Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baba sevgisi ilgisi gördünüz mü? Çünkü genelde görmeyenler böyle şeyler yaşıyor?
Yoksa bilemedim yani 36 yaşındasınız 56 yaşında biriyle ne işiniz olur. Oğlu bile size daha yakın yaşça

Bence bu kadar modern bir ilişki seni de tanıştırsın eski eşi ve oğluyla nişanlım diye hep beraber koloni olarak tatil yapın

36 yasında kadın 54 yasında adamda ne buluyor ya ordan baslayalım önce.
Bide ex esle aynı evde kalmalı fingirdeslemeler
Ne yiyip iciyonuz bu kafalara ulasıyonuz ablacım
Konunun başında yaş gibi detaylar vermekle zaten bu tarz yorumlara kendimi hazırlamıştım ama bu fark bende hiç birzaman önem arzetmedi. Aksine onun everestiyim,benden sonrası ona sadece sarkık memeli teyzeler bakar diye egomu pışpışlıyordum Önceki sayfalarda da anlattığım gibi babamın açığını onda kapatmaya çalıştım ilk 2yıl sonsuz şefkat gördüm sonrası da zaten bağımlılık...

Ablam bu kadar melankoli ve arabesk için yanlış anlama ama hayat çok kısa ve yanlış yoldasın. Senin de ciddi anlamda tedavi görmen lazım geçmiş travmaların için.
Ben de 30 yaşındayım, okulumdan 51 yaşımdaki bir öğretmen evlilik yolunda bir ilişki teklif etmişti, kesinlikle kabul etmedim. O da yaşından çok genç gösteriyordu, enerjik ve dinamikti. Reddettiğimde rakamlara çok takılıyorsun, önyargılı olma ben seni mutlu ederim diyordu. Bak yaş farkı olup mutlu olan çok çift var diyordu. Ama bu kadar yaş farkı olmamalı bence. Sonuçta ne karşımızdakiler Acun Ilıcalı ne de biz Çağla’yız :)

Allah aşkına olacak iş var olmayacak iş var. Baştan sona saçmalık. Yorumları okumadım eminim yazılacak her şeyi yazmişlardir. Sadece şunu söylemek istiyorum. 36 yaşında kadın nasıl eğriyi doğruyu bu kadar ayırt edemiyorsunuz? Yani mantığınızı kullanın azıcık ya. Kendinize yazık etmeyin. Saçma sapan bir ilişkiye 4 yıl verecek kadar zamanınız duygularınız kıymetsiz mi?

Vay arkadaş yaa kendi sacını kendinde de mı oksamadın tararken hiç ayna karsısına geçip kendine öpücük de mi atmadın? Hayır yani kırıntı için insan bu kadar çırpınır mı...

Bence bu kadar modern bir ilişki seni de tanıştırsın eski eşi ve oğluyla nişanlım diye hep beraber koloni olarak tatil yapın
İyi olurdu aslında Oğlu tanışmak istememişti. İdiot gibi donuk bir tip zaten 24üne kadar sevgilisi bile olmamış, evinden çalışan asosyalin dibi. Babayla hitaplari bile ogluşum,babacım,bal oğlum vs gibi fazla minnoş. TLF ve msjlarin sonuna mutlaka Seni seviyorum birtanem canım oğlum eklenir

Adam milyarder di mi hiç değilse?
Konu sahibininki de beş kuruş para harcamayan birisi. Acun nere bu adam nere? Konu sahibi de daha cinsellik olmayıversin elimi tutsun, hediye almasın saçımı okşasın desin dursun.
Konu sahibi ne saç okşaması falan ya? Sevgili bu sevgili, sevişmeyeceksen seni mutlu etmeyecekse, sana bunu aldım sana çok yakışacak vs. demeyecekse niye bu var bu adam?
Anaokulu aşkı gibi el ele tutuşup teneffüslerde gezmek falan, o ne yav?

Yemin ediyorum kusucam kız sen manyadın mı ? Böyle bir manyak bu adamdan çıkmış farkındasın dimiiii????

