Ben öyle demiyorum sadece genel hali tavrı değildir açıkçası aşırı şaşkınımVe siz hala ataerkil değildir diyorsunuz öyle mi? Peki.
İnanın anneme anlatsam kriz geçirir evimde gördüğüm de çok farklı bilemedim ama benim içimde once şeye katlandı ve seviyorum ya sınavım olmasa ben yine yapmaya çalışırım ama zaten psikolojik bir baskı var üzerimde
Şöyle bir sey bırlıkte yaptıgımız için kendisi de yardım ettiği için sorun etmem diyorum ama sınav zamanı da benden beklıyıor dedımSınavım olmasa yine yapmaya çalışırım diyorsunuz. Sizin için sorun olan şey bunları sizden istemesi değil herhalde, sınav zamanı istemesi sanırım. Ne diyelim
Şöyle bir sey bırlıkte yaptıgımız için kendisi de yardım ettiği için sorun etmem diyorum ama sınav zamanı da benden beklıyıor dedım
Bunu ona da sordum ben ben seymısım yapamam diyip kacıyormusum o denemısPeki o zaman neden yemeğe el becerisi olmama lüksüne o sahip
Evlilik malesef bu tatlim standart üstüde altıda aynıŞey kendisi yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama sorun şurada ben finaller için geldim benden beklentisi yüksek ben ders çalısıyorum o oyun oynuyor şunu getir bunu getir mantıklı mı sizce değil
Ben de evliliğe uyhun değilimEvlilik malesef bu tatlim standart üstüde altıda aynı
Anlıyorm sizi o zaman yaşınz genç daha zamana bırakmak en iyisi.İnanın dusunuyorum hem de oldukça ama seviyorum da
Bunu ona da sordum ben ben seymısım yapamam diyip kacıyormusum o denemıs
Birlikte yapalım diyor ama şimdi o çalısıyor ben evdeyım ya hem ev işi hem de dışarda mı çalısayım diyor ama ben ileride ondan yogun olacam onun nobeti yok ama o zaman birlilte yapıcaz ben bu mantıksızlıga anlamıyorum ben kadınım diye superman olmalıyım
Aşırı haklısınız sizce aileme konuyu açmalımıyımBu adam siz yokken napıyor? Ütüsüz, pislik içinde, aç mı yaşıyor? Resmen sizi evine işlerini gördürmek için çağırmış, şaka gibi.
Sadece derslerinize çalışın, laf ederse de çıkın oradan. Elin oğlunun gönlünü yapacaksınız diye düşük not almaya değer mi? Ki size yaptığı manipülasyonu saymıyorum bile.
Ne okuyorsunuz?Mesleğiniz ne olacak ?Merhaba hanımlar
Sevgilimle kısa süreli birlikte yaşıyoruz.Dün de tartıştık.Sebebi de şu benim ev işleri konusunda yetersiz olmam kendi evimde bile ev işi yapmamam ki şuan finallerim var evine daha iyi çalışırım diye gelmişken.
Bu tartışmayı yaşayınca ilerisi için konuştum ileride çok yoğun olacağımı nöbetlerimin olacağını bunu zaten baştan bildiğini söyledim.
Ayrıca koştura koştura yemek yapmak isteseydim daha kolay yolu seçeceğimi söyledim.Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini söyledi.
Ve ipler ben de koptu cidden param varsa standart üstü yaşıyorsam neden kendimi yorayım yardımcı bir kadın tutarız senden değerli değil demesi lazımdı.
Ha bu arada kendisi yardım ediyor sağolsun ama kendi ailemde gördüğüm banbaşka.
ABLALARIM YARDIM EDİN ZİRA ANNEME BU KONUYU SÖYLERSEM ANNEM ERKEK ARKADAŞIMA CEPHE ALACAK SANIRIM
DÜN de ONDAN ÖNCE KALKARSAM GÖMLEĞİNİ ÜTÜLEMEMİ İSTEDİ Kİ BEN YEMEK BİLMEMEM RAGMEN CABALAYIP
YEMEK YAPTIM ONUN BILMEDIGINI BILDIGIM İÇİN DE YAP DEMEDİM BU NEDİR ŞİMDİ
Az önce yine kavga ettik sinemaya gidicez neden bakmadım diyor bana da dün şey demıstı kampanya varmıs ondan her yerden yaratlanılmıyormus gidecegımız yerın adını bılmedıgımden bakmadım dedim işte bundan bahsedıyorum ben dedi yapmıyor bir sey dedi
Birlikte yaşadığınız için daha sevgiliyken size karşı tutumlarına bak. Biraz kendini ağırdan sat bence ne o öyle bi de yemek istiyomuş. Evinde kaldığın için yüz buluyo. Pek gitme mesafe koy iyice tuhaflaşmasın sonra. Temizlik yemek derken iş gider öyle sonra da temizliğine yemeğine laf eder nasılsa yüz bulmuş her şeyi söyler. Sana tavsiyem gidip kalma daha sevgililik döneminde seni direkt elde etmiş gibi olmasın.
O öğrenci değil ben tıp okuyorum o çalısıyor hayır tabıkıde degılımNe okuyorsunuz?Mesleğiniz ne olacak ?
Bir de her şeyi annenizle paylaşmak zorunda mısınız?
Ne yapıyorsanız birlikte yapın onu teşvik etmelisiniz. O size sevgisini hangi fedakarliklarla gösteriyor bakalım?
Hayat müşterek ve ikinizde öğrencisiniz ortak noktada bulusmalisiniz. .Yoksa evliliğinizde de çok sıkıntı yaşarsınız.
Evet bence de yaşanması gerekıyor yok evlenmeden önce seksle alakası konununYani adamin zihniyeti evlenmeden önce seks yaptigindan dolayi mi? Yani konu sahibi hic beraber yasamasa, adam "kadin ve erkek esittir, hayat müsterek" felanmi diyecekti?
Hayir, adam kendisini pipisinden dolayi üstün görüyor iste. Kadinlari hizmetci olarak görüyor. Iyikine konu sahibi öncede beraber yasamis ki, gercek yüzünü gördü. Yoksa cok mutsuz bir evlilik yapacakti.
@Vander Yol ver gitsin. Annesi ona yemek yapip mutlu etsin. Sen bir geysa degilsin. Bu hayata, ona hizmet etmek icin gelmedin.
Siz Tıp okuyorsunuz, sınavlarınız var ve adam yemek yaparak onu mutlu etmenizi istiyor. Geleceğinizi 2 tencere yemek için yakmayın derim..O öğrenci değil ben tıp okuyorum o çalısıyor hayır tabıkıde degılım
O hakim olacakSiz Tıp okuyorsunuz, sınavlarınız var ve adam yemek yaparak onu mutlu etmenizi istiyor. Geleceğinizi 2 tencere yemek için yakmayın derim..
Bu arada o ne işle mesgul?
Evet bence de yaşanması gerekıyor yok evlenmeden önce seksle alakası konunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?