• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimmmm :((

Bu cok abarti durum degil ki. Kizlar niye sevgilileri gorumcelerine cok duskun oldu mu ortaligi ayaga kaldiriyor? Hatta bu sitede kadinin biri bana "benim kocamin ailesi benim bacisi anasi ailesi degil benim tek ailesi" dedi vs. bence bir kerelik bir kavgaysa cok onemseme, sans ver. Hep devam ederse o zaman baska.

aynen sordum canım kadın evlenince onun için hayattaki en önemli şey kocası olurmuş her nekadar kardeşimle eşimi aynı terazide ölçüleyemem onun yeri farklı evlendiğim zaman eşimin yeri farklı olacak o benim kardeşim dedim başımıza gelen olaydan sonra bağlarımızın kuvvetlendiğinden bahsettim ozamanlar bağırıp çağırıp telefonu yüzüme kapatmıştı şimdi neyin pişmanlığı bu değilmi

Canım sevgilinin kardeşi var mi bilmiyorum ama eğer varsa belki kendi kardeşiyle böyle bağlı değillerdir birbirlerine bu yüzden sizin aranızdaki bağı kıskanmıştır yada kardeşi yoksa ona saçma gelmiş olabilir kardeş sevgisini bilmediği için en iyimser ihtimal bu olur diye düşünüyorum. En kötü ihtimal de bencilliğini göstermiş olmasıdır ve bu huyu asla değişmez bunu en iyi sen anlayabilirsin... Allah herkese sağlık sıhhat versin...

şu kıskanma işini hala tam olarak anlamadım ben..
şimdi kardeşine olan ilgin yüzünden onu ihmal ettiğin için mi kıskandı?
yoksa (çok sapkın bir şey ama) kardeşin erkek ve sizin samimiyetinizden rahatsız mı oldu?

bağırıp çağırıp kavga etmiş bir de haspam..
evlenip boşanmış hanımlarımızda bir 'keyfin bilir hali' görüyordum ben ama
sende göremedim konu sahibi.

kızlar öncelikle şunu söylemeliyim 7 yıl önce eşimden ayrıldım babamın evine taşındım 2 yıl önce hayatıma biri girdi .9 ay öncede çok büyük bir ameliyat geçirdim ben ameliyattayken hastaneye gelip ailemle tanışmış babamı teselli etmiş tabi bu ara babamlara iş arkadaşım olduğunu söylemiş daha sonra ablam bizimkilere doğrusunu anlatmış hastaneden çıkınca babam sende istiyorsan gelsin istesinler dedi bir süre daha tanımak istedim bunu ve zamanla beni kardeşimden kıskanmaya başladı ben böbreğimi kardeşime verdiğim için benim çocuğummuş gibi hissedip üstüne titriyorum ayrıldık tabi 1 hafta önce hatasını anladığını söyleyip özür diledi barıştık fakat bir soğukluk var içimde bi garip geldi bana ya ona haksızlıkmı ediyorum:26:

bugün kıskanan yarın konuşmuyacaksın gitmeyeceksin der

aynen sordum canım kadın evlenince onun için hayattaki en önemli şey kocası olurmuş her nekadar kardeşimle eşimi aynı terazide ölçüleyemem onun yeri farklı evlendiğim zaman eşimin yeri farklı olacak o benim kardeşim dedim başımıza gelen olaydan sonra bağlarımızın kuvvetlendiğinden bahsettim ozamanlar bağırıp çağırıp telefonu yüzüme kapatmıştı şimdi neyin pişmanlığı bu değilmi

kardesinizi hangi anlamda kıskandıgı onemli...
yani tam tersten bakarsak bir erkek kardes de ablasını kıskanabilir ;)

eger oradaki konu kardesinizin cinsiyeti nedeniyle farkl ıseyler dusunmek ise, boyle dusuncenin pismanlıgı da ozru de olmaz bence.
bu ilişkisinden ders cıkarıp bir daha kardesleri birbirine yakıstırmamayı ogrenir belki.

ama durum oyle degil ise bir sans verirdim diyecektim ki su yazdıgınızı gordum...
evlendigi zaman en onemli sey kocası olmalıdır seklinde dikte eden boyle cumleleri kuran biriyle yapamazdım herhalde.

Bazen erkeklerde oluyor öyle şeyler takılma bence. Benim nişanlım da arada kardeşimle çok ilgilendiğimde kıskanır benle böyle ilgilenmiyorsun üstüme düşmüyorsun der :9: Benimde yaptığım oluyor hatta arada. Bence ayrılmaya sebep değil bu. Bak ailende sevmiş. Ama mutlaka konuşun bu konuyu uzun uzadıya. Sen anlat fikirlerini karşılıklı anlaşın yani.

şu kıskanma işini hala tam olarak anlamadım ben..
şimdi kardeşine olan ilgin yüzünden onu ihmal ettiğin için mi kıskandı?
yoksa (çok sapkın bir şey ama) kardeşin erkek ve sizin samimiyetinizden rahatsız mı oldu?

bağırıp çağırıp kavga etmiş bir de haspam..
evlenip boşanmış hanımlarımızda bir 'keyfin bilir hali' görüyordum ben ama
sende göremedim konu sahibi.
keyfin bilir halinden kastın nedir anlayamadım ayrıca zaten hic bir zaman umursamaz bir insan olmadım şunuda belirtmek isterim sizin nezninizde konumla ilgili karara varmam konusunda bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

keyfin bilir halinden kastın nedir anlayamadım ayrıca zaten hic bir zaman umursamaz bir insan olmadım şunuda belirtmek isterim sizin nezninizde konumla ilgili karara varmam konusunda bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

kötü bir şey kastetmedim.
evlilik tecrübesi edinildiği için, boşanmış hanımlarımız daha bir kararlı oluyorlar demek istedim.
bir problemle karşılaştıklarında 'işine gelirse arkadaş bizde böyle' diyebiliyorlar yani rahatlıkla.
bu benim gözlemimdi tabiiki :)

hakkında hayırlısı olsun inşallah. güzel kapılar açılsın önünde..

Back
X