Sevgilin öleceğini söylerse?

Evet haklısın çok zor bir süreç ama dediğim gibi yeterince bir şeyler hissetseydin ayrılmak değilde onu bu hastalıktan kurtarmk için bişeyler yapardın . . o konuda bizden bilgi isterdin.ne bilim doktora onunla beraber gitmeyi teklif ederdn olmadı başka doktorlara görünmesini sağlardın . . onun iyileşmesi yönünde doktorlarından fikir alırdın . . .
Ama ben yinede dediğimi tekrarlıyorum onu arkadaşın gibi görmeye çalış
Bi arkadaşınla paylaşabileceğin şeyleri sadece paylaş onunla . . . gez dolaş arkadaşça görmeye çalış ama ayrılma elbette . . ama ona ne gözle baktığını ona hissettir

sanırım sizin dediginizi yapacam...ona birde ben mutsuzluk vererek hayata küsmesine dayanamam her kim olursa olsun bu kişi baska biride olsa dayanamam bu haksızlıga,çünkü onu bırakırsam vicdanım acıyacak biliyorum ama ya çabalarım boşa cıkarsa diye düşündügümde de ayrılmak mantıklı geliyor.birde onun psikolojisine kendi yerimi koyuyorum insan dooktorların demesiyle ölüm korkusuyla yaşar mı:50:

Ben de doktora birlikte git diyen arkadaşa katılıyorum.
Ben de 18 yaşındayken uzunca bir süre erkek arkadaşımın duygu sömürülerine maruz kalmıştım. Kalp hastası olduğunu, ameliyat olması gerektiğini, durumunun çok riskli olduğunu anlatmıştı. O sıralarda kendisinden ayrılmayı düşünüyordum, belki buu sezdi engel olmak istedi, belki çocukluktan, belki bundan sadistçe bir zevk aldı, ya da ne gibi gerizekalı bir düşüncesi vardı bilemiyorum. Belki de sadece ruh hastasıydı, fazla sebep aramaya da gerek yok.
İstanbulda ameliyat olacağını söylemişti, hatta sözde (!) ameliyat saatlerinde kuzeni beni arayıp bilgi vermişti. Durumu ağırmış, kan arıyorlarmış, doktor kalbi durdu demiş, kurtarmaya çalışıyorlarmış. :37:
Ben kimbilir ne kadar safmışım ki inanmıştım, ağlamaktan harap olmuştum.
Yahu hiç mi kafam çalışmaz, doktorlar ameliyat esnasında çıkıp çıkıp bilgi verirler mi! Çocukluk işte.

Bu tarz durumları göz önünde bulundur derim. Tabi yaşınızı bilmiyorum ama olası bence, kandırılma.

Buarada ana fikre gelirsek, benim eşimin de ciddi bir rahatsızlığı var. İlişkiye başlamadan söyledi, buna göre kararıımı vermemi istedi. Kabul ettim, her zaman yanındayım, bana yaslanması için arkasındayım.
Eğer söyledikleri doğruysa, sana düşen yanında olmaktır.

Ben de 18 yaşındayken uzunca bir süre erkek arkadaşımın duygu sömürülerine maruz kalmıştım. Kalp hastası olduğunu, ameliyat olması gerektiğini, durumunun çok riskli olduğunu anlatmıştı. O sıralarda kendisinden ayrılmayı düşünüyordum, belki buu sezdi engel olmak istedi, belki çocukluktan, belki bundan sadistçe bir zevk aldı, ya da ne gibi gerizekalı bir düşüncesi vardı bilemiyorum. Belki de sadece ruh hastasıydı, fazla sebep aramaya da gerek yok.
İstanbulda ameliyat olacağını söylemişti, hatta sözde (!) ameliyat saatlerinde kuzeni beni arayıp bilgi vermişti. Durumu ağırmış, kan arıyorlarmış, doktor kalbi durdu demiş, kurtarmaya çalışıyorlarmış. :37:
Yahu hiç mi kafam çalışmaz, doktorlar ameliyat esnasında çıkıp çıkıp bilgi verirler mi! Çocukluk işte.

Bu tarz durumları göz önünde bulundur derim. Tabi yaşınızı bilmiyorum ama olası bence, kandırılma.

