sevgilimmmm :((

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
kızlar öncelikle şunu söylemeliyim 7 yıl önce eşimden ayrıldım babamın evine taşındım 2 yıl önce hayatıma biri girdi .9 ay öncede çok büyük bir ameliyat geçirdim ben ameliyattayken hastaneye gelip ailemle tanışmış babamı teselli etmiş tabi bu ara babamlara iş arkadaşım olduğunu söylemiş daha sonra ablam bizimkilere doğrusunu anlatmış hastaneden çıkınca babam sende istiyorsan gelsin istesinler dedi bir süre daha tanımak istedim bunu ve zamanla beni kardeşimden kıskanmaya başladı ben böbreğimi kardeşime verdiğim için benim çocuğummuş gibi hissedip üstüne titriyorum ayrıldık tabi 1 hafta önce hatasını anladığını söyleyip özür diledi barıştık fakat bir soğukluk var içimde bi garip geldi bana ya ona haksızlıkmı ediyorum:26:

kızlar öncelikle şunu söylemeliyim 7 yıl önce eşimden ayrıldım babamın evine taşındım 2 yıl önce hayatıma biri girdi .9 ay öncede çok büyük bir ameliyat geçirdim ben ameliyattayken hastaneye gelip ailemle tanışmış babamı teselli etmiş tabi bu ara babamlara iş arkadaşım olduğunu söylemiş daha sonra ablam bizimkilere doğrusunu anlatmış hastaneden çıkınca babam sende istiyorsan gelsin istesinler dedi bir süre daha tanımak istedim bunu ve zamanla beni kardeşimden kıskanmaya başladı ben böbreğimi kardeşime verdiğim için benim çocuğummuş gibi hissedip üstüne titriyorum ayrıldık tabi 1 hafta önce hatasını anladığını söyleyip özür diledi barıştık fakat bir soğukluk var içimde bi garip geldi bana ya ona haksızlıkmı ediyorum:26:

CNm benim o soğukluk olur...ama inan en fazla 1 ay surer soguklugun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ah bilemedim şekerim ya dünden beri yine küsüz :(

CNm benim o soğukluk olur...ama inan en fazla 1 ay surer soguklugun.haksizlik ediosun adama

:53: ben sevgilim bi kıza baktı sanıp kıskandığımda manyak,psikopat ilan edildim sitede... kızı sevgilisi kardeşinden kıskanmış....normal demişsiniz.... nazınız bana mıydı yahu:37::49: normal falan değil bence, insanı öz kardeşinden kıskanan adam yarın neler neler yapar?:53:

not: bu arada senin sözünü alıntıladım diye seni hedef aldım sanma... senin yorumun vardı diye yazdım... zaten eleştiri de yapmıyoru takıldımm sadece, biz kadınlar biraz alıngan yapıdayız,yanlış anlama diye önceden eklemek istedim:16:

Son düzenleme:
:53: ben sevgilim bi kıza baktı sanıp kıskandığımda manyak,psikopat ilan edildim sitede... kızı sevgilisi kardeşinden kıskanmış....normal demişsiniz.... nazınız bana mıydı yahu:37::49: normal falan değil bence, insanı öz kardeşinden kıskanan adam yarın neler neler yapar?:53:

not: bu arada senin sözünü alıntıladım diye seni hedef aldım sanma... senin yorumun vardı diye yazdım... zaten eleştiri de yapmıyoru takıldımm sadece, biz kadınlar biraz alıngan yapıdayız,yanlış anlama diye önceden eklemek istedim:16:
amannn nedir bu çektiğimiz yahuu :(

Çok geçmiş olsun :/
Kardeşini kıskanıyorum derken ne dedi tam olarak ilgini kıskanmıştır desem niye kıskanıyorsun be adam kardeş ya ötesi var mı ? bilmiyorum :/

Canm canim canm hakikaten bi an noluyor dedim.:) ha. Ben yinede haksizlik ettiğini dusunuom

kardesınızden nasıl kıskandı anlamadm yanı hıc vakıt ayırmadıysanız sevgılınıze kardesınızle ılgılenıcem dıye belkı olabılırde dıger turlu tehlıkelı ve saçma!

