Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Boşanalı 11yıl oldu,yani 7yıl hayatıma kimse girmedi müsade etmedim. Dışarıdan bakınca zaten ünlem işaretli tabelası var amann denecek ölçüde mesafeli karakterim. Vaktinde yaşanmışlıklar(sadece ikili ilişki değil) bana güvensizlik aşıladı. Şimdi siz bu olmasaydı daha toksik ilişkin olurdu derken, içimde birikmiş yanlışa meyleden birşeylermi olduğunu kasdettiniz? İlgimi çekti, böyle düşünmemiştim

Annenize yazık değil mi? Kim evladını böyle saçma bir ilişkide kendini üzerken görmek ister? Belki de bu yüzden bu adama çekiliyorsunuz, annenizi kendinden büyük biriyle evlendi diye suçladığınızı söylemişsiniz. Belki aynısını yapıp onun bu ilişkide olduğunuz için kendini suçlamasını istiyorsunuzdur fark etmeden. Bu ilişkideki sorun ne adamın eski eşi ne de karşısında kullanabileceği genç kadını bulunca kullanan garip adam. Sorun sizsiniz. Bu ilişkiyle hiç alakası olmayan sorunlarınızı bu ilişkide çözmeye çalışıyorsunuz. Sorunlarınızın sorumluluğunu alıp çözmeye çalışın kendinizi kullandırtmayın bu adama. Duygusal olarak sizi sömürüyor. Manipüle etme taktiği bile apaçık belli kendiniz söylüyorsunuz.

O ister ağlasın ister zırlasın isterse kendisini rezil etsin sizin onu kabul etmemeniz lazım. Her şey sizde bitiyor ama sizde ona dur diyecek irade ne yazık ki şuan görünmüyor. Her bize gelip beni affet diye zirlayana kanacaksak işimiz var demektir.

Bu ışıltılı hayatı sen seçmişsin gelmiş burda akıl arıyorsun… adam ununu elemiş duvara asmış bence yol daha fazla uzamadan yol ver kendine daha iyi bir eş adayı bul

Bi boşluk bulup gelmiş işte bu adam öyle değil mi ?
Bi arkadaş yazmıştı , 36 yaşında insan böyle aşık olmaz, bu 20'li yaşların meselesi falan diye.
İşte 20'li yaşlarda yaşadığımız ilişkilerle kendimizi tanıma fırsatımız olmadıysa değil 36 , 66 yaşında da aşık oluruz. Aşk da değil aslında. Yani duygularınızı asla küçümsemiyorum ama sağlıklı bi aşk değil, öyle diyeyim.
Bağımlılık bu.

Ben de çok sorguladım zamanında. Ah o güne dönsem de her şeyi değiştirsem dedim. Ne değişecekti ki ? Laciverti gelecekti bu sefer de. Yani, işin özü mesele bizle ilgili arkadaşım. Adam büyücü değil, sihirbaz değil, sadece sende ciddi bi travmayı tetikliyor. Sana çok tanıdık bilindik geliyor. Onsuz hayat duracakmış gibi hissetmen, onla var olduğunu hissetmen, ayrılık ihtimalinde bile nefesinin kesilmesi bundan.
Bak şu anda da aşığım ben mesela ama hiç böyle hissetmiyorum artık.
Eski eşime ise bağımlıydım. Allahım, kabus gibi bi şey. Anlıyorum senin hislerini. İnsanlar neden ayrılamadığına anlam veremiyor ama ben anlıyorum, keşke anlamasam =)

Üüüüffff konu sahibi boşluk ırt zırt bırak bu ayakları
Giyin süslen, fıstık gibi kızsındır çık bir bara, tavla bir 30'luk, hadi seni mi kıracağım 40'lık olsun (50 kesinlikle yasak)
senin bir orgazm olmaya ihtiyacın var
Ondan sonra ne yapacaksın bunamış herifin k*çının zırıltısını, ay bir kendine gel artıkk acilen seviş!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Ba-yıl-dımm Bugün aklımdan geçti bir kız arkadaşımla buluşup biryerlerde Deli gibi dans etmek. Planlayıp uygulayacağım

