Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha sevap kovalıyor bence de başka bi açıklaması olamaz

Ağzı iyi laf yapıyor sanırım neyse hayatlarınız ayrılmış şahsi bebeğiniz de var ona odaklanırsınız boşverin alan memnun veren memnun

Ağzı iyi laf yapıyor sanırım neyse hayatlarınız ayrılmış şahsi bebeğiniz de var ona odaklanırsınız boşverin alan memnun veren memnun
Yani aramız iyi şükür ama evet çok sevilir çevresinde yaşını da göstermez toplumda baba dediğimde şaşıran olur kendine bakar enerjik bi adam abimin düğününde damat o sanılmıştı ama yine de rahatsız oluyorum sevgilisi de meslek sahibi normal biri. Geçen bunu konuştuk ben boşansam 20 yaş büyük biri olsa hayatımda ne olur ne düşünürsün dedim aynı değil diyor babam çocuklara düşkün biri yaşıtlarında 40larda hep çocuk varmış çocuğu benimsiyormuş sonra ayrılınca aklı kalıyormuş çocukta. Biri alsa gitse evlense aklım kalmaz arkada ama aklı başında kimse evlenmez bununla

Yani ikili ilişkiler için eleğini elemiş duvara asmış,bunu yaşının verdiği doymuşluk olarak yazdım. Ne bekliyordunuz ki. Aynı kıskançlık, aynı değerler, aynı dinamikler mümkün mü? Sorun sizde de değil ama sevgilinizde de değil. İkinizde ilişkiye kendi yaşınıza göre bakıyorsunuz. Bağımlılığınızdan kurtulmak için destek alın. Önünüze bakın. Bence.

Şuan 34 yaşındayım ve 54 yalındaki bi adamla nasıl sevişirim diye düşündüm midem kalktı. Gerçekten amca diceğimiz bir adamla nasıl ilişki yaşıyabiliyorsunuz ? Çokmu zengin bu adam ? Para içinmi bu midesizlik ?

Üstüne pek düşünmeden biranonce konuya dalmak için yazı verdim birileri bakıp anlamlandiracak diye hiç aklıma gelmemişti
Aydınlandiniz mi peki ben onu merak ettim yani şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Bu amcayla yola devam mı yoksa daha taş birini mi bulacaksınız

Dimii Ordan bakınca nekadar itici duruyor farkındayım. Yaşamamış olsaydım yaşayana bu ve benzeri sıra sıra cümleler kurardım sizin gibi.

Aydınlandiniz mi peki ben onu merak ettim yani şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Bu amcayla yola devam mı yoksa daha taş birini mi bulacaksınız
Aslında ilk bunu bana yaşattığında suratimin tam ortasına tokatı yemiştim. Bundan sonrasında görüşmelerinin daha seviyeli, kabullenebilir şekilde olacağını söyleyerek onun tarafından oyalandim. Bana dürüst olduğu için mutlumu olmaliydim secemiyordum,istese o yok bilmem kimin evinde ben sadece oğlumlayim diyebilirdi asla ortaya çıkmazdı. Belki ben ilişkim sekteye uğramasın diye derdim mesela. Ya kaybetme korkusu yok,ya da dürüstlük her zaman kazandırır sanıyor. Neyse çok uzattım(yazmayı seviyorum:) Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistim Çok ayıp evet ama canım yaninca yakmadan rahatlayamiyorum. Aradımi yazdımı bilemiyorum çünkü engelli, inşallah bu kez zincirleri kiracağım zihnimi oyalayacak şeylere ihtiyacım var,adapte olamiyorum akan hayata.

Dimii Ordan bakınca nekadar itici duruyor farkındayım. Yaşamamış olsaydım yaşayana bu ve benzeri sıra sıra cümleler kurardım sizin gibi.

Allah aşkına bırakın şu yerinde olsaydım laflarını. Millet burada 12 sayfa yazı yazdı hala bir gram işlememiş size. Aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz.
Çok inatçı ve değişime kapalı esnek biri değileniz. İç sesiniz inadınızdan dolayı değişime ihtiyacı bile duymuyor. Çok geç olduğunda ve değişme ihtiyaç duyduğunuz da kocaman bir boşluğa düşeceksiniz. Umarım bu melankolik ruh halinden çıkıp gerçekler görürsünüz. Aksi takdirde millette benden eskiden sizin gibi şöyle böyle düşünürdüm demekten bir adım ilerleyemesiniz. Zaten öylede görünüyor. Rasyonel düşünen hangi genç kadın çulsuz 60 merdiven dayayan bir adama 4 senesini verir ki.

