- Konu Sahibi sutlushake33
-
Adam belki gerçek sebebi anlatmamıştır, erkeklerin en bilindik yalanı "eşimle aramızdaki cinsellik bitti" boşandılarsa sebebi çok farklı olabilir.Araları cinsellikten bozulmuşsa extra kıskanacak bir şey bulmam
Eski ben gibi konuştunuz. Anneme hep kızardım neden 20 yaş büyük bir adamla evlenip bize küçük yaşımızda yaşlı bir baba layık gördün. Gerçi onunkisi aşktan değil farklı sebepleri varmış ama ucunda ölüm yoksa kabul etmemeliydi derdim hep. 32 yaşıma kadar nice yaşımı ikiye katlayan erkekler ciksada karşıma varlıklı kariyer yapmış adamlar olsalarda asla razı gelmedim. Tüm tabularım, tüm kendime yaptığım yatırımlarım, değerlerim 32den sonra püfff...Yani keşke mide yıkadıkları gibi kalpte yıkasalarBu dünyaya asla çocuk getirmemeli bazıları.
-10 yaştan büyük fark seçen mazoşisttir benim için. Stresten zevk alıyordur. Stres bağımlısıdır.
-İnsanın sınırları olmalı, ilk aşıldığında uyarı ikinci aşıldığında tamamen kesmeli iletişimi.
Göt kılları kadayıf olmuş benden 20 yıl erken gidecek bir partneri evimede almam yemekte yapmam.
İşine gelmemiş çünkü. Onlar için hava hoş tabii 20 yaş küçük kadından hoşlanıp ilişki kurmayı tabii ister.Neden kendisi rakamlara takılmayıp 20 yaş büyük bir kadınla evlenmeyi düşünememiş?
Eski ben gibi konuştunuz. Anneme hep kızardım neden 20 yaş büyük bir adamla evlenip bize küçük yaşımızda yaşlı bir baba layık gördün. Gerçi onunkisi aşktan değil farklı sebepleri varmış ama ucunda ölüm yoksa kabul etmemeliydi derdim hep. 32 yaşıma kadar nice yaşımı ikiye katlayan erkekler ciksada karşıma varlıklı kariyer yapmış adamlar olsalarda asla razı gelmedim. Tüm tabularım, tüm kendime yaptığım yatırımlarım, değerlerim 32den sonra püfff...Yani keşke mide yıkadıkları gibi kalpte yıkasalar
E niye boşanıyorlar o zamanO evin içerisinde yakınlaşma olmadığını düşünüyorsanız çok kuvvetle muhtemel yanılıyorsunuz. Aynı şekilde boşanmış fakat çocuk için arada bir birlikte kalan arkadaşım her gece fiziksel ihtiyaçlarımızı gideriyoruz sadece diyerek eski kocasıyla birlikte olduğunu söylemişti
Ah yavrum, kıyamam.Kendimle konusmaktan kendimi avutmak ve suçlamaktan çok yoruldum. Kangren olmuş bu ilişkiyi söküp atmak istesemde bir yanım hayat onsuz rengini yitirecek diye korkuyorsanki onunla doğdum,onsuz dönmezmiş gibi dünya. Bağımlılıklardan hep korktum ama geldi yine beni buldu. Ne bu tatilleri eski eş ve zıran kadar oğluyla geçirmesine katlanabiliyorum,ne de onsuz yarınlara. Lütfen bir akıl fikir yol gösterin O bensizlikten korkmazken, benim ödüm patlıyor
İşine gelmemiş çünkü. Onlar için hava hoş tabii 20 yaş küçük kadından hoşlanıp ilişki kurmayı tabii ister.
