Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yazdığınız her cümlede kendisinizi manipüle ettiğimiz çok net görülüyor.
Yaş önemli değil, cinsellik önemli değil, beş sene sonra yaşlı kategorisine girecek ama hiç bir şeyi yok oda önemli değil. Nedir önemli olan saçınızı okşayıp size kız çocuğu gibi hissettirmesi mi önemli olan? Ee! Hade birlikte oldunuz evlendiniz diyelim oda zamanla bitecek. O zaman ne olacak onuda biliyormiyorsunuz?
İleride bu adamın bakıcısı olacaksınız net. Resmen dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. İnşallah bu yanlıştan bir an önce dönersiniz.

Son düzenleme:
Aksine onun everestiyim,benden sonrası ona sadece sarkık memeli teyzeler bakar diye egomu pışpışlıyordum

Ama onun kaybetme korkusu olmadığını aksine sizin korktuğunuzu yazmıştınız. Demek ki adam için bunun bir önemi yok. Zaten yaşı ilerledikçe gençliğinizin onun nezdinde anlamı kalmayacak ki. Giden sizden gitmiş olacak.

Çok yakın arkadaşım (erkek) boşanalı 6 yıl oldu bir oğlu bir kızı var eski eşi başka bir şehre taşındı sene de 2 kere gider ve otel de kalır asla eski eşiyle muhattap olmuyor çünkü eski eşi barışmak istiyor yaşları arkadaşım 48 eski eşi 40 yaşın da

Bu dünyaya asla çocuk getirmemeli bazıları.

-10 yaştan büyük fark seçen mazoşisttir benim için. Stresten zevk alıyordur. Stres bağımlısıdır.

-İnsanın sınırları olmalı, ilk aşıldığında uyarı ikinci aşıldığında tamamen kesmeli iletişimi.

Göt kılları kadayıf olmuş benden 20 yıl erken gidecek bir partneri evimede almam yemekte yapmam.

Şaka mısınız? Adam derdinizi dert etmiyor adamım kendisi dert. Birlikte olmaya. devam ederseniz ileride çok daha büyük bir sorun olacak bu adam.
Ayrıca oda sizinle birlikte devam edemeyeceğini bildiği halde zamanınızı çalıyor, size hiç acımıyor.

Son düzenleme:
ben 51 yaşındayım eşim 54 aramızda 3 yaş var , eşim son bi iki yıldır daha çok yoruluyo işinden dolayı , işten gelince
yemekten sonra hemen uzanıyo ve uyuya kalıyo , yani ben bile bu yaşta ilgi bekliyorum eşimden
senin ihtiyaçlarını ne kadar karşılayabilirki andrapoza girmiştir artık
kendi yaşına uygun biriyle olman daha güzel değilmi kendine baban yaşındaki birinimi layık görüyosun
annen baban bişe demiyolarmı

bence psikolojik destek alman lazım kendine yazık etme derim ...

Bu konuda kendimi savunacak zırhım yok. Ben bile kendime hergun sayısız kurşun sıkarken başkaları sıkmış çok mu Doğru saygım yok, olsaydı zaten vaziyetine ilk tanık olduğumda şutlardım. Kendime ne zaman dur desem,engellesem gecenin bir vakti içip ona hakaret dolu msjlar atarken buluyorum. Evet onunda yokki binlerce kez kovulduğu kapıya gelebiliyor. Ben delirirken onun sakin olması, sessiz kalması adını koyamadığım duyguları kamçılıyor. Halbuki o da kussa öfkesini,tek kötü söz çıksa ağzından msjdan Büyütüp duvarıma asar gidip gelip nefret edeceğim ama yok...

Çünkü sen onun için çok avantajlısın. Bin kere kovsanda senin gibi birini bulamayacağını bildiği için bir yere gitmiyor.
İlişkide alma verme dengesi vardır. Bu adam hiçbir şey vermeden sadece alabildiği bir ilişki bulmuş neden gitsinki?
Bak oğluna ne kadar değer verdiğini yazmışsın. Bu adamin kendi kızı böyle bir iliskinin içinde olsaydı emin ol kıyameti koparırdı. Elinden geleni yapar kızını kurtarırdı bu durumdan. Ama sen başkasının kızısın. O yüzden seni değil kendi menfaatlerini düşünüyor. Bu kız gencecik kız ne işi var benim yanımda, ben ona ne verebilirim demiyor. Bu da onun nasıl bencil bir insan olduğunu gösteriyor bence.

