Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O hayatıma girene kadar ben herhangi bir yoksunluk yaşamıyordum. Aşk acısı gibi ıvır zıvırı lisede bırakmıştım Yaşadığım şeyin de kökü aşktan değil belkide dediğiniz gibi yıllardır derinlerde saklanan gün yüzüne cikmak için onu bekleyen güdülerdi.
Yazık demesinler Zaten kimse yazık desin diye yazmadım aksine kanatsinlar ben sararım ilkkez batmadi bu gemi

Anaa bana umut vaadetmiyodun kız cabuk uyanmışsın valla öpücem

Offf peş peşe atmış okları üstüme. Anası danası beni sevmese kaç yazar, hiç aileden olmaya niyetlenmedimki. Evlilik meşru yoldan çocuk sahibi olmak içindir bana göre,e bende ileri yaşlarda anne baba olmaya karşı olduğuma göre gerek yok o işlere. Vazgeçmemiş eski eşten evet Herkesin çarşısı Pazar olsun napalim.

Anaa bana umut vaadetmiyodun kız cabuk uyanmışsın valla öpücem
Bence uyuyan kimse gelip burada gerçekleri detaylıca yazmaz. Hatta paylaşma ihtiyacı hissetmez.Ben araştırmacı gazeteci olarak toplumun bu tarz bir konuya tepkisi nedir bunu merak ediyordum herkesin normali olan benimmi anormalim diye. Baktım topyekûn fikir birliği var "hıı iyi doğru yoldayım" dedim. Okuyan gozlerinize yazan parmaklarınıza sağlık

Evli olmasa bile karşında normal bi adam yokki. Kendini kandırma adam dışarda seninle(belkide tek değilsin) oyalanıyor gün bitince yine karısının yanında. Genç olsaydı karısı hamile olurdu bu tiplerin.

Makarnaya talim olduğundan kıymetin yok zaten, umarım bir gün anlarsın.

Bana adam eski eşiyle tatilini bitirince konu sahibine tekrar gelecek ve konu sahibi de bir daha bu hesaba girmeyecekmiş gibi geliyor hadi bakalım.
Suus ağzından yel alsın Gerçekten öyle bir niyetim olsa niye sızlanayım,geldi işte atlardim boynuna tatil bitsin diye niye bekleyim. Öyle birşey olmayacak ve gelip yeni biri var diyeceğim

Canım benim onların iletişiminden çok seninle onun ilişkisi emin ol daha çarpık. Belki senin annen yaşındadır.Yani oğlu ile senin aranda daha az yaş farkı var. Oğlu ile sevgili olsanız inan pek kimse bir şey diyemez ama adamla aranda 20 yaş var. Senide götürsün yanında. Oğlu ile siz çıkar gezersiniz 2 çocukları varmış gibi olur.seninle aynı yaşta biri olarak diyorum ki ilişkin çok toksit kendine bunu yapma

Suus ağzından yel alsın Gerçekten öyle bir niyetim olsa niye sızlanayım,geldi işte atlardim boynuna tatil bitsin diye niye bekleyim. Öyle birşey olmayacak ve gelip yeni biri var diyeceğim
Boynuna atlamadın çünkü bunlar sana da basit gelmeye başladı. Üç gün aramasın bakalım ne olacak. Daha birkaç saat oldu.

Bana adam eski eşiyle tatilini bitirince konu sahibine tekrar gelecek ve konu sahibi de bir daha bu hesaba girmeyecekmiş gibi geliyor hadi bakalım.

Bende öyle düşünüyorum. Bu ilişki bir gün bitecek fakat şimdi bitecek gibi görünmüyor. Konu sahibi her ne kadar inkar etse de bu adamla yaşadığı bu döngüyü seviyor ve bitmesini istemiyor. Yoksa 36 yaşına gelmiş bir kadın, koskaca 4 senesini vermez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…