Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aradaki olayları okumadım bilmiyorum mesaj özelinde konuştum kadınla sorununuz varsa ona iletin bu uslüp sadece kendi değerinizi düşürür karşı tarafın gözünde çok çiğ geliyor kulağa

kocaman 25 yasında adam buyutmus o kadın haketmıstır bı yazlıgı oglu yazları gıder barı :)

Bir önceki msjlarda da belirttiğim gibi eski eş üzerinden layık olduğu, yaşıtlarının sahip olduğu ve benden sonra karşılaşacağı vücutlar bunlar.Banane yani ister zımba gibi ister yerlerde sürünen memesi olsun.Sadece adama değil eski eşe de kızgınım çünkü, rahatsız değil 12yildir müsade etmiş gidiş gelişlere. Dur! Deseydi, oğlum sana gelir senin gelmeni bende kalmanı istemiyorum deseydi bu adam bana hiç denk gelmeyecekti yıllar önce başkasıyla evlenecekti belkide. Çünkü tüm ilişkilerinde bu gidiş gelisleri başına dert açmış, dikiş tutturamamis.
Yazınızın başında bahsettiğiniz gibi"biz artık sadece dostuz,sadece evladımız için birarada olan takımız"tabiri onun savunma şeklidir zaten.

Eşinin , pardon eski eşinin sizden haberi var mı?
Eğer oğlu söylediyse vardır. Eğer adam evdeki resimlerimizi eşyalarımızı onlar geldiğinde kaldirmadiysa(kaldırmadigini söyledi) kesin vardır. Zaten haberi varsa bu daha sinir bozucu, hemcinsciyiz ya biz hemcinsimiz üzülmesin diye dur ben seninle kalmiyim yada sen kalma dememiş.

Yorumlarınızı üşenmedim hepsini okudum. Bu Polyanaciliga ne zaman son vereceksiniz? Farkında değilsiniz her cumlenizden duygusal yorgunlugunuz akıyor. Her cevabinizda değersizlik hissiniz öylesine yoğun ki....

Bakın önceki ilişkilerinde dikiş tutturamadı çünkü bu normal değil. Kimse kabul etmez ederse de sizin gibi sorun yaşar.

Bulmuşum hazine hiç kaybeder miyim? Asla...

Anladım bilmiyorsunuz yani, size önceki hayatı ile ilgili bu kadar detay veren adam , aynı özeni eski karısına göstermemiş niyeyse.

Neden söylemedi acaba benim bir kız arkadaşım var diye.
Siz bence içten içe eski eş hâlâ nasıl rakibiniz olmayı başarıyor diye sinirleniyorsunuz .

O kadar çarpık bir yerden bakıyorsun ki meseleye, bu kadar olur.
Kullandığın savunma psikolojisi çok absürt, kusura bakma.
Başka bi kadının ahlaki değerlerini bu kadar irdeleyip yargılaman sana hiçbir şey katmayacak ki
Sen kendi gerçekliğinle yüzleşmeden burdan sittin sene çıkamazsın bunu unutma.
Sen kadını da adamı da onların gerçekliklerini de ahlaki değerlerini de bi kenara bırakıp kendi karanlık yönlerinle yüzleşmeden mümkün değil kurtulamazsın bu toksiklikten.
Demişsin ya yok evlenirdi benim karşıma çıkmazdı falan filan, inanıyor musun buna sahiden ?
E o zaman da daha toksik daha karmaşık bi ilişkin olurdu. Olurdu yani. Çünkü boşluk senin kendi içinde, o boşluğu da illaki bu ayarda başka kaotik bi ilişki doldururdu.

Dr
Konu sahibi ile evlilik düşünmüyorlar. Sadece iyi zaman geçiriyorlar. Değer yok kiymetsizlik çok.

Oysa eski eşe saygı var sevgi var kıymet var yatırım var. Herşey öylesine açık ki... Niye bu kadınlar kendilerine bunca dramı reva görür anlamıyorum.

Troll soru bence bu, her cümlenin sonunda arabesk arabesk laflar etme çabası söylenen mantıklı şeyleri görmezden gelip sadece saçma sapan şeyler anlatmaya çalışması falan bilemiyorum.

Allah ya! 55 yaşındaki adam ilişkilerinde dikiş tuturamadı değil tuturmak istemiyor. Adamın eski eşine zaafının olduğu açık. Zaten kendiniz yazdınız depremden sonra ev alması için yardım etti diye. Eski eşini sevmeyen adam ev alması için yardım etmez. 24 yaşındaki çocuğunun annesi de. Ee sizinde pek olgun aklı başında görmediği için sizi yanında tutabileceği kadar tutacak, kullanabildiği kadar kullanacak sonrasını zaten az çok tahmin ediyorsunuzdur. Özetle adama dikiş falan tuturamadı değil. Bir şeyleri tutturmayan sizsiniz. Ama bunu anlayacak gibide değilsiniz.

Hiç kimsenin bir türlü anlayamadığı şey şu;
Ben farkındayım,ben bilincindeyim zaten devamda etmek istemiyorum. Nasıl barışsak, nasıl kabullensem demiyorum. Nasıl daha az zararla çıkabilirim bu çukurdan diyorum. Kaç kere denedim,avutuldum başaramadım.Son dedi geçen ay, artık o oradayken gitmeyeceğim dedi.Son olmadı. Sonumuz gelsin istiyorum. Olacakları sıralayım; annemi arayacak nabız yoklayacak,kapıma gelecek zile basacak basacak ağlak suratlı foto çekip gönderecek, akşam tekrar kapıya gelecek busefer git artık bitti demek için açtığımda lafı ağzıma tıkayıp sarılmaya çalışacak. Nasıl başarıyor bilmiyorum ama bu konuda daima ben borçlu çıkıyorum ben fesat ve guvenmedigi için suçlu oluyorum

Troll soru bence bu, her cümlenin sonunda arabesk arabesk laflar etme çabası söylenen mantıklı şeyleri görmezden gelip sadece saçma sapan şeyler anlatmaya çalışması falan bilemiyorum.
Hiç sorun değil size troll geleni görmezden gelir geçersiniz ben kimseyi yakasından tutup bana yorum yaz diye zorlamıyorum. Arabesk,damar vs negatif zıkkımlarıda hiç sevmem. Ortada bir hayat ve yaşanmışlık var.

E yapmayın? Hesabı bugün özellikle soru sormak için açtım normalde izleyiciydim falan demeniz de çok fake duruyor ama hadi gerçek olduğunu kabul edelim. Arabesk, damar, negatif takılan sizsiniz? Ortada yaşanmışlık varsa buna devam eden ve elinizdeki hayatı sizin duygularınızı önemsemeyen, siz burada dertlenirken eski eşiyle takılan, daha eski eşinin varlığınızdan haberdar olup olmadığını bilmediğiniz ve belli ki bunu bile soramayıp evdeki eşyalardan falan anlam çıkarmaya çalıştığınız bir adama harcayan da sizsiniz. Tanımadığınız ve belki sizden haberdar bile olmayan bir kadının hayatına ve vücuduna sallayıp duracağınıza adamı gerçekten hayatınızdan çıkarmaya çalışın kendi iyiliğiniz için. Kendine acımayana kimse acımaz. Engellemeniz, küfür etmeniz vs. hep adamın dikkatini çekmek, belki gideceğinizden korkar da bunu görüp mutlu olursunuz diye. Düzgünce ayrılın, hayatınıza kendinize odaklanın, gerekirse psikolojik destek alın, toparlanınca da yaşıtınız biriyle sağlıklı bir ilişki kurun. Kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…