Adamın dandıklıgıni vurgulamak yerine sarkık meme dıyıp karısına laf sokusturmak hangi seviye cozemedım. Adama desene kılın agarmıs dıye demezsın :))) hala kadınlara .....

Sarkık memeli karısı yaşının verdiği özelikleri yaşıyor ama siz 60 yaşına merdiven dayayan adamın çok afedersiniz oyuncağı olmuşsunuz.

Birde adamın karakteri de yokmuş. Ettiğiniz o hareketleri normal bir adam kabul etmez. Ama işte diri vuducunuz için karakterinde atmış bir kenara. Gerçekten çok yazık.

Aralarındaki karı koca ilişkisi bitip artık sadece anne ve baba olan, medeni şekilde boşanıp birlikte geçen onca yılın dostluk mirasını heba etmeyen pek çok çift var. Herkes, birbirinin saçını başını yolarak boşanmadığı gibi, her erkek geçmişte ilişkisi oldu diye bir kadına ağzının suyunu akıtmıyor, yıllarla geçip gidiyor o duygular. Keza, beni bundan 10 sene önce öpüyorduysa şimdi de öpsün... değil mi ki aynı çatı altındayız şu an. demeyen, çocuğuna anne olan çocuğunun babasına dostluk duyan kadınlar da var. Alışık olmadığınız için size tuhaf gelmiş.

Bana tuhaf gelen ise başka şeyler; Bu kadar rahatsızlık duyduğunuz bir durumu değiştirmek için hiçbir adım atmayan, hayatının merkezine başka insanların tercih ve alışkanlıklarını koymuş ve bu şekilde yaşamaya devam eden bir adam… Adamın bir sevgilisi var artık, ancak bu sevgilinin ağırlığı sıfır. Onca zaman boyunca, sizin yanınızdan kalkıp onlarla kalmaya gitmiş ama onların karşısına çıkıp sizi “hayatımdaki kadın” diyerek tanıştırmaya gerek duymamış . Siz şu anda, oğlunun bile sizinle tanışmak istemediği, adamın da buna itaat ettiği, varlığı küçümsenen, açıkça kenarda tutulan bir kadınsınız.

Siz ise, bunları gerçek manâda mesele etmeye cesaret edememiş; yürüyüp gitmeyi göze alamamışsınız.Tüm bunlar karşısında, ancak, içip içip , adamın çocuğunun annesi hakkında seviyesiz ifadeler kullanan bir kadın olabilmiş, —tanımadığınız bir kadına— gıyabında hakaret etmeye yönelmişsiniz.

Üstelik onda da başarılı değilsiniz, sizin “sarkık olmayan” bedeniniz bu adamı en küçük bir değişim için harekete geçirememişken; bu şekilde hakaret etme çabanız, üzülerek söylüyorum, bana sadece komik geldi. Adam da, benim gördüğüm resmi görüyorsa, mesajlarınıza ancak gülüyordur.

Aranızdaki yaş farkı benim mesele ettiğim bir şey değil. Demografi uzmanları insanlık tarihini 200 bin yıl öncesine kadar götürüyor. İlk andan başlayarak seks vardı, yaş kaydı ve bilgisi ile sınıflandırılmak çok sonra ortaya çıktı, şimdi toplumsal bir norm oldu. Kim kimin bedenine sarılarak huzur buluyor, taraflar yetişkin olduktan sonra, benim derdim değil. Yaş ve hayat yolculuğunda olunan yer farkının getirdiği sorunlar da - varsa eğer - ilişkinin taraflarının değerlendireceği şeyler. Ancak, şunu söylemeden geçemeyeceğim, buradaki -sizin tabirinizle- " çarpık ilişki ", sizin sandığınız yerde değil.

Son düzenleme:
Pardon burda kadının ne suçu var? Üslubunuz çok çirkin kadına gelesiye kadar "o buruşmuş şeyini s.kacak başka bi yer bul" veya "göğsünün kılları ağarmış kadayıfa dönmüşsün hala bi afralar tafralar" da diyebilirdiniz mesela. Neden hıncınızı başka bi kadını hemcinsinizi yererek çıkarmaya çalışıyorsunuz ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…