Yalnış Yeremi açtım bilmiyorum.. Sadece size anlatabilirim arkadaşlarıma aileme anlatamam.
Bir ilişkim var. Annesiyle tanıştım annemle tanıştı. Onunla ayrılmıştım Oda barışmak için geldi. Ondan sonra Birden Olan oldu. Ayrılmayalım diye dedi. Çok utanıyorum onada dedim utanma dedi. Ama çok utanıyorum ayrılsak felan Yüzüne bakamam 18 Yaşından küçüğüm. Sevişme dediğim Üst bölge.
Vay uyanık vay...
Yeterli güveni sağlamak için anneleri tanıştırmış, üstüne de "ayrılmayalım" diye faydalanmaya kalkmış...
Şimdi nerede kaldı anneyle tanışmanın mantığı, insan ciddiyetini, masumiyetini göstermek için aileyle kaynaşır, sizinki ne yüzle bakıyor annenizin yüzüne? O yaşlarda çocuğunu ders çalışmak için bile başkasına gönderirken tereddüt eder ebeveynler, hak vermek lazım, neler dönüyor...
"Ayrılmayalım diye birlikte olalım" ne demek? "Seni kendime mecbur kılmak için bunu yaptım, bundan sonra ne yaparsam yapayım bana muhtaç ol, kendini başkalarına layık görme" demek... "Bundan sonra ben ne istersem yaparsın, yapacaksın, nasıl olsa bir yerden başladık" demek...
Sizi kendine mecbur kılmak için bugün bu kadarıyla yetinen, yarın devamını da getirir, siz de utana sıkıla konu açarsınız yine... Sonra da buradaki bir sürü genç kız gibi kendinizi ona muhtaç hissettiğiniz için kırk yıllık evli kadınlar gibi hakarete maruz bile kalsanız sesinizi çıkaramazsınız.
18 yaşından küçük daha hayatı hiç tanımamış bir genç kız bu zihniyette biriyle arkadaşlık etmemeli... Size daha da yakınlaşmasına izin vermeyin ve "Ayrılmayalım diye yapıyorum" dediğinde hiçbir şeye mecbur olmadığınızı, değerinizi bilmezse ayrılmanın dünyanın sonu olmadığını söyleyin, ezik durmayın karşısında, mücadele etsin sizi kazanmak için, ayrılmamak, vazgeçilmez olmak için ne yapmış? Kendini tatmin etmesi ona mı size mi ödül, ayrılmama niyetinde olan bir erkek sevdiği kıza daha mı çok dokunur daha mı çok sakınır, bunları bi düşünün...
Bu durumların sizi daha çok yakınlaştıracağıı düşünüyorsunuz ya, tam tersi... Sizin yaşlarınızda çocuktur o da, ergenlik heyecanını sizinle atlatır, ailesiyle tanıştığı başka bir kızla da yuva kurar ileride... Zaten "ayrılmayalım diye" cinsellik yaşadığını iddia eden niyetini belli ediyor aslında, insanın aklında olmayan diline düşer mi?