Çok afedersiniz ama balık baştan kokar diye boşuna dememişler. Babanız yaşındaki adamla olmanız normal değil hatta ahlâkî değil ama evinizde bu normalleşmiş. Neyse yanlışın farkındasınız sanırım devam etmeyin.Eski ben gibi konuştunuz. Anneme hep kızardım neden 20 yaş büyük bir adamla evlenip bize küçük yaşımızda yaşlı bir baba layık gördün. Gerçi onunkisi aşktan değil farklı sebepleri varmış ama ucunda ölüm yoksa kabul etmemeliydi derdim hep. 32 yaşıma kadar nice yaşımı ikiye katlayan erkekler ciksada karşıma varlıklı kariyer yapmış adamlar olsalarda asla razı gelmedim. Tüm tabularım, tüm kendime yaptığım yatırımlarım, değerlerim 32den sonra püfff...Yani keşke mide yıkadıkları gibi kalpte yıkasalar
Zaten o yaşlardaki erkekler istedikleri kadar iyiyiz enerjiyiz erkeğe bir şey olmaz, kadınlar gibi çökmüyoruz biz deseler de enerji ve cinsel olarak bitik oluyorlar. İstedikleri kadar kabullenmesinler. Kaldı ki sizinki o dönem 38-39 yaşındaymış anladığım kadarıyla, bahsedilen kişi bir de 50 küsür.Kesinlikle öyle. Ben 23 yaşında iken çalıştığım hastaneden bir doktor, bir adamla tanıştırmak istedi. Çok ısrar edince bende görüştüm. Görüştüğüm kişi benden 15 yaş büyük çok zengin biri idi. Yaşını öğrenince direkt red ettim. Sonra çalıştığım yere bir çiçek ve pahalı bir hediye ile gelmişti bana o zaman yaşın hiç önemli olmadığını söylemişti tabi ben yapamayacağım için o zamanda red ettim. Bir sene önce erkek arkadaşımla tatile gittim onuda orada gördüm ve şunu düşündüm o zaman onunla evlenmiş olsaydım bin kere başardım onu. aradan sadece 6 sene geçmesine rağmen çok yaşlanmıştı.
DedeKendimle konusmaktan kendimi avutmak ve suçlamaktan çok yoruldum. Kangren olmuş bu ilişkiyi söküp atmak istesemde bir yanım hayat onsuz rengini yitirecek diye korkuyorsanki onunla doğdum,onsuz dönmezmiş gibi dünya. Bağımlılıklardan hep korktum ama geldi yine beni buldu. Ne bu tatilleri eski eş ve zıran kadar oğluyla geçirmesine katlanabiliyorum,ne de onsuz yarınlara. Lütfen bir akıl fikir yol gösterin O bensizlikten korkmazken, benim ödüm patlıyor
Zaten o yaşlardaki erkekler istedikleri kadar iyiyiz enerjiyiz erkeğe bir şey olmaz, kadınlar gibi çökmüyoruz biz deseler de enerji ve cinsel olarak bitik oluyorlar. İstedikleri kadar kabullenmesinler. Kaldı ki sizinki o dönem 38-39 yaşındaymış anladığım kadarıyla, bahsedilen kişi bir de 50 küsür.
Erkekler zaten biyolojik ve fizyolojik olarak hemen çöküyorlar, 30 yaşında 1 kadın ile 1 erkeği kıyasla kadın 20sinde gösterirken, erkek 40ında gösteriyordur. Ama sorsan hepsi fişek gibi kendilerini kandırıyorlar. Kadının çok büyük yaşta erkeği istemesinin sebebi ya paradır ya da konu sahibi gibi travmaları olup psikolojik olarak tedavi görmesi gerektiğindendir. Kimse 50 yaşındaki adamı kara kaşı karı gözü için sevmez, zaten kaşları da kırlaşıyor o ayrı mevzuYani 38 yaşında olduğunu söylemişti ama bence çok daha büyüktü. Ayrıca erkeklerin geç çöktüğü düşüncesine hiç inanmıyorum.. sadece testesteron onları belli bir yaşa kadar dinç tutsada yine işe yaramıyor yine çöküyorlar. Konu sahibi gibi bazı yaşlı sever kadınlar onları istiyor diye bu düşünce var.
Sadece kaşları mıErkekler zaten biyolojik ve fizyolojik olarak hemen çöküyorlar, 30 yaşında 1 kadın ile 1 erkeği kıyasla kadın 20sinde gösterirken, erkek 40ında gösteriyordur. Ama sorsan hepsi fişek gibi kendilerini kandırıyorlar. Kadının çok büyük yaşta erkeği istemesinin sebebi ya paradır ya da konu sahibi gibi travmaları olup psikolojik olarak tedavi görmesi gerektiğindendir. Kimse 50 yaşındaki adamı kara kaşı karı gözü için sevmez, zaten kaşları da kırlaşıyor o ayrı mevzu
Erkekler zaten biyolojik ve fizyolojik olarak hemen çöküyorlar, 30 yaşında 1 kadın ile 1 erkeği kıyasla kadın 20sinde gösterirken, erkek 40ında gösteriyordur. Ama sorsan hepsi fişek gibi kendilerini kandırıyorlar. Kadının çok büyük yaşta erkeği istemesinin sebebi ya paradır ya da konu sahibi gibi travmaları olup psikolojik olarak tedavi görmesi gerektiğindendir. Kimse 50 yaşındaki adamı kara kaşı karı gözü için sevmez, zaten kaşları da kırlaşıyor o ayrı mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?