- 19 Haziran 2025
- 682
- 1.141
- 28
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Ahaha sevap kovalıyor bence de başka bi açıklaması olamazKizzzz ne yapcan bu dedeyi Allah aşkına 11 sayfa yazılmış halen akıllanmamissn eski eşi diye diye kendini de üyeleri de yedin. Git daha iyisini bul zengin değil yakışıklı değil kuşu da tekliyor cenneti mi kazanmaya çalışıyorsn ne yapıyorsun anlamıyorum kiiiiii
Ağzı iyi laf yapıyor sanırımEvet yakın ne diyim allah akıl fikir versin alıştım artık eskisi gibi rahatsız olmuyorum yok sayıyorum bundan önce yaşına yakındı ama ben lisedeyken 25 yaşında vardı herhalde sevgilisi 2. Eşi de 10 yaş küçükmüş yok sayıyorum muhattap almıyorum sadece babamla ilişkime odaklanıyorum zengin falan değil sorumsuz çocuk gibi bi adam ne buluyorlar bilmiyorum hiç
Yani aramız iyi şükür ama evet çok sevilir çevresinde yaşını da göstermez toplumda baba dediğimde şaşıran olur kendine bakar enerjik bi adam abimin düğününde damat o sanılmıştı ama yine de rahatsız oluyorum sevgilisi de meslek sahibi normal biri. Geçen bunu konuştuk ben boşansam 20 yaş büyük biri olsa hayatımda ne olur ne düşünürsün dedim aynı değil diyorAğzı iyi laf yapıyor sanırımneyse hayatlarınız ayrılmış şahsi bebeğiniz de var ona odaklanırsınız boşverin alan memnun veren memnun
Şuan 34 yaşındayım ve 54 yalındaki bi adamla nasıl sevişirim diye düşündüm midem kalktı. Gerçekten amca diceğimiz bir adamla nasıl ilişki yaşıyabiliyorsunuz ? Çokmu zengin bu adam ? Para içinmi bu midesizlik ?Sırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Nerden tutsan elinde kalıyor konu sahibi de bi tuhaf hshsjsAhaha sevap kovalıyor bence de başka bi açıklaması olamaz
Üstüne pek düşünmeden biranonce konuya dalmak için yazı verdimNerden tutsan elinde kalıyor konu sahibi de bi tuhaf hshsjs
Senin nicki görünce canım yalan Dünya çekiyor
Aydınlandiniz mi peki ben onu merak ettimÜstüne pek düşünmeden biranonce konuya dalmak için yazı verdimbirileri bakıp anlamlandiracak diye hiç aklıma gelmemişti
DimiiŞuan 34 yaşındayım ve 54 yalındaki bi adamla nasıl sevişirim diye düşündüm midem kalktı. Gerçekten amca diceğimiz bir adamla nasıl ilişki yaşıyabiliyorsunuz ? Çokmu zengin bu adam ? Para içinmi bu midesizlik ?
Aslında ilk bunu bana yaşattığında suratimin tam ortasına tokatı yemiştim. Bundan sonrasında görüşmelerinin daha seviyeli, kabullenebilir şekilde olacağını söyleyerek onun tarafından oyalandim. Bana dürüst olduğu için mutlumu olmaliydim secemiyordum,istese o yok bilmem kimin evinde ben sadece oğlumlayim diyebilirdi asla ortaya çıkmazdı. Belki ben ilişkim sekteye uğramasın diye derdim mesela. Ya kaybetme korkusu yok,ya da dürüstlük her zaman kazandırır sanıyor. Neyse çok uzattım(yazmayı seviyorum:) Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistimAydınlandiniz mi peki ben onu merak ettimyani şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Bu amcayla yola devam mı yoksa daha taş birini mi bulacaksınız
DimiiOrdan bakınca nekadar itici duruyor farkındayım. Yaşamamış olsaydım yaşayana bu ve benzeri sıra sıra cümleler kurardım sizin gibi.
Adamın dandıklıgıni vurgulamak yerine sarkık meme dıyıp karısına laf sokusturmak hangi seviye cozemedım. Adama desene kılın agarmıs dıye demezsın :))) hala kadınlara .....Aslında ilk bunu bana yaşattığında suratimin tam ortasına tokatı yemiştim. Bundan sonrasında görüşmelerinin daha seviyeli, kabullenebilir şekilde olacağını söyleyerek onun tarafından oyalandim. Bana dürüst olduğu için mutlumu olmaliydim secemiyordum,istese o yok bilmem kimin evinde ben sadece oğlumlayim diyebilirdi asla ortaya çıkmazdı. Belki ben ilişkim sekteye uğramasın diye derdim mesela. Ya kaybetme korkusu yok,ya da dürüstlük her zaman kazandırır sanıyor. Neyse çok uzattım(yazmayı seviyorum:) Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistimÇok ayıp evet ama canım yaninca yakmadan rahatlayamiyorum. Aradımi yazdımı bilemiyorum çünkü engelli, inşallah bu kez zincirleri kiracağım zihnimi oyalayacak şeylere ihtiyacım var,adapte olamiyorum akan hayata.
Aslında ilk bunu bana yaşattığında suratimin tam ortasına tokatı yemiştim. Bundan sonrasında görüşmelerinin daha seviyeli, kabullenebilir şekilde olacağını söyleyerek onun tarafından oyalandim. Bana dürüst olduğu için mutlumu olmaliydim secemiyordum,istese o yok bilmem kimin evinde ben sadece oğlumlayim diyebilirdi asla ortaya çıkmazdı. Belki ben ilişkim sekteye uğramasın diye derdim mesela. Ya kaybetme korkusu yok,ya da dürüstlük her zaman kazandırır sanıyor. Neyse çok uzattım(yazmayı seviyorum:) Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistimÇok ayıp evet ama canım yaninca yakmadan rahatlayamiyorum. Aradımi yazdımı bilemiyorum çünkü engelli, inşallah bu kez zincirleri kiracağım zihnimi oyalayacak şeylere ihtiyacım var,adapte olamiyorum akan hayata.
İstanbuuuulll seni yenecem oğlumNerden tutsan elinde kalıyor konu sahibi de bi tuhaf hshsjs
Senin nicki görünce canım yalan Dünya çekiyor
Pardon burda kadının ne suçu var? Üslubunuz çok çirkin kadına gelesiye kadar "o buruşmuş şeyini s.kacak başka bi yer bul" veya "göğsünün kılları ağarmış kadayıfa dönmüşsün hala bi afralar tafralar" da diyebilirdiniz mesela. Neden hıncınızı başka bi kadını hemcinsinizi yererek çıkarmaya çalışıyorsunuz kiAslında ilk bunu bana yaşattığında suratimin tam ortasına tokatı yemiştim. Bundan sonrasında görüşmelerinin daha seviyeli, kabullenebilir şekilde olacağını söyleyerek onun tarafından oyalandim. Bana dürüst olduğu için mutlumu olmaliydim secemiyordum,istese o yok bilmem kimin evinde ben sadece oğlumlayim diyebilirdi asla ortaya çıkmazdı. Belki ben ilişkim sekteye uğramasın diye derdim mesela. Ya kaybetme korkusu yok,ya da dürüstlük her zaman kazandırır sanıyor. Neyse çok uzattım(yazmayı seviyorum:) Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistimÇok ayıp evet ama canım yaninca yakmadan rahatlayamiyorum. Aradımi yazdımı bilemiyorum çünkü engelli, inşallah bu kez zincirleri kiracağım zihnimi oyalayacak şeylere ihtiyacım var,adapte olamiyorum akan hayata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?