- 19 Haziran 2025
- 682
- 1.141
- 28
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Aradaki olayları okumadım bilmiyorum mesaj özelinde konuştum kadınla sorununuz varsa ona iletin bu uslüp sadece kendi değerinizi düşürür karşı tarafın gözünde çok çiğ geliyor kulağaÇünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.
Genelde onun üstünden çıkıştım bugüne kadar,busefer hedefimi değiştim. İstanbul'daki olası depreme karşı bu bölgede yazlık ev aldı adaminda desteğiyle. Hemcinsime saygı duyacaksam haketmeli,hanginiz bosandiginiz adamın evinde kaldınız ,onuda evinize aldınız,oldu geldi karşı koyamadiniz heryeriniz akraba dolu gidip kalmazmiydiniz gidene kadar. Siz duyun saygınızı
Lütfen öyle olmasınGenç nüfus sayısında azalma var dediklerinde tam anlamıyla bunun olduğunu anlayamadım.
Gerçekten genç nüfus bitti mi,56 yaş erkeklere mi kaldınız?
kocaman 25 yasında adam buyutmus o kadınÇünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.
Genelde onun üstünden çıkıştım bugüne kadar,busefer hedefimi değiştim. İstanbul'daki olası depreme karşı bu bölgede yazlık ev aldı adaminda desteğiyle. Hemcinsime saygı duyacaksam haketmeli,hanginiz bosandiginiz adamın evinde kaldınız ,onuda evinize aldınız,oldu geldi karşı koyamadiniz heryeriniz akraba dolu gidip kalmazmiydiniz gidene kadar. Siz duyun saygınızı
Hala eşi olabilir..Eşinin , pardon eski eşinin sizden haberi var mı?
Bir önceki msjlarda da belirttiğim gibi eski eş üzerinden layık olduğu, yaşıtlarının sahip olduğu ve benden sonra karşılaşacağı vücutlar bunlar.Banane yani ister zımba gibi ister yerlerde sürünen memesi olsun.Sadece adama değil eski eşe de kızgınım çünkü, rahatsız değil 12yildir müsade etmiş gidiş gelişlere. Dur! Deseydi, oğlum sana gelir senin gelmeni bende kalmanı istemiyorum deseydi bu adam bana hiç denk gelmeyecekti yıllar önce başkasıyla evlenecekti belkide. Çünkü tüm ilişkilerinde bu gidiş gelisleri başına dert açmış, dikiş tutturamamis.Aralarındaki karı koca ilişkisi bitip artık sadece anne ve baba olan, medeni şekilde boşanıp birlikte geçen onca yılın dostluk mirasını heba etmeyen pek çok çift var. Herkes, birbirinin saçını başını yolarak boşanmadığı gibi, her erkek geçmişte ilişkisi oldu diye bir kadına ağzının suyunu akıtmıyor, yıllarla geçip gidiyor o duygular. Keza, beni bundan 10 sene önce öpüyorduysa şimdi de öpsün... değil mi ki aynı çatı altındayız şu an. demeyen, çocuğuna anne olan çocuğunun babasına dostluk duyan kadınlar da var. Alışık olmadığınız için size tuhaf gelmiş.
Bana tuhaf gelen ise başka şeyler; Bu kadar rahatsızlık duyduğunuz bir durumu değiştirmek için hiçbir adım atmayan, hayatının merkezine başka insanların tercih ve alışkanlıklarını koymuş ve bu şekilde yaşamaya devam eden bir adam… Adamın bir sevgilisi var artık, ancak bu sevgilinin ağırlığı sıfır. Onca zaman boyunca, sizin yanınızdan kalkıp onlarla kalmaya gitmiş ama onların karşısına çıkıp sizi “hayatımdaki kadın” diyerek tanıştırmaya gerek duymamış . Siz şu anda, oğlunun bile sizinle tanışmak istemediği, adamın da buna itaat ettiği, varlığı küçümsenen, açıkça kenarda tutulan bir kadınsınız.
