatlim standart üstüde altıda aynı

Bu adam siz yokken napıyor? Ütüsüz, pislik içinde, aç mı yaşıyor? Resmen sizi evine işlerini gördürmek için çağırmış, şaka gibi.

Sadece derslerinize çalışın, laf ederse de çıkın oradan. Elin oğlunun gönlünü yapacaksınız diye düşük not almaya değer mi? Ki size yaptığı manipülasyonu saymıyorum bile.

Aşırı haklısınız sizce aileme konuyu açmalımıyım

Ne okuyorsunuz?Mesleğiniz ne olacak ?

Bir de her şeyi annenizle paylaşmak zorunda mısınız?

Ne yapıyorsanız birlikte yapın onu teşvik etmelisiniz. O size sevgisini hangi fedakarliklarla gösteriyor bakalım?

Hayat müşterek ve ikinizde öğrencisiniz ortak noktada bulusmalisiniz. .Yoksa evliliğinizde de çok sıkıntı yaşarsınız.

Yani adamin zihniyeti evlenmeden önce seks yaptigindan dolayi mi? Yani konu sahibi hic beraber yasamasa, adam "kadin ve erkek esittir, hayat müsterek" felanmi diyecekti?

Hayir, adam kendisini pipisinden dolayi üstün görüyor iste. Kadinlari hizmetci olarak görüyor. Iyikine konu sahibi öncede beraber yasamis ki, gercek yüzünü gördü. Yoksa cok mutsuz bir evlilik yapacakti.

@Vander Yol ver gitsin. Annesi ona yemek yapip mutlu etsin. Sen bir geysa degilsin. Bu hayata, ona hizmet etmek icin gelmedin.

O öğrenci değil ben tıp okuyorum o çalısıyor hayır tabıkıde degılım

Evet bence de yaşanması gerekıyor yok evlenmeden önce seksle alakası konunun

O öğrenci değil ben tıp okuyorum o çalısıyor hayır tabıkıde degılım
Siz Tıp okuyorsunuz, sınavlarınız var ve adam yemek yaparak onu mutlu etmenizi istiyor. Geleceğinizi 2 tencere yemek için yakmayın derim..
Bu arada o ne işle mesgul?

Sevgilinizin zihniyetini beğenmedim. Her şeye tamam demeyin eşiniz değil sonuçta. Yemek yapmayı bilmiyorsanız ben bilmiyorum ya birlikte yapalım ya da ben dışarıdan söylerim deyin. Siz onun isteklerını yerıne getirme memuru değilsiniz.
Evlenırseniz bütün işler üzerinize kalır sürekli hizmet bekler sizden.

Evet bence de yaşanması gerekıyor yok evlenmeden önce seksle alakası konunun

Ben isterim ilerde kizimin önce beraber yasamasini. Burda nice konu var daha 4 aylik evli ve mutsuz. Iliskini tekrar gözden gecir ama. Bana fedakarlik yapti deme. Elbette fedakarlik olacak, karsilikli. Ancak bu ona sana hizmetci gibi davranmasina hak vermez. Final haftasinda senden yemek beklemeye hakki vermez.

Iyi düsün, bu tavri ömür boyu cekebilecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…