- 19 Haziran 2025
- 682
- 1.141
- 28
- Konu Sahibi sutlushake33
-
çocuklara düşkün olduğundan takılıyor olmasın çocuğu yaşındaki kadınlarla dsdsdsYani aramız iyi şükür ama evet çok sevilir çevresinde yaşını da göstermez toplumda baba dediğimde şaşıran olur kendine bakar enerjik bi adam abimin düğününde damat o sanılmıştı ama yine de rahatsız oluyorum sevgilisi de meslek sahibi normal biri. Geçen bunu konuştuk ben boşansam 20 yaş büyük biri olsa hayatımda ne olur ne düşünürsün dedim aynı değil diyorbabam çocuklara düşkün biri yaşıtlarında 40larda hep çocuk varmış çocuğu benimsiyormuş sonra ayrılınca aklı kalıyormuş çocukta. Biri alsa gitse evlense aklım kalmaz arkada ama aklı başında kimse evlenmez bununla
Çocuğu yaşında olabilir ama çocuk yaşında değiller 35 yaş eşşek kadar kadın yaşıçocuklara düşkün olduğundan takılıyor olmasın çocuğu yaşındaki kadınlarla dsdsds
Sarkık memeliyle sarkık çüklü şimdi eskileri yad ediyor ya sen ona bak sende otur burda 20 yaş büyük adamın muhabbetini yap bizleAslında ilk bunu bana yaşattığında suratimin tam ortasına tokatı yemiştim. Bundan sonrasında görüşmelerinin daha seviyeli, kabullenebilir şekilde olacağını söyleyerek onun tarafından oyalandim. Bana dürüst olduğu için mutlumu olmaliydim secemiyordum,istese o yok bilmem kimin evinde ben sadece oğlumlayim diyebilirdi asla ortaya çıkmazdı. Belki ben ilişkim sekteye uğramasın diye derdim mesela. Ya kaybetme korkusu yok,ya da dürüstlük her zaman kazandırır sanıyor. Neyse çok uzattım(yazmayı seviyorum:) Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistimÇok ayıp evet ama canım yaninca yakmadan rahatlayamiyorum. Aradımi yazdımı bilemiyorum çünkü engelli, inşallah bu kez zincirleri kiracağım zihnimi oyalayacak şeylere ihtiyacım var,adapte olamiyorum akan hayata.
Erken evlense olabilirdi amaÇocuğu yaşında olabilir ama çocuk yaşında değiller 35 yaş eşşek kadar kadın yaşı
Ne anlatıyosun ya bu kadar yanlış kararlarını romantize etmeye meraklıysan git kitap yaz amcanın birine hayatını mahvettireceğine. İnan adamın arada eski eşiyle kalıyor olması en ufak sorunun falan anlattıkların içinde.Sanırım acıdan haz almak. Onca durgun sular varken ben şiddetli dalgaları seçtim. Bana Çiçekli bahçeler sunabilecekler varken ben ağlaya ağlaya ölecek kucak seçtim. Tabi yıllar önce seçtiğim yolun girişi de parti havasindaydi yürüdükçe dikenleriyle tanıştım. Başlangıçtan uzaklaştıkça ne devam edebildim ne geri donebildim. Tam olarak özetim bu
Çarpık ilişki adamın eski karısının olduğu eve gitmesi değil senin baban yaşında adamla olan ilişkin çarpıkSırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Kadının fiziksel özelliklerine niye laf ettiniz ki, ayıp…Aslında ilk bunu bana yaşattığında suratimin tam ortasına tokatı yemiştim. Bundan sonrasında görüşmelerinin daha seviyeli, kabullenebilir şekilde olacağını söyleyerek onun tarafından oyalandim. Bana dürüst olduğu için mutlumu olmaliydim secemiyordum,istese o yok bilmem kimin evinde ben sadece oğlumlayim diyebilirdi asla ortaya çıkmazdı. Belki ben ilişkim sekteye uğramasın diye derdim mesela. Ya kaybetme korkusu yok,ya da dürüstlük her zaman kazandırır sanıyor. Neyse çok uzattım(yazmayı seviyorum:) Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistimÇok ayıp evet ama canım yaninca yakmadan rahatlayamiyorum. Aradımi yazdımı bilemiyorum çünkü engelli, inşallah bu kez zincirleri kiracağım zihnimi oyalayacak şeylere ihtiyacım var,adapte olamiyorum akan hayata.
