- 2 Temmuz 2025
- 133
- 127
- 18
- Konu Sahibi sutlushake33
-
O hayatıma girene kadar ben herhangi bir yoksunluk yaşamıyordum. Aşk acısı gibi ıvır zıvırı lisede bırakmıştımAdamın "çocuk" dediği 24 yaşında, çocuğu bahane ediyor ama ortada çocuk yok. Hiç acımıyorlar bu konu sahibesinin psikolojik yönden sağlıklı olmadığını geçmişte bir yerlerde bir şeyleri tetiklediğini anlamış adam sömürüyor da sömürüyor. Kendi kızına yapılmasını ister miydi asla istemezdi ama el kızına acıyan yok. Bu konuda her ne kadar bazen eski eşe hakaret vs. gibi şeyler yaparak kendini kaybetse de ben sadece konu sahibine üzülüyorum olan sadece ona oluyor diğerlerinin hepsi keyfinde.
Konu sahibi kimsenin sana acıyacağı yazık diyeceği yok, dilerim kendini kurtarabilirsin. Sana senden başka derman yok.
Gazimi alacagini sandımı bilmem ama havasını aldığı doğrudurÇıkmadan bi uğrayıp şunun gazını alayım demiştir.
Anaa bana umut vaadetmiyodun kız cabuk uyanmışsın valla öpücemKoşun koşun küçük bir gelişme var
Buraya yorum yazarken kapı çaldı,ihtimal vermedim o olabileceğine çünkü tatildeler biliyorum.
Kapı aralığından baktım,O. "Hemen s.ktir git buradan" deyip kapıyı çarptım,tin tin gitti. İçim buzzz gibi fresh oldu. Eskiden "dur bi konuşalım bakalım ne diyecek" derdim.
İkinci ağızdan duymaya görmeye ihtiyacım vardı bulunduğum konumu bu yüzden hepinize tek tek teşekkür ederimİyiki 12 yıl sonra başka bir derdim için buraya yazdım güç buldum,teselli oldum, ışık sızdı mağarama
Yavrucum seninki kadına aşık, çocuk sadece bahanesi, annesi belli ki istemiyo bu kadını, utanmış ben karımdan vazgeçemiyorum demeye, çocuğum için demiş sorana. Şurda aç 10 konu oku, hepsi çocuğum için diyor. Herkes bu kadar çocuk hastasıysa memleket neden bu kadar sorunlu insan kaynıyor? Annesi seni oğlunun eski eş takıntısına çare olarak görüyor, yoksa onun da sana bayıldığı yok. İki tane ters fikir belirt bak nasıl düşman oluyor sana da.
Bence uyuyan kimse gelip burada gerçekleri detaylıca yazmaz. Hatta paylaşma ihtiyacı hissetmez.Ben araştırmacı gazeteci olarak toplumun bu tarz bir konuya tepkisi nedir bunu merak ediyordumAnaa bana umut vaadetmiyodun kız cabuk uyanmışsın valla öpücem
Evli olmasa bile karşında normal bi adam yokki. Kendini kandırma adam dışarda seninle(belkide tek değilsin) oyalanıyor gün bitince yine karısının yanında. Genç olsaydı karısı hamile olurdu bu tiplerin.AhhhAllah korusun işte o travmayı asla atlatamam. Yani ne bileyim evliyse hâlâ neden senede 2tatilde sadece bir arada olsunlar ki tayin ister biraraya gelirler. Annemde bir ara bazıları böyle aralıklı görüşmeyi sever deyip içimi ürpertmisti zaten
Makarnaya talim olduğundan kıymetin yok zaten, umarım bir gün anlarsın.Benim hayallerimi siz nereden bileceksiniz ki? Benim boşanıp eski kocamın sırtından geçinmek,misafircilik oynamak gibi hayallerim yok.Belki yine nostaljik gelecek size ama oturup her gün makarna yerim(çok severim:) yinede eski eşten medet umman,saygı duyamıyorum siz duyabilirsiniz.
Suus ağzından yel alsınBana adam eski eşiyle tatilini bitirince konu sahibine tekrar gelecek ve konu sahibi de bir daha bu hesaba girmeyecekmiş gibi geliyor hadi bakalım.
Canım benim onların iletişiminden çok seninle onun ilişkisi emin ol daha çarpık. Belki senin annen yaşındadır.Yani oğlu ile senin aranda daha az yaş farkı var. Oğlu ile sevgili olsanız inan pek kimse bir şey diyemez ama adamla aranda 20 yaş var. Senide götürsün yanında. Oğlu ile siz çıkar gezersiniz 2 çocukları varmış gibi olurSırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Iyyyyyy mide bulandırıcısın.Kendini kullandırmaya devam et.Ben dün gece ona ; "sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif " diye yazip engellemistim
Tamam artık geceden şaraba yatırılmış, ağır ateşte az pişmiş bonfile istiyorum birde böyle deneyimMakarnaya talim olduğundan kıymetin yok zaten, umarım bir gün anlarsın
Boynuna atlamadın çünkü bunlar sana da basit gelmeye başladı. Üç gün aramasın bakalım ne olacak. Daha birkaç saat oldu.Suus ağzından yel alsınGerçekten öyle bir niyetim olsa niye sızlanayım,geldi işte atlardim boynuna tatil bitsin diye niye bekleyim. Öyle birşey olmayacak ve gelip yeni biri var diyeceğim
Ya benimde böyle bilip bilmeden konuya ortadan dalanlar midemi bulandırıyor,belliki sizinde sarkık geçmiş olsunIyyyyyy mide bulandırıcısın.Kendini kullandırmaya devam et
Yavvv he he adam pürü pak lovee adamı hep o sarkık memeli eski eşi(!) suçlu püü ona.Ya benimde böyle bilip bilmeden konuya ortadan dalanlar midemi bulandırıyor,belliki sizinde sarkık geçmiş olsun
Tecrübe etmiş biri olarak söyleyim ilk saatler daha kritik, günler geçtikçe zaten dağılır ufak ufak Kara bulutlarBoynuna atlamadın çünkü bunlar sana da basit gelmeye başladı. Üç gün aramasın bakalım ne olacak. Daha birkaç saat oldu.
Yavvv he he adam pürü pak lovee adamı hep o sarkık memeli eski eşi(!) suçlu püü ona.
Madem öyleydi nasıl oldu da bir şekilde yine bir arada oldunuz?Tecrübe etmiş biri olarak söyleyim ilk saatler daha kritik, günler geçtikçe zaten dağılır ufak ufak Kara bulutlar
Bana adam eski eşiyle tatilini bitirince konu sahibine tekrar gelecek ve konu sahibi de bir daha bu hesaba girmeyecekmiş gibi geliyor hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?