Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana adam eski eşiyle tatilini bitirince konu sahibine tekrar gelecek ve konu sahibi de bir daha bu hesaba girmeyecekmiş gibi geliyor hadi bakalım.
Hep öyle olmuş zaten. Eski eş adamı kullanıp sömürüp atmış başından, o da konu sahibinin yanında almış soluğu her seferinde. Bu sefer kapılarda yatarsa olur bu iş.
 
Yoklukta mısın
36 yaşımda boşanmış 2 çocukluyum dünyayı serse 54 yaşındaki amcaya bakmam
Neyse ben eski eşimle aynı evde kalmayı bırak aynı sokaktan geçmiyorum. Aynı evde kalacak kadar medeni olsam aramda herşey yaşanır. Neler neler diyorlardır sana muhtemelen. Gülüp eğlenip dalga geçiyordur amca
 
Allah aşkına size ne desem bilemiyorum. Adam belki de babanızdan bile büyük. Diyelim ki öyle değil bir zahmet paraya kıysında apart falan tutup oğluyla kalsın hoş 24 yaşında ki adamında eminim çok umrundadır. Hayır kadın böyle bir şeyi nasıl kabul ediyor o da ayrı bir soru. Velhasıl konu neresinden tutsan elinde kalıyor.
 
Ben de anladıklarımdan kısa bir özet geçeyim. Bu amca medeni falan değil eski eşinden medet umuyor da olmuyormuş gibi. Kadın evet diyene kadar seni kandırıyormuş gibi. Ayrıca 24 yaşındaki oğlan bu neredeyse o da evlilik yaşına gelmiş 3 yaşında değil ki babasını evde yatılı görmezse arıza çıkartsın. Ayrıca, bu amca genç sevgilim var diyip seni de bırakmaz sen kendine yazık edersin. Bari evlenmeyi düşünüyor mu?
 
Ya saçmalamayın rica ediyorum neden dalga geçsinler,adım bile geçmiyordur. Ben dalga geçilecek şamata konusu olacak birşey yapmadım. Güzel bir akşam geçirmiştim. Ama şimdi okuyunca şunu;Mutlu olacaksanız söyleyim modum düştü,ne geçti elinize?
Tek Arzu ettiğim şey motivasyon...
 
E bu ortamda amcaya tutulman normal değil mibaşka ortamlara gir yaşıtlarını gör için açılsın
Ne gibi meselaBunun için bir oneriniz varmı? En sevdiğim aktivite denize karşı 1, soğuk içecek eşliğinde kitap okumak,e bunuda neredeyse haftanın 3-4 günü yapıyorum. Çakmak rica eden bile olmadı henüz
 
Babam 75 ama annemle yaşıt evet
Bu apart fikrini bende birkaç kez dile getirmiştim, büyük büyük tepki vermişti. Yok efendim 10-15 günde dünya para eder, yok ben oğlumla sarılıp uyuyacağım vs. Evet birde oğluyla yatardı görüntülü arar nekadar tatlı uyuduğundan fısır fısır bahsederdi.Aman evlada düşkünlüğe karşı olduğum vs sanılmasın, haşa haddime değil ama bana biraz doz aşımı gibi geliyor. Bkz erkek çocuğu yaş 24 hiç sevgilisi olmamış, iş hayatı desen evinden çalışıyor. Zerre sorumluluk verilmemiş kavanozda büyütülmüş sonuç ortada. 1kere tlfda görüştüm ses tonu bile fazla inceydi
 
Aynı yaştayız seninle 54 yaşında ki amcayla ne işin var demekten kendini alı koyamıyorum. Gencecik bir kadının kışık benli bir suratı seviyor olmasıda ne bilim babam değilse neden seveyim demekten yine kendini alıkoyamıyorum. Amcam çok zengin küçük delikten öyle sızıyor galiba. Eski eşiyle imam nikahı devam edip etmediğini sordunuz mu? Bir de neden ayrılmışlar.
 
Oğluya aynı yatakta yatıp uyuyor mu ciddi olamazsınız.
 
Bu evlada düşkünlük değil, patolojik vaka.
 
Konunun ilk sayfalarinda yazmıştım zengin değil,evi dahi kira. Sahi bu soru çok gelmişti yaş farkını sadece paramı kapatıyor Benim zaten düzenli bir gelirim var,o da benimle aynı maaşı alıyor. Hatta ben ek derslerle biraz daha fazla kazanıyorum, o benim evimde sıklıkla yiyip içtiğine göre o benim paramı yedi Yani lütfen aptallık vs demeyin düşmanım dahi olsa kim olursa olsun yediği içtiği helal olsun ben takılmam oralara. Eski eşiyle kadının cinsel isteksizlik ve ilgisizliği yüzünden kadının isteğiyle boşanmışlar. Adamın isteğiyle değil, çünkü adam bu ihtiyacı kağıt üzerinde evliyken farklı şekilde gidermiş, çocuk için evli kalmaya raziymis olmamış.
 
Bu evlada düşkünlük değil, patolojik vaka
"Bak bu doğru değil,o kocaman bir adam artık geceleri kabusla uyanıp sana sarılıp derin derin nefes alacak yaşları geçeli asır oldu" dediğimde; "Sen evladından ayrı aylar geçirmiş baba hasretinin ne demek olduğunu nereden bileceksin" derdi. O vakit,herkesin sevgisini ,varlığını, ozlemini,belli etmenin farklı olduğunu sanmıştım.
 
Ergenliğe bile girememiş bir oğlan çocuğu bu, ergenlikte aileden soğuma başlar o eski mıçmıçlık gider, çocuk dışa döner, ki normal olan da budur. Hiçbir baba 24 yaşına gelmiş kazık kadar oğlu ile sarmaşıp yatmıyor, baba oğul ilişkisi böyle bir şey değil. Bu anormal bir durum. Rezalet. Bu hasta herifle dura dura algın kaymış. Tek yolu olabildiğince uzak durmak. Uzak kaldıkça manipülasyon etkisini yitirecek, beynine kan gitmeye başlayacak.
 
Yaşantınız ve düşünceleriniz aşırı saçma. Sizin gibi düşünmeyeceğim. Konunuzu ve verdiğiniz cevaplara baktım. Adam hep bir şekilde size göre haklı. E bırakında boşandığı karısı ile de aynı evde kalsın. Siz zaten adamı bir şekilde haklı çıkarıyorsunuz. Hem parası da yokmuş bu adam hiç çekilir dert değil. Bari sevişirken sizi tatmin edebiliyor olsa. Duygusallık mı adamın sizi anladığını hiç sanmıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…