Evet mantık konuşursa tamda bunları söyler Evlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin

Bebek yapınca gidemeyen siz olacaksınız. O ise kaldığı yerden aynı hareketlere daha beter devam edecek.

işyerinde bi abimiz var böyle, 52 falan yaşında, 23 yaşında oğlu var.
çocuk 5 yaşındayken eşiyle boşanmışlar. kadının maddi durumu pek iyi değilken abi oğlu için eski eşini ve oğlunu kendi evine aldı.
2-3 yıldır bu şekilde yaşıyorlar. kadın evin çamaşırını yıkıyor, temizlik yapıyor, yemeği falan yapıyor. şimdilik öyle geçinip gidiyorlar.
cinsellik yokmuş. hatta bu abinin 36-37 yaşında bi sevgilisi vardı, kız evlenmek istiyordu, abi istemiyordu. birbirlerinden bi türlü vazgeçemediler, ayrıldılar barıştılar defalarca. kız en son evlenecek birini buldu da ayrıldılar.

bu olayla konu sahibinin konusu çok benzer geldi ya birden

Birlikte yaşadığınız adam zaten sizi sevmiyor, yani şu anda da zaten sevilmiyorsunuz üzgünüm. Seven adam sizi çok üzdüğünü bile bile ısrarla, kısa bir süre olsa bile eski eşle aynı evde kalmazdı. Ayrıca adam boşanmış biri gibi değil sanki, ya da evli olmasa bile bazı nedenlerden dolayı (adamın borçları, kadının babadan kalan maaşı alabilmesi gibi) resmiyette boşanıp aslında evliliklerini devam ettirenler de var. Belki bu sekilde yaşıyorlar.

Bu adama gelene kadar içimde bir yerde bu eksikliği bastırdım. Psikologa gitmedim ama buna dair çokça kitap okuyup, yer yer babamın da babasından sevgi görmemiş olmasına bağlayıp sakinledim.Bugun bile babam bana para verecekse bunu borç olarak verir, onada alıştım demekki evladı gibi hissettirememis kalın duvarlarını yıkamamış olan benim. Konumda geçen adam benim ilk ve en acı tecrübem. Hemen hooop atlamadim mevzuya,benimde gerçeklere gözüm açıktı hiç tipim değildi aradığım hiçbir özelliğe sahip değildi. Sadece ses tonu huzur kokuyordu, konuşunca sanki dünyadaki tüm sorunları çözebilecek güçte gibiydi. Ortalama 2ay kadar reddettim,vazgeçmedi. Belkide buna tav oldum,benim için savasildigini gördüm 3gun sonra kimse uğraşmaz yoluna bakardı çünkü. Beni başkaları gibi kaslar para vs değil zeka etkiliyor. Bakıyorum her konuda fikri var,sohbeti baymiyor, ilkkez birinden yıllardır bıkmadım ki ben üst üste 3gun aynı arkadaşımla biraraya geleyim enaz 1ay görüşmem konular biriksin
Dediğiniz şemayı gözden geçireceğim. Herkes mantığıyla bakmış, zaten tüm çıplaklığıyla bende görüyorum biliyorum ama bir çemberin içindeyim daha önce çıkmayı başarmış hikayelere ihtiyacım var

O evin içerisinde yakınlaşma olmadığını düşünüyorsanız çok kuvvetle muhtemel yanılıyorsunuz. Aynı şekilde boşanmış fakat çocuk için arada bir birlikte kalan arkadaşım her gece fiziksel ihtiyaçlarımızı gideriyoruz sadece diyerek eski kocasıyla birlikte olduğunu söylemişti

Senin ki ask degil ki bagimlilik. Simdi buraya hayatini yazsan bakalim neler dökülecek. Kendine öz saygi ve öz sevgin yok kuzu. Ordan basla. Seninle görünmekten cekinen adamdan ne umuyorsun. Belki dedigi gibi bosanmis bile degil. Benim eski komsu esiyle ayri yasiyordu ama hala evlilerdi

Neden kendisi rakamlara takılmayıp 20 yaş büyük bir kadınla evlenmeyi düşünememiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…