Evet Acun zengin ve onun enerjisi çoğu gençte yoktur eminim ama ben yine yapamazdım sanırım o kadar yaş farkıyla. Ama günümüzde birçok kadın sırf para için bile ilişkiyi kabul ederdi. Ama konu sahibinin durumunda adamda hiçbir şey yok. Ne maddiyat ne cömertlik ne aşırı bir sevgi, ilgi. Cinsellik de doğru dürüst yok. Yetmedi bir de eski eşiyle aynı evde kalıyor. Daha ne olsun? Bu değersizlik hissiyle kesin bir tedavi görmesi lazım.

Vay arkadaş yaa kendi sacını kendinde de mı oksamadın tararken hiç ayna karsısına geçip kendine öpücük de mi atmadın? Hayır yani kırıntı için insan bu kadar çırpınır mı...
Buraya kalbimi döktüm ama dışıma bunları yansitmadim.İçimi bilse bana herşeyi mübah bilmesimden korktum.Hep heran gidebilecek potansiyelde, başı dik ve ona muhtaç olmayan biri gibi durdum. Fakat hayır bu da sökmüyor, oğul ve eski eşle günlerce kalınır dönünce de birkaç tatsızlık tartışmadan sonra normale dönülür yıllardır süregelen durum bu. Bendeki inat katırda yok ama nasıl oluyorsa eder kalmıyor ona karşı inadımdan

İşte ben de onu diyorum. Genç değil, cinsellik sorunlu, ilgi alaka da sorunlu. Eee? Zengin de değilmiş. Acun'da yine kabul edilebilecek bir şeyler var. Yani dediğiniz gibi bazılarımız için var.
Ben de 30'lu yaşların başındayım. Bu yaşlarda artık daha farklı düşünüyorsun. Daha realist oldum ben mesela. Bunu çiğ bulanlar da var. Ama çok üzgünüm böyle olmazsan konu sahibi gibi üzülüyorsun.
Bir erkeği fazla pışpışlamayacaksın bir kere. Erkeklere çok fazla acınmaz öyle. Yoksa sen acınacak hale gelirsin. Çocuğun değilse her hatasında anlayışlı olmayacaksın, herkes rolünü iyi bilecek.
Annesi gibi sağlığını, cebini falan çok düşünürsen önünde sonunda yapmasaydın der, eline sağlık demez.

36 yaşında kadınsın napacaksın 54 yaşında adamı yahu. 4 y8ldır birlikteyden evlilik vs de düşünmüyorsun .

Cok melankolik bakıyorsun hayata bu kadar romantizm seni mantıksız ve realist olmayan karara sürükler Allah aşkına evleneyim deme bu adamla ..tamam askını yasa ne diyelim..

O işin esprisiydi. Ben ileri yaşlarda anne baba olmayı doğru bulmuyorum,babamla aramda 40a yakın yaş var ve bunun zorluklarını tecrübe etmiş biri olarak aynını yaşatmak istemem

Karşındaki emir olsaydı anlardım da.

Katılıyorum, böyle yaparsanız yalnız kalırsınız bizim toplumda ama en azından saçma birliktelikler yaşamazsınız:)

Nedense bu konu bana tam tersi gibi geldi.
Adam zaten ailesi ile yaşıyor ve eşini sizinle aldatıyor.

2. Kadın olmak ve yuva yıkmak (gerçi Burda adam en büyük suçlu) sizi rahatsız etmiyor mu?

Aradaki mesajları okumadım belki soran olmuştur. Bu kadar aşık olduğunuz bu ilişkide ikinizin de yaşları müsaitken neden evlenmeyi düşünmediniz?

Katılıyorum, böyle yaparsanız yalnız kalırsınız bizim toplumda ama en azından saçma birliktelikler yaşamazsınız:)
Yalnız kalmıyorsun inan bana.
Erkeklere böylesi yarıyor. İyilikten anlamayana iyilik yapmaya çalışırsan esas yalnız kalan sen oluyorsun. Sonra gidiyor sana yapmadığı ne varsa üç günlük kadına yapıyor. Biraz bencil olmak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…