Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski ben gibi konuştunuz. Anneme hep kızardım neden 20 yaş büyük bir adamla evlenip bize küçük yaşımızda yaşlı bir baba layık gördün. Gerçi onunkisi aşktan değil farklı sebepleri varmış ama ucunda ölüm yoksa kabul etmemeliydi derdim hep. 32 yaşıma kadar nice yaşımı ikiye katlayan erkekler ciksada karşıma varlıklı kariyer yapmış adamlar olsalarda asla razı gelmedim. Tüm tabularım, tüm kendime yaptığım yatırımlarım, değerlerim 32den sonra püfff...Yani keşke mide yıkadıkları gibi kalpte yıkasalar

Bu söyledikleriniz hiç inandırıcı gelmedi ki zaten konunun en başından beri her cümleniz rasyonel insan düşüncesinden uzak. Siz 32 yaşında bu adam ilk görüşmeye başladığınızda aşık falan bile değilmişsiniz ona rağmen görüşmüşsünüz buda sizin böyle ilişkilere açık olduğunuzu gösteriyor. Böyle ilişkilere kapalı olan kadınlara 50 yaşındaki adamalar görünmezdir ve o yaştaki adamları zayıf görür aynı zamanda içsel bir tiksinti hissederler. Sizde hiç öyle bir şey yokmuş ki görüşmüşsünüz. Yani büyük konuşma sözleri hikaye.

E niye boşanıyorlar o zaman

Ah yavrum, kıyamam.

Cocuk şehir dışında okumaya ya da çalışmaya gidince kendi idare edemezse ebeveynlerden biri de gidiyor bazen. Öyle birsey de olabilir. Adam bosanmamistir belki.

İşine gelmemiş çünkü. Onlar için hava hoş tabii 20 yaş küçük kadından hoşlanıp ilişki kurmayı tabii ister.

Kesinlikle öyle. Ben 23 yaşında iken çalıştığım hastaneden bir doktor, bir adamla tanıştırmak istedi. Çok ısrar edince bende görüştüm. Görüştüğüm kişi benden 15 yaş büyük çok zengin biri idi. Yaşını öğrenince direkt red ettim. Sonra çalıştığım yere bir çiçek ve pahalı bir hediye ile gelmişti bana o zaman yaşın hiç önemli olmadığını söylemişti tabi ben yapamayacağım için o zamanda red ettim. Bir sene önce erkek arkadaşımla tatile gittim onuda orada gördüm ve şunu düşündüm o zaman onunla evlenmiş olsaydım bin kere başardım onu. aradan sadece 6 sene geçmesine rağmen çok yaşlanmıştı.

Çok afedersiniz ama balık baştan kokar diye boşuna dememişler. Babanız yaşındaki adamla olmanız normal değil hatta ahlâkî değil ama evinizde bu normalleşmiş. Neyse yanlışın farkındasınız sanırım devam etmeyin.

Zaten o yaşlardaki erkekler istedikleri kadar iyiyiz enerjiyiz erkeğe bir şey olmaz, kadınlar gibi çökmüyoruz biz deseler de enerji ve cinsel olarak bitik oluyorlar. İstedikleri kadar kabullenmesinler. Kaldı ki sizinki o dönem 38-39 yaşındaymış anladığım kadarıyla, bahsedilen kişi bir de 50 küsür.

Adamın boşandığını düşünmüyorum. Bazı evlilikler bitse de kadınlar kâğıt üstünde devam ettirip adam ölürse maaşı kalsın en azından diyor. Adamlar istediği hayatı yaşıyor bu arada. Resmi evrak gördünüz mü ? Ayrıca çocuk doğurup kollarına atacağım hayali bir fikir. Çünkü o zaman da çocuk için yılda 10 gün sizinle kalıp sonra başka kadınlara gidecek. Aynı oğluna yaptığı gibi. Yaşınız çok genç kendi kıymetinizi bilin bence.

Dede

Yani 38 yaşında olduğunu söylemişti ama bence çok daha büyüktü. Ayrıca erkeklerin geç çöktüğü düşüncesine hiç inanmıyorum.. sadece testesteron onları belli bir yaşa kadar dinç tutsada yine işe yaramıyor yine çöküyorlar. Konu sahibi gibi bazı yaşlı sever kadınlar onları istiyor diye bu düşünce var.

Sevgilinizin cocugu 24 yasinda sanki 4 yasinda ki cocukta anne ile babasini yanyana gormeye ihtiyaci varmis gibi yazmissiniz evet anne babasini sever ama o yaştaki adamda artik asmisdir sanki bu durumlari

Erkekler zaten biyolojik ve fizyolojik olarak hemen çöküyorlar, 30 yaşında 1 kadın ile 1 erkeği kıyasla kadın 20sinde gösterirken, erkek 40ında gösteriyordur. Ama sorsan hepsi fişek gibi kendilerini kandırıyorlar. Kadının çok büyük yaşta erkeği istemesinin sebebi ya paradır ya da konu sahibi gibi travmaları olup psikolojik olarak tedavi görmesi gerektiğindendir. Kimse 50 yaşındaki adamı kara kaşı karı gözü için sevmez, zaten kaşları da kırlaşıyor o ayrı mevzu

Sadece kaşları mı

Eski eş gerçekten eski eşmi acaba klişe olacak ama çok ilişkiler var bu tarz aynı bu yaşlarda boşanıp birzaman sonra ara ara bir araya gelip hatta bağımsız bi şekilde daha çok flortleşip zaman geçiren …

Zaten erkeklere sorsan hiç biri yaşlanmıyor. Kendi yaşlarını ikiye bölüyor biz kadınların yaşını ise iki ile çarpıyorlar. Hele birde ellerine biraz para geçsin kadınlarin onlara gençlik borcu varmış gibi genç kadınlarla birlikte olmayı kendilerine verilmiş bir hak olarak görüyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…