Bilmiyorum belki bana bin basar ,amacım adamın layığının onun gibiler olduğunu vurgulamaktı sadece.Kadının fiziksel özelliklerine niye laf ettiniz ki, ayıp…
Tamam ama çocuk sevdiğinden düşkün diye çocuğu yaşta biriyle birlikte farklı yöne çekilecek bi cümle o kadar da değil yanlış olabilir ama bunun böyle bir şey olmadığı açık 35 yaşında biri çocuk değil 25 yaşta öyleErken evlense olabilirdi ama
Amcanız yaşında adamla ısrarla beraber olup doğru düzgün umursanmadığınız halde devam etmeye çalışıyorsunuz, kendinize çeki düzen vereceğinize bir de hiç tanımadığınız kadının vücuduna mı laf ediyorsunuz? Kadının memelerini ağzınıza dolayacağınıza önce kendinize akıl fikir edinin biraz ne kadar ayıp ya.Aslında ilk bunu bana yaşattığında suratimin tam ortasına tokatı yemiştim. Bundan sonrasında görüşmelerinin daha seviyeli, kabullenebilir şekilde olacağını söyleyerek onun tarafından oyalandim. Bana dürüst olduğu için mutlumu olmaliydim secemiyordum,istese o yok bilmem kimin evinde ben sadece oğlumlayim diyebilirdi asla ortaya çıkmazdı. Belki ben ilişkim sekteye uğramasın diye derdim mesela. Ya kaybetme korkusu yok,ya da dürüstlük her zaman kazandırır sanıyor. Neyse çok uzattım(yazmayı seviyorum:) Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistimÇok ayıp evet ama canım yaninca yakmadan rahatlayamiyorum. Aradımi yazdımı bilemiyorum çünkü engelli, inşallah bu kez zincirleri kiracağım zihnimi oyalayacak şeylere ihtiyacım var,adapte olamiyorum akan hayata.
Çünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.Pardon burda kadının ne suçu var? Üslubunuz çok çirkin kadına gelesiye kadar "o buruşmuş şeyini s.kacak başka bi yer bul" veya "göğsünün kılları ağarmış kadayıfa dönmüşsün hala bi afralar tafralar" da diyebilirdiniz mesela. Neden hıncınızı başka bi kadını hemcinsinizi yererek çıkarmaya çalışıyorsunuz ki
Şimdiki erkekler o kadar prenses olmuş ki genç nesil yaşlılara yöneliyor herhaldeGenç nüfus sayısında azalma var dediklerinde tam anlamıyla bunun olduğunu anlayamadım.
Gerçekten genç nüfus bitti mi,56 yaş erkeklere mi kaldınız?
Devam etmeye değil,etmemeye çalışıyorum.Amcanız yaşında adamla ısrarla beraber olup doğru düzgün umursanmadığınız halde devam etmeye çalışıyorsunuz, kendinize çeki düzen vereceğinize bir de hiç tanımadığınız kadının vücuduna mı laf ediyorsunuz? Kadının memelerini ağzınıza dolayacağınıza önce kendinize akıl fikir edinin biraz ne kadar ayıp ya.
Tamam haklısın pes ettimTamam ama çocuk sevdiğinden düşkün diye çocuğu yaşta biriyle birlikte farklı yöne çekilecek bi cümle o kadar da değil yanlış olabilir ama bunun böyle bir şey olmadığı açık 35 yaşında biri çocuk değil 25 yaşta öyle
Çünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.
Genelde onun üstünden çıkıştım bugüne kadar,busefer hedefimi değiştim. İstanbul'daki olası depreme karşı bu bölgede yazlık ev aldı adaminda desteğiyle. Hemcinsime saygı duyacaksam haketmeli,hanginiz bosandiginiz adamın evinde kaldınız ,onuda evinize aldınız,oldu geldi karşı koyamadiniz heryeriniz akraba dolu gidip kalmazmiydiniz gidene kadar. Siz duyun saygınızı
Off okadar haklısınız ki, boku adama atmaliydim çok çok haklısınız. Bu adamı yedekte tutmak, hâlâ ona toz kondurmamak vs değil yada eski eşle vücut yarıştırmakta değil; engellemeyi unuttuğum farklı bir platformdan msjini görünce sadece can yakıcı küfür içerikli bir msj yazmak istedim. Aslında sarkıkmı onuda bilmiyorum ki resmini bile görmedim belki dipçik gibiFakat kadında masum sayılmaz takdir edersiniz ki istese ne evine alır ne evine gider,hiçbir şekilde ona bağımlı muhtaç değil işinde gücünde. Bermuda üçgeninde ben dahil ak kaşık yok
Size ne yahu kadının size borcu mu var bir de tavırlıyım diyorsunuz, siz kimsiniz ki o kadın için? Seviyorsa alsın falan, istediğini yapar size ne oluyor, isterse eski kocasıyla fuckbuddy olur, istediğiyle aynı evde kalır. Siz daha farkında olmanıza rağmen kendiniz içinde olduğunuz ilişkiyi bitirememişsiniz bir de elaleme laf ediyorsunuz. Belki adam kadına sizden bahsetmedi bile.Çünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.
Genelde onun üstünden çıkıştım bugüne kadar,busefer hedefimi değiştim. İstanbul'daki olası depreme karşı bu bölgede yazlık ev aldı adaminda desteğiyle. Hemcinsime saygı duyacaksam haketmeli,hanginiz bosandiginiz adamın evinde kaldınız ,onuda evinize aldınız,oldu geldi karşı koyamadiniz heryeriniz akraba dolu gidip kalmazmiydiniz gidene kadar. Siz duyun saygınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?