Yalnış Yeremi açtım bilmiyorum.. Sadece size anlatabilirim arkadaşlarıma aileme anlatamam.
Bir ilişkim var. Annesiyle tanıştım annemle tanıştı. Onunla ayrılmıştım Oda barışmak için geldi. Ondan sonra Birden Olan oldu. Ayrılmayalım diye dedi. Çok utanıyorum onada dedim utanma dedi. Ama çok utanıyorum ayrılsak felan Yüzüne bakamam 18 Yaşından küçüğüm. Sevişme dediğim Üst bölge.
Yalnış Yeremi açtım bilmiyorum.. Sadece size anlatabilirim arkadaşlarıma aileme anlatamam.
Bir ilişkim var. Annesiyle tanıştım annemle tanıştı. Onunla ayrılmıştım Oda barışmak için geldi. Ondan sonra Birden Olan oldu. Ayrılmayalım diye dedi. Çok utanıyorum onada dedim utanma dedi. Ama çok utanıyorum ayrılsak felan Yüzüne bakamam 18 Yaşından küçüğüm. Sevişme dediğim Üst bölge.
Onunla ayrılmıştım Oda barışmak için geldi. Ondan sonra Birden Olan oldu. Ayrılmayalım diye dedi.
Çok teşekkür ediyorum. Ben anlamadım ayrılıyımmı ayrılmıyımmı ?
Çocuk seviyor. Her ayrıldığımda Ağlıyor. Vb. Sevdiğinden şüphem yok. benden 1 yaş büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?