Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocuklara düşkün olduğundan takılıyor olmasın çocuğu yaşındaki kadınlarla dsdsds

Sarkık memeliyle sarkık çüklü şimdi eskileri yad ediyor ya sen ona bak sende otur burda 20 yaş büyük adamın muhabbetini yap bizle

Ben nedense senin onu bırakmayacağıni düşünüyorum yani bu ilişki de pesinden koşulan yaşlı amca siz koşansnz

Ne anlatıyosun ya bu kadar yanlış kararlarını romantize etmeye meraklıysan git kitap yaz amcanın birine hayatını mahvettireceğine. İnan adamın arada eski eşiyle kalıyor olması en ufak sorunun falan anlattıkların içinde.

Çarpık ilişki adamın eski karısının olduğu eve gitmesi değil senin baban yaşında adamla olan ilişkin çarpık

Kadının fiziksel özelliklerine niye laf ettiniz ki, ayıp…

Genç nüfus sayısında azalma var dediklerinde tam anlamıyla bunun olduğunu anlayamadım.
Gerçekten genç nüfus bitti mi,56 yaş erkeklere mi kaldınız?

Off okadar haklısınız ki, boku adama atmaliydim çok çok haklısınız. Bu adamı yedekte tutmak, hâlâ ona toz kondurmamak vs değil yada eski eşle vücut yarıştırmakta değil; engellemeyi unuttuğum farklı bir platformdan msjini görünce sadece can yakıcı küfür içerikli bir msj yazmak istedim. Aslında sarkıkmı onuda bilmiyorum ki resmini bile görmedim belki dipçik gibi Fakat kadında masum sayılmaz takdir edersiniz ki istese ne evine alır ne evine gider,hiçbir şekilde ona bağımlı muhtaç değil işinde gücünde. Bermuda üçgeninde ben dahil ak kaşık yok

Yorumları okumadan direkt dalıyorum, etrafımda bu tarz başlayan ilişkiler var evet, en yakın arkadaşlarımdan birinin sevgilisi de ilk başlarda eski eş ve çocuklarla tatil yapıyordu, arkadaşım direkt bu devam ederse ben yokum dedi ve adam kabul etti. Şu an eski eşe tamamen sınır çizmiş durumda. Çünkü arkadaşımı kaybedecek diye ödü kopuyorrr.

Başka bi arkadaşım da çocuğunun psikolojisi için yatılı gidip kalıyordu eski eşinin evine. Bu yüzden de bi türlü sağlıklı bi ilişkisi olmadı, olamadı. Çünkü aklı başında hiçbi kadın bu durumu kabullenemez.

Anlıyorum ben seni, yani bağımlı toksik ilişki içinde olmanı ve kurtulamayacağını düşünmeni anlıyorum ama inan bana tek korktuğun belirsizlik. Bu ilişkin bitince hayatın rengi kaybolmayacak tam tersi o zaman gerçek rengini bulacak. Sağlıklı bi ilişki içinde değilsin. Allah bilir hangi karanlık yönünü besliyor bu adam bunu bilemeyiz ama sen bunu bulmak ve çözmek durumundasın.

Erken evlense olabilirdi ama
Tamam ama çocuk sevdiğinden düşkün diye çocuğu yaşta biriyle birlikte farklı yöne çekilecek bi cümle o kadar da değil yanlış olabilir ama bunun böyle bir şey olmadığı açık 35 yaşında biri çocuk değil 25 yaşta öyle

Amcanız yaşında adamla ısrarla beraber olup doğru düzgün umursanmadığınız halde devam etmeye çalışıyorsunuz, kendinize çeki düzen vereceğinize bir de hiç tanımadığınız kadının vücuduna mı laf ediyorsunuz? Kadının memelerini ağzınıza dolayacağınıza önce kendinize akıl fikir edinin biraz ne kadar ayıp ya.

Çünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.
Genelde onun üstünden çıkıştım bugüne kadar,busefer hedefimi değiştim. İstanbul'daki olası depreme karşı bu bölgede yazlık ev aldı adaminda desteğiyle. Hemcinsime saygı duyacaksam haketmeli,hanginiz bosandiginiz adamın evinde kaldınız ,onuda evinize aldınız,oldu geldi karşı koyamadiniz heryeriniz akraba dolu gidip kalmazmiydiniz gidene kadar. Siz duyun saygınızı

Devam etmeye değil,etmemeye çalışıyorum.

Tamam haklısın pes ettim

Umursamayan sizsiniz, 4 yıldır kimsenin umurunda olamadığı halde arada verilen sevgi kırıntıları için ilişki sürdüren de siz olduğunuza göre saygı duyması gereken kişi yine sizsiniz.

Size ne yahu kadının size borcu mu var bir de tavırlıyım diyorsunuz, siz kimsiniz ki o kadın için? Seviyorsa alsın falan, istediğini yapar size ne oluyor, isterse eski kocasıyla fuckbuddy olur, istediğiyle aynı evde kalır. Siz daha farkında olmanıza rağmen kendiniz içinde olduğunuz ilişkiyi bitirememişsiniz bir de elaleme laf ediyorsunuz. Belki adam kadına sizden bahsetmedi bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…