Zaten tehlikeli olan aşk değil ki, Bağımlılık. Benim 2 bağımlılığım var yıllardır,ne oldukları anlaşılmıştır Yok yani sıfır vazgeçme isteği. Üçüncüsüde bu eklendi. Araba alırım Miss gibi gezer tozar keyfime bakarım dedim, o da hiç işimi kolaylaştırmadı salak gibi şu sahilde onunla iki çekirdek citlesek daha mutlu olurdum dedim işlemiş sinsi sinsi tüm hücrelerime,tabi ben bunu birlikteyken değil ayrılıklarda seziyorum. Bakıyorum o bensizde mutlu resimlerde beyaz(takma değil:) dişleri görünüyor,e ben neden böyleyim. Bunu geç idrak ettim ama demekki bu kadar yansıtmayacaksin karşıya,yoksa koşa koşa atlıyorsun uçuruma...

ben size geçmiş olsun demek istedim arkadaşlar her şeyi yazmışlar zaten kendinize bir film yaratmışsınız içinde yaşıyorsunuz çıkmak istediğinizi yazmışsınız ama çok mutlusunuz bu filmde, aklıma Kürşat Başar'ın Başucumda Müzik romanı geldi- oradaki aşk çok romantik tasvir edilir okurken mest olursunuz ama kendinizi gerçekte o kadının yerine koymak istemezsiniz çünkü sadece romanlarda katlanılabilir noktalar vardır babanızla ilişkinizde kalın duvarlarını yıkıp kendimi sevdiremedim benzeri bir cümle yazmışsınız bunun sizinle değil de babanızla ilgisi var oysa ki erkeklerle garip bir ilişkiniz var otorite olarak kabul edip güdülmek istiyorsunuz, güdülmemek sizi rahatsız ediyor
ne dense kabul ederek, öteden beri geliyorsunuz geçmiş olsun

Aslında ayrıldım , çok yoğun olmasada cevaplamadigim aramaları oldu. Aklıma gelen heryerden engelledim.Yakın olsa zaten gelir ve kapıdan boş dönerdi. Evet giyindim, gezdim,arkadaşlarımla buluştum vs aktif olmaya çabalıyorum. Özellikle gecenin sessizliğinde engelleyemiyorum zihnimdeki sesleri, gündüz bir şekilde oyalaniyorum ama. Bu duruşta istikrarlı olmam gerekiyor sadece ve olacağım da.Yoksa" ZAMAN" gerçekten en etkili deva,geçmez dediğim ne yaralar iyileşti...
Teşekkür ediyorum

Yazın Eleştiri yağmuruna tutun beni. Ücretsiz terapi gibi geliyor:) Topraklarım bombalansin,içimde kurduğu saltanat yıkılsın istiyorum siz yazın
İnsanlar defalarca kimliğini/bir belgesini gördün mü nasıl bekar olduğuna eminsin demişler görmezden gelmişsiniz. Bu adam hala bu kadınla -belki sadece kağıt üstünde- evli büyük ihtimalle. Siz de ya bunu açıkça biliyor ya da bildiğiniz halde kimliğe falan bakmayıp bilmiyormuş gibi yapıyorsunuz. Buraya soru açma sebebiniz de adamı gerçekten bırakmak istemeniz falan değil. Eski karısıyla diye kızmışsınız, o arada arkasından atıp tutacak içinizi rahatlatacak yer arıyorsunuz. Sonra barışıp bir sonra ex eş ziyaretine kadar ortadan kaybolacaksınız. Size burada bu adamla olmanızın sizin için ne kadar zarar verici olduğunu ve ayrılmak için ne yapmanız gerektiğini ne kadar anlatsak boş. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki. Sokakta sizinle görülmekten rahatsız, 4 senedir ağzına evlenme lafı almamış, etrafıyla sizi tanıştırmayan, cinsellikte zevk vermeyen adamla aklı olan, kendini seven insan beraber olmaz zaten. Siz ne olursa olsun yeter ki beni sevsin bensizlikteb korksun diye düşünüyorsunuz kendinizi ve bu ilişki yüzünden hayatta mahrum kaldıklarınızın umurunuzda olmadığı ortada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…