Siz ise, bunları gerçek manâda mesele etmeye cesaret edememiş; yürüyüp gitmeyi göze alamamışsınız.Tüm bunlar karşısında, ancak, içip içip , adamın çocuğunun annesi hakkında seviyesiz ifadeler kullanan bir kadın olabilmiş, —tanımadığınız bir kadına— gıyabında hakaret etmeye yönelmişsiniz.
Üstelik onda da başarılı değilsiniz, sizin “sarkık olmayan” bedeniniz bu adamı en küçük bir değişim için harekete geçirememişken; bu şekilde hakaret etme çabanız, üzülerek söylüyorum, bana sadece komik geldi. Adam da, benim gördüğüm resmi görüyorsa, mesajlarınıza ancak gülüyordur.
Aranızdaki yaş farkı benim mesele ettiğim bir şey değil. Demografi uzmanları insanlık tarihini 200 bin yıl öncesine kadar götürüyor. İlk andan başlayarak seks vardı, yaş kaydı ve bilgisi ile sınıflandırılmak çok sonra ortaya çıktı, şimdi toplumsal bir norm oldu. Kim kimin bedenine sarılarak huzur buluyor, taraflar yetişkin olduktan sonra, benim derdim değil. Yaş ve hayat yolculuğunda olunan yer farkının getirdiği sorunlar da - varsa eğer - ilişkinin taraflarının değerlendireceği şeyler. Ancak, şunu söylemeden geçemeyeceğim, buradaki -sizin tabirinizle- " çarpık ilişki ", sizin sandığınız yerde değil.
Eğer oğlu söylediyse vardır. Eğer adam evdeki resimlerimizi eşyalarımızı onlar geldiğinde kaldirmadiysa(kaldırmadigini söyledi) kesin vardır. Zaten haberi varsa bu daha sinir bozucu, hemcinsciyiz ya biz hemcinsimiz üzülmesin diye dur ben seninle kalmiyim yada sen kalma dememiş.Eşinin , pardon eski eşinin sizden haberi var mı?
Anladım bilmiyorsunuz yani, size önceki hayatı ile ilgili bu kadar detay veren adam , aynı özeni eski karısına göstermemiş niyeyse.Eğer oğlu söylediyse vardır. Eğer adam evdeki resimlerimizi eşyalarımızı onlar geldiğinde kaldirmadiysa(kaldırmadigini söyledi) kesin vardır. Zaten haberi varsa bu daha sinir bozucu, hemcinsciyiz ya biz hemcinsimiz üzülmesin diye dur ben seninle kalmiyim yada sen kalma dememiş.
Bir önceki msjlarda da belirttiğim gibi eski eş üzerinden layık olduğu, yaşıtlarının sahip olduğu ve benden sonra karşılaşacağı vücutlar bunlar.Banane yani ister zımba gibi ister yerlerde sürünen memesi olsun.Sadece adama değil eski eşe de kızgınım çünkü, rahatsız değil 12yildir müsade etmiş gidiş gelişlere. Dur! Deseydi, oğlum sana gelir senin gelmeni bende kalmanı istemiyorum deseydi bu adam bana hiç denk gelmeyecekti yıllar önce başkasıyla evlenecekti belkide. Çünkü tüm ilişkilerinde bu gidiş gelisleri başına dert açmış, dikiş tutturamamis.
Yazınızın başında bahsettiğiniz gibi"biz artık sadece dostuz,sadece evladımız için birarada olan takımız"tabiri onun savunma şeklidir zaten.
Konu sahibi ile evlilik düşünmüyorlar. Sadece iyi zaman geçiriyorlar. Değer yok kiymetsizlik çok.Anladım bilmiyorsunuz yani, size önceki hayatı ile ilgili bu kadar detay veren adam , aynı özeni eski karısına göstermemiş niyeyse.
Neden söylemedi acaba benim bir kız arkadaşım var diye.
