- 27 Ağustos 2022
- 6.489
- 11.965
- 178
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Oglu biliyor mu bosandiklarini, belki psikolojisi bozulmasin diye soylememislerdirDediğinize Yakın bir cümle çıkmıştı ağzımdan, bende boşandım ve eski eşime biraz gidip dertleseyim demiştim
Tabiiki ateş saçtı, onunkisi mecburiyetten oğluyla vakit geçirmek için tek yol olduğundanmış. Şimdi ben fesatmiyim acaba, ateşle barut demişler eskiler. Yeryüzünde tekti o da benimi buldu, yoksa var ve ayyukamı çıkmıyor dogalmi bu ilişkiler yıllardır bunu çözemedim
36 yasında kadın 54 yasında adamda ne buluyor ya ordan baslayalım önce.Sırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Bebeğin gitmesini engelleyeceğini düşündüren nedir tam olarak? Yukarda bir yerde bende fenayım yazmışsınız ama burdan bakınca pek öyle gözükmüyor.Evet mantık konuşursa tamda bunları söylerEvlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin
Hayir salaklarin gözü kördür.aşkın gözü kördür
Ahh yok tabi sizde haklısınız düşünceniz de ama o sadece bir devlet memuru ve kazancının yarısını oğluna gönderir. Konu hiç orası değil, hatta ben yemek yaparım çoğunlukla bende yer
Ay gerçekten inanilmazsın 54 yaşında, çulsuz, tatili eski eşle geçiren adamı elinde tutmak için bebek yapmayı da mı düşündün. Zengin olsa en azında parasını yerdin o bile yok. Sevgi saygı deme o zaten yok. Hayatındaki kişiye ufacık da olsa değer veren bir adam başka kadinla aynı evde yaşamaz.Evet mantık konuşursa tamda bunları söylerEvlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin
Şu an yaşadığınız şey bir tanımlamaya ihtiyaç duysaBelki ikili ilişkilerde yeterli değil ama babalık konusunda tam not alır. Benimle 2dk yı gecmeyen görüşmeler yaparken oğluyla 2saate varan TLF görüşmeleri yapar. İnsan şahit olunca Allah baba olsun diyemi yaratmış diyesi geliyoroğlunun yerinde olmayı hep hayal ettim, hayatında başrol olmak için...
Bence kesinlikle bir psikolağa gitmelisin hissettiğim şeyi tam olarak açıklayamayabilirim ama aranızda ki yaş farkının ve bu mesajın bana hissettirdiği siz adamı bir baba figürü olarak görüyorsunuz başımı okşasa sevse yeter demeniz de buna bir başka örnek. Ama dikkat edin giden sizden gidiyor bir an önce tedavi olun hiç normal değil durumunuz, gençliğinize yazık giden yıllar geri gelmez. Sağlıklı bir ilişkide değer görme şansınız daha yüksek. Ayrıca bu adam sizi zerre kadar sevmiyor sevse o yaşına başına bakmadan, maddi bir imkanı olmadan gencecik kadının hayatına musallat olmazdı.Belki ikili ilişkilerde yeterli değil ama babalık konusunda tam not alır. Benimle 2dk yı gecmeyen görüşmeler yaparken oğluyla 2saate varan TLF görüşmeleri yapar. İnsan şahit olunca Allah baba olsun diyemi yaratmış diyesi geliyoroğlunun yerinde olmayı hep hayal ettim, hayatında başrol olmak için...
Sorun o ve eski eşi değilki sizsiniz,ayrıldıktan sonra maddi durumu yetmediği için,aile bağları zayıf olduğu için yada çocukları için belirli mücadeleler veren anne babalar var,ayrılmış olsalar bile birlikte üstesinden gelmeye çalıştıkları bir hayat var sırf durumlar el vermedi diye sevmediği insanla evli kalmakta yorar insanı,sırf aynı ortamda bulunuyorlar diye kudurup birbirine meyledecekler diye birşeyde yok,gayette insanlar arkadaş olabilirler,birkaç gün aynı ortamda bulunabilirler heleki hayatlarında birileri yoksa ne kadar istiyorlarsa kalırlar adamın hayatında siz varsınız bu size saygısızlık tabi o ayrı ama genelleme yaparsak ayrılan çoğu eski eş eğer medeni ve anlayışlıysa birbirine destek olabiliyor,adam ve kadın bunu alışkanlık haline getirmiş bir süre sonra zaten karşınızdakini eski eş değil aileden herangi biri gibi görmeye başlıyorsunuz,her ilişki aşk dolu alevli değildir bazen evlilik evrilip akrabalığa dönüşüyor bunu anlatmak zor karşı tarafa o yüzden siz haklısınız durum çirkin ayrılın gitsin,çünki eski eşin hayatında bir erkek olsaydı durum çok farklı olurdu sevgiliniz eski eşinin telefonda bile sesini duyamazdı,herşey hayatına biri girene kadar,o yüzden saygısızlığa uğrayan sizsiniz.Sırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Ortak çocuk! dediğiniz 24 yaşında kazık kadar adam yahu. Artık anne babasının boşanmış olduğunu ve birlikte yaşamadıklarını kabullenmiştir bu yaşa kadar sanıyorum.Hiç değil her ikimizde ayrı evlerde kiracıyız, kazançlarımız sadece bize yetiyor. Dışarı çıktığımızda evet garip bakışlar oluyor ama benden çok o dert ediyor Bir gören olacak diyeFarkındayım çok aptalca ama dediğim gibi eski eşle yılda birkaç kere aynı evde yaşaması dışında hiç sorunumuz yok 4yıldır. Sorsan problem yaratan benim, onunkisi marjinal ve ortak çocuk için olması gereken davranış
Benim çalıştığım yerde var böyle biri. Eşiyle 600 km uzakta şehirlerde yaşıyorlar. Tatillerde bir araya geliyorlar. Neden diye sorunca eşim o şehri seviyor, çevresi orada ben de burayı seviyorum burda mutluyum. Böyle mutluyuz rahatsız değiliz diyor.AhhhAllah korusun işte o travmayı asla atlatamam. Yani ne bileyim evliyse hâlâ neden senede 2tatilde sadece bir arada olsunlar ki tayin ister biraraya gelirler. Annemde bir ara bazıları böyle aralıklı görüşmeyi sever deyip içimi ürpertmisti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?