Buarada ana fikre gelirsek, benim eşimin de ciddi bir rahatsızlığı var. İlişkiye başlamadan söyledi, buna göre kararıımı vermemi istedi. Kabul ettim, her zaman yanındayım, bana yaslanması için arkasındayım.
özel degilse size bu şakayı yapan kişiylemi evlisiniz?bana yapılan şaka degil hap falan kullanıyor görüyorum:50:

bu konu buraya 3 aylık sevgilim, ona öleceğimi söylediğim için beni terketmek istiyor diye açılsa, o erkek ........in, adinin önde gideni ilan edilirdi.
ne vicdansızlığı kalırdı, ne insanlığı..
arkadaşım kusura bakma ama, bence çok bencilsin...
sağlıklıyken iyi hoş sevgili olayım,şimdi de aman hasta yanımda ölmesin ıyk öykk hiç hoş değil bunlar.
onu tedavisi için desteklemek yerine, yarı yolda bırakıp kaçmak bilemiyorum benim insalığımda böyle şeylere yer yok.
madem bişey hissetmiyordun, neden sevgili oldun o zaman sevgililik "sonradan bişey hissederim yeaaaa deniyim bi" tarzı bişey mi allaşkına???
kanım dondu resmen ya:53::53:
böyle hastalıklar moral ister, aşka moralle iyileşen kanser hastaları bile oluyor.
3 ayda ne aşkı denilmiş, aşk öyle bişeyki anlık bile olabiliyor. Siz hiç ilk görüşte aşk diye bişey duymadınız mı??
Arkadaşım bence de bırak, ayrıl sen o çocuktan, o kadar taş kalpli bir tutumun var ki, bırak iyileşebilmesi için destek ve moral olabilmeyi, zavallı çocuğun vaktinden önce ölmesine sebep olur senin gibiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
özel degilse size bu şakayı yapan kişiylemi evlisiniz?bana yapılan şaka degil hap falan kullanıyor görüyorum:50:

Elbette hayır. Tabi ki onunla evli değilim. Yalan olduğunu farkettiğimde, ispatını da gördüğümde, bitirdim.
Eşimle olayın üzerinden 6-7 sene geçtikten sonra tanıştık. Eşim kontrol altında olmazsa, hayati boyutlarda risk taşıyabilecek bir hastalıkla savaşıyor. %100 tedavisi de yok.
Rabbim ona ömür versin, bana bağışlasın.
Her zaman yanındayım, Rabbim ömür verdikçe de yanında olacağım. Hastalığını bilerek kabul ettim eşimi, dakika tereddüt etmedim. Şükür ki beni hiç de yanıltmadı.
Birlikte savaşıyoruz, savaşacağız.
Gerekirse de ciğerimden parça da vereceğim ona.

arkadaslar ben yorumlara göre kararımı aldım.ayrılmıcam cünkü ayrılırsam vicdanım el vermicek,ayrılmıcam.bir arkadaş olarak hep yanında olcam ama baglanmamayada calışcam bu süreç ne zaman düzelirse o zaman yakınlaşcam.ameliyat basarılı olana kadar arkadaş, eger ameliyat olumlu biterse sevgilisi olmaya dvm etcem.olumlu sonuç olana kadar arkadaşı olarak devam ediyorum

Elbette hayır. Tabi ki onunla evli değilim. Yalan olduğunu farkettiğimde, ispatını da gördüğümde, bitirdim.
Eşimle olayın üzerinden 6-7 sene geçtikten sonra tanıştık. Eşim kontrol altında olmazsa, hayati boyutlarda risk taşıyabilecek bir hastalıkla savaşıyor. %100 tedavisi de yok.
Her zaman yanındayım, Rabbim ömür verdikçe de yanında olacağım. Hastalığını bilerek kabul ettim eşimi, dakika tereddüt etmedim. Şükür ki beni hiç de yanıltmadı.
bana yorumlarınız destek verdi gercekten tesekkür ediyorum

arkadaslar ben yorumlara göre kararımı aldım.ayrılmıcam cünkü ayrılırsam vicdanım el vermicek,ayrılmıcam.bir arkadaş olarak hep yanında olcam ama baglanmamayada calışcam bu süreç ne zaman düzelirse o zaman yakınlaşcam.ameliyat basarılı olana kadar arkadaş, eger ameliyat olumlu biterse sevgilisi olmaya dvm etcem.olumlu sonuç olana kadar arkadaşı olarak devam ediyorum