Siz bence içten içe eski eş hâlâ nasıl rakibiniz olmayı başarıyor diye sinirleniyorsunuz .
Bir önceki msjlarda da belirttiğim gibi eski eş üzerinden layık olduğu, yaşıtlarının sahip olduğu ve benden sonra karşılaşacağı vücutlar bunlar.Banane yani ister zımba gibi ister yerlerde sürünen memesi olsun.Sadece adama değil eski eşe de kızgınım çünkü, rahatsız değil 12yildir müsade etmiş gidiş gelişlere. Dur! Deseydi, oğlum sana gelir senin gelmeni bende kalmanı istemiyorum deseydi bu adam bana hiç denk gelmeyecekti yıllar önce başkasıyla evlenecekti belkide. Çünkü tüm ilişkilerinde bu gidiş gelisleri başına dert açmış, dikiş tutturamamis.
Yazınızın başında bahsettiğiniz gibi"biz artık sadece dostuz,sadece evladımız için birarada olan takımız"tabiri onun savunma şeklidir zaten.
Hiç kimsenin bir türlü anlayamadığı şey şu;Yorumlarınızı üşenmedim hepsini okudum. Bu Polyanaciliga ne zaman son vereceksiniz? Farkında değilsiniz her cumlenizden duygusal yorgunlugunuz akıyor. Her cevabinizda değersizlik hissiniz öylesine yoğun ki....
Bakın önceki ilişkilerinde dikiş tutturamadı çünkü bu normal değil. Kimse kabul etmez ederse de sizin gibi sorun yaşar.
Bulmuşum hazine hiç kaybeder miyim? Asla...
Hiç sorun değil size troll geleni görmezden gelir geçersiniz ben kimseyi yakasından tutup bana yorum yaz diye zorlamıyorum. Arabesk,damar vs negatif zıkkımlarıda hiç sevmem. Ortada bir hayat ve yaşanmışlık var.Troll soru bence bu, her cümlenin sonunda arabesk arabesk laflar etme çabası söylenen mantıklı şeyleri görmezden gelip sadece saçma sapan şeyler anlatmaya çalışması falan bilemiyorum.
E yapmayın? Hesabı bugün özellikle soru sormak için açtım normalde izleyiciydim falan demeniz de çok fake duruyor ama hadi gerçek olduğunu kabul edelim. Arabesk, damar, negatif takılan sizsiniz? Ortada yaşanmışlık varsa buna devam eden ve elinizdeki hayatı sizin duygularınızı önemsemeyen, siz burada dertlenirken eski eşiyle takılan, daha eski eşinin varlığınızdan haberdar olup olmadığını bilmediğiniz ve belli ki bunu bile soramayıp evdeki eşyalardan falan anlam çıkarmaya çalıştığınız bir adama harcayan da sizsiniz. Tanımadığınız ve belki sizden haberdar bile olmayan bir kadının hayatına ve vücuduna sallayıp duracağınıza adamı gerçekten hayatınızdan çıkarmaya çalışın kendi iyiliğiniz için. Kendine acımayana kimse acımaz. Engellemeniz, küfür etmeniz vs. hep adamın dikkatini çekmek, belki gideceğinizden korkar da bunu görüp mutlu olursunuz diye. Düzgünce ayrılın, hayatınıza kendinize odaklanın, gerekirse psikolojik destek alın, toparlanınca da yaşıtınız biriyle sağlıklı bir ilişki kurun. Kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey bu.Hiç sorun değil size troll geleni görmezden gelir geçersiniz ben kimseyi yakasından tutup bana yorum yaz diye zorlamıyorum. Arabesk,damar vs negatif zıkkımlarıda hiç sevmem. Ortada bir hayat ve yaşanmışlık var.
Amann o yaştaki adama ne yemek yapcanki?Ahh yok tabi sizde haklısınız düşünceniz de ama o sadece bir devlet memuru ve kazancının yarısını oğluna gönderir. Konu hiç orası değil, hatta ben yemek yaparım çoğunlukla bende yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?