- 2 Temmuz 2025
- 133
- 127
- 18
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Ben Boşanalı 11yıl oldu,yani 7yıl hayatıma kimse girmedi müsade etmedim. Dışarıdan bakınca zaten ünlem işaretli tabelası var amann denecek ölçüde mesafeli karakterim. Vaktinde yaşanmışlıklar(sadece ikili ilişki değil) bana güvensizlik aşıladı. Şimdi siz bu olmasaydı daha toksik ilişkin olurdu derken, içimde birikmiş yanlışa meyleden birşeylermi olduğunu kasdettiniz? İlgimi çekti, böyle düşünmemiştimO kadar çarpık bir yerden bakıyorsun ki meseleye, bu kadar olur.
Kullandığın savunma psikolojisi çok absürt, kusura bakma.
Başka bi kadının ahlaki değerlerini bu kadar irdeleyip yargılaman sana hiçbir şey katmayacak ki
Sen kendi gerçekliğinle yüzleşmeden burdan sittin sene çıkamazsın bunu unutma.
Sen kadını da adamı da onların gerçekliklerini de ahlaki değerlerini de bi kenara bırakıp kendi karanlık yönlerinle yüzleşmeden mümkün değil kurtulamazsın bu toksiklikten.
Demişsin ya yok evlenirdi benim karşıma çıkmazdı falan filan, inanıyor musun buna sahiden ?
E o zaman da daha toksik daha karmaşık bi ilişkin olurdu. Olurdu yani. Çünkü boşluk senin kendi içinde, o boşluğu da illaki bu ayarda başka kaotik bi ilişki doldururdu.
Annenize yazık değil mi? Kim evladını böyle saçma bir ilişkide kendini üzerken görmek ister? Belki de bu yüzden bu adama çekiliyorsunuz, annenizi kendinden büyük biriyle evlendi diye suçladığınızı söylemişsiniz. Belki aynısını yapıp onun bu ilişkide olduğunuz için kendini suçlamasını istiyorsunuzdur fark etmeden. Bu ilişkideki sorun ne adamın eski eşi ne de karşısında kullanabileceği genç kadını bulunca kullanan garip adam. Sorun sizsiniz. Bu ilişkiyle hiç alakası olmayan sorunlarınızı bu ilişkide çözmeye çalışıyorsunuz. Sorunlarınızın sorumluluğunu alıp çözmeye çalışın kendinizi kullandırtmayın bu adama. Duygusal olarak sizi sömürüyor. Manipüle etme taktiği bile apaçık belli kendiniz söylüyorsunuz.Hiç kimsenin bir türlü anlayamadığı şey şu;
Ben farkındayım,ben bilincindeyim zaten devamda etmek istemiyorum. Nasıl barışsak, nasıl kabullensem demiyorum. Nasıl daha az zararla çıkabilirim bu çukurdan diyorum. Kaç kere denedim,avutuldum başaramadım.Son dedi geçen ay, artık o oradayken gitmeyeceğim dedi.Son olmadı. Sonumuz gelsin istiyorum. Olacakları sıralayım; annemi arayacak nabız yoklayacak,kapıma gelecek zile basacak basacak ağlak suratlı foto çekip gönderecek, akşam tekrar kapıya gelecek busefer git artık bitti demek için açtığımda lafı ağzıma tıkayıp sarılmaya çalışacak. Nasıl başarıyor bilmiyorum ama bu konuda daima ben borçlu çıkıyorumben fesat ve guvenmedigi için suçlu oluyorum
Ya hahahah ya gülmeyeyim adama diyorum ama her defasında gelişine vuruyorsunuz gol oluyorAmann o yaştaki adama ne yemek yapcanki?
Bir püre yap koy önüne
Hiç kimsenin bir türlü anlayamadığı şey şu;
Ben farkındayım,ben bilincindeyim zaten devamda etmek istemiyorum. Nasıl barışsak, nasıl kabullensem demiyorum. Nasıl daha az zararla çıkabilirim bu çukurdan diyorum. Kaç kere denedim,avutuldum başaramadım.Son dedi geçen ay, artık o oradayken gitmeyeceğim dedi.Son olmadı. Sonumuz gelsin istiyorum. Olacakları sıralayım; annemi arayacak nabız yoklayacak,kapıma gelecek zile basacak basacak ağlak suratlı foto çekip gönderecek, akşam tekrar kapıya gelecek busefer git artık bitti demek için açtığımda lafı ağzıma tıkayıp sarılmaya çalışacak. Nasıl başarıyor bilmiyorum ama bu konuda daima ben borçlu çıkıyorumben fesat ve guvenmedigi için suçlu oluyorum
Ben Boşanalı 11yıl oldu,yani 7yıl hayatıma kimse girmedi müsade etmedim. Dışarıdan bakınca zaten ünlem işaretli tabelası var amann denecek ölçüde mesafeli karakterim. Vaktinde yaşanmışlıklar(sadece ikili ilişki değil) bana güvensizlik aşıladı. Şimdi siz bu olmasaydı daha toksik ilişkin olurdu derken, içimde birikmiş yanlışa meyleden birşeylermi olduğunu kasdettiniz? İlgimi çekti, böyle düşünmemiştim
Ba-yıl-dımmÜüüüffff konu sahibi boşluk ırt zırt bırak bu ayakları
Giyin süslen, fıstık gibi kızsındır çık bir bara, tavla bir 30'luk, hadi seni mi kıracağım 40'lık olsun (50 kesinlikle yasak)
senin bir orgazm olmaya ihtiyacın var
Ondan sonra ne yapacaksın bunamış herifin k*çının zırıltısını, ay bir kendine gel artıkk acilen seviş!!!!!!!!!!
