Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orası öyle ama bir kesim de bu kadın zor diyip baştan havlu atarlar :)

Sanki geldi buraya o yazdı bunları Hep dediği cümleler bunlar. Biz artık sadece çocuğu için bir arada olan iki arkadaşız... En ufak temasimiz olmadı olamaz... Ben onu kadın olarak görmüyorum,sadece çocuğumun annesi...
Bunlar beni rahatlatmadi hiç,hak vermeye çalışıp kendi doğrularımı sorgulatti. Sadece onu değil eski eşi de geniş buluyorum,madem adam uzak şehirden gelip onun evinde kalmak zorunda Ohalde o akrabalarından birinde geçirebilir bu süreyi. Ne bileyim haklı olabilirsin buradaki herşey belki normal, aykırı olan ben olabilirim

Her şeyi boşverin de yaşınıza uygun genç bir adam yerine neden 54 yaşında biri?

Orası öyle ama bir kesim de bu kadın zor diyip baştan havlu atarlar :)
İki kahve ısmarladı diye kadını gold digger ilan eden tipler zaten uzak dursun.
Konu sahibi adamın evini bile temizliyormuş baksanıza. Ne oldu yani? Adam mükemmel kadını buldum deyip kıymetini mi biliyor?
İşleri fazla kolaylaştırmayacaksın işte.

Yani 32 yaşındayken 50 yaşında biriyle romantik ilişki kurdunuz ilginç. Konu bana da geçmedi ama gerçekse de eşin eski olduğuna emin olmayın. Hala resmi olarak evli olabilir. Yıllarca ayrı yatan bir sürü karı-koca var.

42 yaşındayım o yaştaki amcalara bakmam valla. Erkeklerin çoğu o yaşta pestil oluyor. Zaten mental olarak da kuşak farkı var.

Neyse konumuz bu değil.

Yaptığı şey asla normal değil. Normal olmayan ikinci şey ise sizin onu her defasında affetmeniz.

Bir insan hata yapar, suçunu anlar ve bir daha yapmaz, siz de affedersiniz. Öyle de değil ki. Adam nasıl olsa affeder diye aynı şeyi yapıyor

evet sorun sende ne işin var baban yaşındaki herifle

55 yaşındaki adamın peşinden koşarak hayatınızı mahfediyorsunuz. Asla dalga geçme amaçlı söylemiyorum, sizin çok ciddi bir tedaviye ihtiyacınız var.
Bu kadar yaş farkını bile isteye kabul eden insanları hiç bir zaman normal görmedim. Umarım tedavi olursunuz.

Huzur evi hemşiresi misin birtanem? Ay çıldırcam hayatımın renkleri solacak demişsin bir de ne rengi türbe yeşili mi?
Cinsellik yok, para yok, doğru düzgün ilgi sevgi yok, tip zaten konudan koşarak uzaklaştı, tam olarak neyi cezbediyor evirdim çevirdim yine de anlam veremedim, Allah kurtarsın.

Bakın ben eğer iki tarafında sevgilisi yoksa dedim amavarsa eğer konu çirkinleşiyor,ben çevremde sıklıkla şahit oluyorum bu ve benzeri durumlara konu genellikle maddiyat yada aile baskısı oluyor,mesela kuzenim ve eşi resmi olarak anlaşmalı boşandı ama kuzenim işten çıkarıldı ve aile desteği asla yok,eski eşide iki kirayı verecek durumda değil uzun bir süredir bu şekilde idare ettiler ikisininde hayatında henüz kimse yok ama çok zorlanıyorlar ben şahit oluyorum farklı odalarda ev arkadaşı sanki kirayı paylaşıyorlar gibi ama ikiside böyle olmaz vs diyorlar çıkış yolu arıyorlar sizinki zorunda değil gibi,olsa bile nede kadın başkasına gitsinki birde cidden boş bulan her kadın erkek birbirine atlamıyor ya yokluk var tamamda o kadarda değil eski eş adı üstünde sevse neden eskide kalsın bunları sizin ilişkiniz için söylemiyorum bu arada çocukları büyük adamın sevgilisi fln var sizin açınızdan etik değil adam açısındanda öyle ama kadınla alakalı bir sorun yok.

Bende onun için kendimi şans olarak görüyordum, ki başlarda beni başında taşıdı demekki insan belli bir süre sonra değer kaybediyor. Hep savunduğum kimsenin vazgeçilmez olmadığıydı, fakat serinlemek için girdiğim bu derenin bu kadar derin olduğunu bilemezdim

Bana bu ev temizleme olayını şaka yollu eski görüştüklerimden biri de söylemişti. Ben de orası benim evim değil, herkes kendi evini temizlesin demiştim. Biraz bozulmuştu. Evli değiliz, adı konmamış daha niye elalemin evini temizleyeyim. Konu sahibi de böyle düşünse keşke.

Bana da malın biri pasta börek bir şeyler yap da benim evde yiyelim, çay da benden demişti. Tabi ki yapmadım, b*k yesin ayı. Özel aşçısı mıyım ben? Bize bir kahve ısmarlansa gold digger oluyoruz, bir dal gül beklesek para yiyor oluyoruz. Ama bizim emeklerimizi onlar yerken niye sorun olmuyor?
Gitsin anası yapsın kekini, aç köpeği ben mi doyuracağım?

Kesinlikle hakaret amaçlı yazmıyorum haddim değil ama yardım almanız gerek konu sahibi
Yaş farkı facia resmen kuşak farkı
Onu geçtim adamın size yaptığı saygısızlık düpedüz
Kendinize bunu yaşatmayın
Gerçekten
Kangren olan kolu kesin

Çok kibarsınız ben olsam anan temizlesin derdim:)

Geçen tam bu konuyla ilgili tweet görmüştüm. Genç bir çocuk sanırım üniversite öğrencisi - kız da onun gibi üniversite öğrencisi - sevgilisinden sarma beklemiş. Sürekli istiyormuş kız da artık dayanamamış ben sana burada nasıl sarma sarayım sürekli istiyorsun yeter artık git anan sarsın sarma defol demiş. Çocuk da çok bozulmuş, ayrılmış, mesajı Twitter’a ifşa etmişti. Yani erkekler istiyorlar ki hiçbir şey vermeyeyim ama çok şey bekleyeyim.

İşte bu tarz kızları sömürmek istiyorlar. Sonra cazip gelmemeye başlayınca hoop terk ediyorlar. Çünkü kızı sevmiyorlar, sadece hizmet etmesi hoşlarına gidiyor, işlerine geliyor.
Bunlara kök söktüren, ne istediğini bilen bir kadın görünce de peşinden koşuyorlar işte.
Twitter'a yayması da şundan ötürü, her şeye hakkı var sanıyor. Çünkü anası babası öyle yetiştirmiş onu, her dişi birey ona hizmet etmek zorunda gibi düşünüyor.

Sanırım acıdan haz almak. Onca durgun sular varken ben şiddetli dalgaları seçtim. Bana Çiçekli bahçeler sunabilecekler varken ben ağlaya ağlaya ölecek kucak seçtim. Tabi yıllar önce seçtiğim yolun girişi de parti havasindaydi yürüdükçe dikenleriyle tanıştım. Başlangıçtan uzaklaştıkça ne devam edebildim ne geri donebildim. Tam olarak özetim bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…