Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglu biliyor mu bosandiklarini, belki psikolojisi bozulmasin diye soylememislerdir

36 yasında kadın 54 yasında adamda ne buluyor ya ordan baslayalım önce.
Bide ex esle aynı evde kalmalı fingirdeslemeler
Ne yiyip iciyonuz bu kafalara ulasıyonuz ablacım

Evet mantık konuşursa tamda bunları söyler Evlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin
Bebeğin gitmesini engelleyeceğini düşündüren nedir tam olarak? Yukarda bir yerde bende fenayım yazmışsınız ama burdan bakınca pek öyle gözükmüyor.

Adamın 55 yaşından sonra çocuk sesi/ağlaması çekeceğini mi sanıyorsunuz cidden? Öyle bir durumda önce aldırmanız için baskı yapacak, siz doğurmak istediğinizde de bir tarafınıza tekmeyi vuracak. Cidden bunu göremiyor musunuz siz?

Ahh yok tabi sizde haklısınız düşünceniz de ama o sadece bir devlet memuru ve kazancının yarısını oğluna gönderir. Konu hiç orası değil, hatta ben yemek yaparım çoğunlukla bende yer

Bu adamı sadece parası için çekerdim o da yoksa at çöpe

Evet mantık konuşursa tamda bunları söyler Evlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin
Ay gerçekten inanilmazsın 54 yaşında, çulsuz, tatili eski eşle geçiren adamı elinde tutmak için bebek yapmayı da mı düşündün. Zengin olsa en azında parasını yerdin o bile yok. Sevgi saygı deme o zaten yok. Hayatındaki kişiye ufacık da olsa değer veren bir adam başka kadinla aynı evde yaşamaz.

Şu an yaşadığınız şey bir tanımlamaya ihtiyaç duysa sutlushake33 nın yalnızlıktan kaçış yolu derim.Bu adama aşık olduğunuzu da sanmıyorum adamın size aşık olduğunu da..siz hayatınızda bir yer ona ayırabilmek ve bunun da içinize sinmesi için bir hayal dünyası kurmuşsunuz.Ona belki de hiç sahip olmadığı ünvanları hediye ediyorsunuz .O da belliki diğer tarafa hala yaranayım,sevileyim diye maddi kaynaklarını oğluna ve eski eşine (eski eşine de gönderiyor bu parayı kabul edelim) aktarıyor .Gidip orada kalmasının nedeni de otel pahalılığı değil ..o aile sistemini yaşama isteği,sanki boşanma hiç olmamış gibi o çatı altında yaşamaya yönelik isteği kuzum.Hatta bu şekilde eski karısının da hayatına bir adamın girmesine engel olmuş oluyor

Bence kesinlikle bir psikolağa gitmelisin hissettiğim şeyi tam olarak açıklayamayabilirim ama aranızda ki yaş farkının ve bu mesajın bana hissettirdiği siz adamı bir baba figürü olarak görüyorsunuz başımı okşasa sevse yeter demeniz de buna bir başka örnek. Ama dikkat edin giden sizden gidiyor bir an önce tedavi olun hiç normal değil durumunuz, gençliğinize yazık giden yıllar geri gelmez. Sağlıklı bir ilişkide değer görme şansınız daha yüksek. Ayrıca bu adam sizi zerre kadar sevmiyor sevse o yaşına başına bakmadan, maddi bir imkanı olmadan gencecik kadının hayatına musallat olmazdı.

Aradaki yaş farkına yorum yapmıyorum,dunya üzerinde milyonlarca insan bu şekilde ilişki yurutebiliyor.Benim için çocuk olmaması ,kadının ya da erkeğin farketmez, birde karşıdakinin sapık zihniyette olmaması yeterli.Keza 55 yaş yaşadığımız devirde orta yaş sınıfından çıkıp,genç yaş sınıfına geçti.Sorunlar olmaz mı oooo gırla o yaş farkını kapatmak,için maymuna dönersiniz,afedersiniz.Ama herseye çok ömürlük bakmadığım için ooo nasıl olur demiyorum.Karşımda ki 18 yaşında olsaydı,ona tavrım farklı olurdu,tabi.Ayrica sadece aşk insanlari bir arada tutmaz.

Gelelim eski eş evind kalmaya,medeniyetin bu kadarı fazla bence.

Sorun o ve eski eşi değilki sizsiniz,ayrıldıktan sonra maddi durumu yetmediği için,aile bağları zayıf olduğu için yada çocukları için belirli mücadeleler veren anne babalar var,ayrılmış olsalar bile birlikte üstesinden gelmeye çalıştıkları bir hayat var sırf durumlar el vermedi diye sevmediği insanla evli kalmakta yorar insanı,sırf aynı ortamda bulunuyorlar diye kudurup birbirine meyledecekler diye birşeyde yok,gayette insanlar arkadaş olabilirler,birkaç gün aynı ortamda bulunabilirler heleki hayatlarında birileri yoksa ne kadar istiyorlarsa kalırlar adamın hayatında siz varsınız bu size saygısızlık tabi o ayrı ama genelleme yaparsak ayrılan çoğu eski eş eğer medeni ve anlayışlıysa birbirine destek olabiliyor,adam ve kadın bunu alışkanlık haline getirmiş bir süre sonra zaten karşınızdakini eski eş değil aileden herangi biri gibi görmeye başlıyorsunuz,her ilişki aşk dolu alevli değildir bazen evlilik evrilip akrabalığa dönüşüyor bunu anlatmak zor karşı tarafa o yüzden siz haklısınız durum çirkin ayrılın gitsin,çünki eski eşin hayatında bir erkek olsaydı durum çok farklı olurdu sevgiliniz eski eşinin telefonda bile sesini duyamazdı,herşey hayatına biri girene kadar,o yüzden saygısızlığa uğrayan sizsiniz.

Adam sizi niye bıraksın... genç çıtır,para harcatmayan ,evini temizleyen yemeğini genelde yapan en önemlisi cinselliği dert etmeyen ekstra geniş güzel hatun bulmuş yapışır tabi.... 36 zirve bir yaş niye bunu kendinize yapıyorsunuz hiç anlamadım.

Ayrıca kendine dürüst ol,bu adamla neden birliktesin. Bu sorunun cevabı senin gözünü açacaktır.Parasi için mi,baba sevgisizliği var ,onun gizli tatminimi, yoksa gerçekten sevgi mi.

Kendine dürüst olursan,sorunlarının çözümünü de bulabilirsin.

Ortak çocuk! dediğiniz 24 yaşında kazık kadar adam yahu. Artık anne babasının boşanmış olduğunu ve birlikte yaşamadıklarını kabullenmiştir bu yaşa kadar sanıyorum. 35 yaşındayım, 54 yaşında birisiyle hayal edemedim kendimi. Ki anlattığınıza göre de öyle tom cruise, hakan peker vs tadında bir 54lük değil.

36 yaşında kaç tane erkek gidipte 54 yaşında kadınla birlikte olur çok merak ediyorum. Olsa olsa pasaport alabilmek için kadını kullanır. Ama biz kadınların standartları maşallah yerlerde. Senjn kendine saygın olmadığı için adaminda sana saygısı yok. Gidip eski karisylada kalır başka kadınlada. Herşeyi kabul eden bunlarıda kabul etsin diye düşünür.

Benim çalıştığım yerde var böyle biri. Eşiyle 600 km uzakta şehirlerde yaşıyorlar. Tatillerde bir araya geliyorlar. Neden diye sorunca eşim o şehri seviyor, çevresi orada ben de burayı seviyorum burda mutluyum. Böyle mutluyuz rahatsız değiliz diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…