Çok geçmiş olsun :/
Kardeşini kıskanıyorum derken ne dedi tam olarak ilgini kıskanmıştır desem niye kıskanıyorsun be adam kardeş ya ötesi var mı ? bilmiyorum :/
kardeşine bukadar değer vermen beni rahatsız ediyor dedi

ah bilemedim şekerim ya dünden beri yine küsüz :(

Bence barismaya gelirse baris.sen barismaya kalkma sakn tabide.o gelirse mutlaka bars. Bunda bisey yok ya ilişkilerimiz de her şeyi sorun eder hale geldik hastalikli gbi .biraz idare et bosver .ha bu benim Görüşüm.biri cikip beni hedef almasin smdi .:D

kardeşine bukadar değer vermen beni rahatsız ediyor dedi

:/ canım ilerde evlendiğinde kardeşin sana gelsin kalsın birlikte zaman geçirelim istemez misin ki ? Pişman oldum diyorsa tekrar tanımaya çalış derim özellikle bu konuda sına onu sürekli eğer tavrı aynıysa kardeşten ötesi yok der yoluma devam ederdim onsuz -ben-

:/ canım ilerde evlendiğinde kardeşin sana gelsin kalsın birlikte zaman geçirelim istemez misin ki ? Pişman oldum diyorsa tekrar tanımaya çalış derim özellikle bu konuda sına onu sürekli eğer tavrı aynıysa kardeşten ötesi yok der yoluma devam ederdim onsuz -ben-
yani tabiki kardeşim herşeyden herkesten önemli benim için sanırım bende yoluma onsuz devam edeceğim yorumun için teşekkür ederim

Benimki de papağanlarımı kıslanıyor, onları eşimden çok seviyormuşum.
Bilmem belki de öylrdir kıskanmakta haklıdır :)
Ama sizinki özel bir durum ortada hasta bir kardeş var yani nasıl bir mantıktır bu kıskanmak anlam veremedim...

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Türkçe lastik gbidir. Biraz ne demek istediğini acarmisin dedinmi?

aynen sordum canım kadın evlenince onun için hayattaki en önemli şey kocası olurmuş her nekadar kardeşimle eşimi aynı terazide ölçüleyemem onun yeri farklı evlendiğim zaman eşimin yeri farklı olacak o benim kardeşim dedim başımıza gelen olaydan sonra bağlarımızın kuvvetlendiğinden bahsettim ozamanlar bağırıp çağırıp telefonu yüzüme kapatmıştı şimdi neyin pişmanlığı bu değilmi

aynen sordum canım kadın evlenince onun için hayattaki en önemli şey kocası olurmuş her nekadar kardeşimle eşimi aynı terazide ölçüleyemem onun yeri farklı evlendiğim zaman eşimin yeri farklı olacak o benim kardeşim dedim başımıza gelen olaydan sonra bağlarımızın kuvvetlendiğinden bahsettim ozamanlar bağırıp çağırıp telefonu yüzüme kapatmıştı şimdi neyin pişmanlığı bu değilmi

Bak bu detayi bilince bende kizdim smdi.:(

sevgiliniz sacmalamıs. ilerde evlenırsenız ailenizi kıskandıgından sıze kısıtlama (gitmemelisin görmemelisin vs) getırebilir. böle ınsanlardan korkulur. elin oglu gelır sizi uzer ama unutmayın size deger verecek uzmeyecek tey şey ailenızdır.

Kardeşini niye kiskandi bi anlam veremedim..üstelik kardeşinin özel bir durumu var..iyi düşün derim..

ohooo kardeşten şimdiden kıskanmaya başladıysa...
evlendiginizde ucan sinekten kıskancak :ssz:

sevgiliniz seni kendi kardeşinizden mi kıskandı?:53:

aman allahım.doğru anladıysam eğer yol yakınken ayrıl.
bugün sizi kardeşinizden kıskanıyor yarın annenizden babanızdan kıskanacak ve evlendikten sonra asla ailenle görüşmene izin vermeyecektir.onların unutmanı söyleyecektir.
kesinlikle ayrılırdım ben senin yerinde olsaydım eğer.hiç birşey ve hiç kimse ailemden önemli değildir benim için.bu eşim bile olsa.
annem babam benim için çok kıymetliler ve hiç kimse onlardan beni koparamaz.:50:

Back
X