Sadece dans olmaz ama lütfenBa-yıl-dımmBugün aklımdan geçti bir kız arkadaşımla buluşup biryerlerde Deli gibi dans etmek. Planlayıp uygulayacağım
Zaten tehlikeli olan aşk değil ki, Bağımlılık. Benim 2 bağımlılığım var yıllardır,ne oldukları anlaşılmıştır Yok yani sıfır vazgeçme isteği. Üçüncüsüde bu eklendi. Araba alırım Miss gibi gezer tozar keyfime bakarım dedim, o da hiç işimi kolaylaştırmadı salak gibi şu sahilde onunla iki çekirdek citlesek daha mutlu olurdum dedimBi boşluk bulup gelmiş işte bu adam öyle değil mi ?
Bi arkadaş yazmıştı , 36 yaşında insan böyle aşık olmaz, bu 20'li yaşların meselesi falan diye.
İşte 20'li yaşlarda yaşadığımız ilişkilerle kendimizi tanıma fırsatımız olmadıysa değil 36 , 66 yaşında da aşık oluruz. Aşk da değil aslında. Yani duygularınızı asla küçümsemiyorum ama sağlıklı bi aşk değil, öyle diyeyim.
Bağımlılık bu.
Ben de çok sorguladım zamanında. Ah o güne dönsem de her şeyi değiştirsem dedim. Ne değişecekti ki ? Laciverti gelecekti bu sefer de. Yani, işin özü mesele bizle ilgili arkadaşım. Adam büyücü değil, sihirbaz değil, sadece sende ciddi bi travmayı tetikliyor. Sana çok tanıdık bilindik geliyor. Onsuz hayat duracakmış gibi hissetmen, onla var olduğunu hissetmen, ayrılık ihtimalinde bile nefesinin kesilmesi bundan.
Bak şu anda da aşığım ben mesela ama hiç böyle hissetmiyorum artık.
Eski eşime ise bağımlıydım. Allahım, kabus gibi bi şey. Anlıyorum senin hislerini. İnsanlar neden ayrılamadığına anlam veremiyor ama ben anlıyorum, keşke anlamasam =)
SözSadece dans olmaz ama lütfen
İçim şişti kız sevişince haber et bize de
Amann o yaştaki adama ne yemek yapcanki?
Bir püre yap koy önüne
Aslında ayrıldım , çok yoğun olmasada cevaplamadigim aramaları oldu. Aklıma gelen heryerden engelledim.Yakın olsa zaten gelir ve kapıdan boş dönerdi. Evet giyindim, gezdim,arkadaşlarımla buluştum vs aktif olmaya çabalıyorum. Özellikle gecenin sessizliğinde engelleyemiyorum zihnimdeki sesleri, gündüz bir şekilde oyalaniyorum ama. Bu duruşta istikrarlı olmam gerekiyor sadece ve olacağım da.Yoksa" ZAMAN" gerçekten en etkili deva,geçmez dediğim ne yaralar iyileşti...Atasozleri ve deyimler sozlugu gibisin konu sahibi, drami birak lutfen, git giyin suslen gez dolas, istiyorsan sevis ama Allah rizasi icin bu adamdan ayril, girip cikip okuyorum bakiyorum hala ayrilmamis deyimler dokturuyorsun, etme yavrum yakma kendini daha fazla.
YazınYazmayın artık beğenmekten yoruldum
İnsanlar defalarca kimliğini/bir belgesini gördün mü nasıl bekar olduğuna eminsin demişler görmezden gelmişsiniz. Bu adam hala bu kadınla -belki sadece kağıt üstünde- evli büyük ihtimalle. Siz de ya bunu açıkça biliyor ya da bildiğiniz halde kimliğe falan bakmayıp bilmiyormuş gibi yapıyorsunuz. Buraya soru açma sebebiniz de adamı gerçekten bırakmak istemeniz falan değil. Eski karısıyla diye kızmışsınız, o arada arkasından atıp tutacak içinizi rahatlatacak yer arıyorsunuz. Sonra barışıp bir sonra ex eş ziyaretine kadar ortadan kaybolacaksınız. Size burada bu adamla olmanızın sizin için ne kadar zarar verici olduğunu ve ayrılmak için ne yapmanız gerektiğini ne kadar anlatsak boş. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki. Sokakta sizinle görülmekten rahatsız, 4 senedir ağzına evlenme lafı almamış, etrafıyla sizi tanıştırmayan, cinsellikte zevk vermeyen adamla aklı olan, kendini seven insan beraber olmaz zaten. Siz ne olursa olsun yeter ki beni sevsin bensizlikteb korksun diye düşünüyorsunuz kendinizi ve bu ilişki yüzünden hayatta mahrum kaldıklarınızın umurunuzda olmadığı ortada.YazınEleştiri yağmuruna tutun beni. Ücretsiz terapi gibi geliyor:) Topraklarım bombalansin,içimde kurduğu saltanat yıkılsın istiyorum siz yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?