pazarlık yaparakmı gideceksin yani???arkadaşım kusura bakmada arkadaş olmak nasıl birşey seni sevdiğini kesinlikle bildiğin biriyle???ona bunu demeyi düşünmüyosundur umarım..yani iyileşirse sevgiliyiz olurda birşey olursa arkadaşız..ne kadar saçma bi düşünce..saçmalıktan öte bencilsin..kusura bakma ama bu durumda bile kendini düşünerek bencilik ediyosun..''beni bırakma'' diyene ha şimdi demişin ayrılalım ha bu şekilde uzak durmuşun arkadaş olarak..o huzurlumu olur sevinirmi buna hiç bi düşünsene..Allah aşkına aldığın kararda biraz onu düşün..sevmiyosun sen bence ya..bağlanmaktan korkuom ama seviyom gibi bişeyler demişin ama yok bu bencillikle buna inanılmaz..
yoksa siz şuan sevgilimi değilsiniz??aklıma buda geldi birde..hiç başlamadıysan başlama uzak dur ondan bu şekildeki bencillikle daha zarar verirsin die düşünüyorum..ben bile fikrinden inan çok rahatsız oldum..

Son düzenleme:
bana inandırıcı gelmedi bu erkek nedense
sanki oyun gibi...deniyor gibi...
bu gerçek olsaydı gelip hemen söyleyemezdi gibi geliyor bana ya da böyle hastalığı varken sevgili olup karşısındaki genç kızı üzmek istemezdi arkadaşca devam ederdi diye düşünüyorum

yorumlara bakıyorken dikkatimi çekmişti sizinkide,yalanı anladığınızda bırakmakla en mantıklı kararı vermişsiniz valla..sağlık gibi şeylerle şaka olmaz..insan sevdiği grip olunca bile geçmesini ister ve bişeyler yaparken size düşüncesizce bu şakada değil ama yapmış yani..kurtulduğunuza sevindim:))
eşinize daha doğrusu tüm bu durumda olanlara Allah yardım etsin valla..şifa diliyorum..sizede Allah yardım etsin sabır versin özellikle..zor çünkü..

sende doktora onla gıt bı ogren bakalım neymıs bu amelıyat ne kadar rısklı,hem ne bırakması eger gercekse asıl sımdı yanında olmalısın

3 aydır birlikte oldugum bir erkek arkadaşım var fakat hasta...ilk çıktıgımız gün kalbinde kist oldugunu söyledi ve bugünde doktorların ameliyatsız 2 sene ömür vermiş oldugunu söyledi.Bu ameliyat cok riskliymiş...offfff kafam karışık aklım durdu.lütfen yardım edin. nedir bu kalp kisti... Şansı olmaz mı insanın.inanın şuan cok yıpranmış durumdayım.bu nasıl olur haksızlık.ne yapmalıyım ayrılmalımıyım yoksa bu kalp acısıyla onun heran yanımda yıgılacak korkusuyla yaşamaya devam mı etmeliyim...
ayyy sana inanamıyorum ayrılmalıyım mı da ne demek???!!!:53::53: onu eğer gerçekten sevseydin bu en kötü zamanlarında yanında olurdun.. ve bu soruyu inan aklının ucundan bile geçirmezdin..:20::20::19::19:

biraz bencilce olucak ama keşke en başında söylemiş hasta olduğunu ilişkiye başlamasaydın.
arkadaşı olarak her zaman yanında olacağını ama sevgili olarak bunu kaldıramayacağını fln söyleseydin.
ben olsam böyle yapardım.
çünkü bi kere bişeyler paylaştıktan sonra hele böyle bir durumu olduğunu öğrenseydim asla bırakamazdım.
bilmiyorum bence bu sebeple ayrılmak çok gaddarca :((
ne kadar seviyorsun ona bağlı ayrıca.
ayrıca ayrılmayı düşünüyorsan bir an önce yap da ileride daha kötü olur.
ama ben olsam gerçekten seviyorsam her anında yanında olurdum ve ameliyat için teşvik ederdim.
belki allah korusun ölücek ama tüm ömrümü onun yasını tutarak geçirmem gerekse dahi her nefesinde yanında olmak isterdim..
off çok pis duygulandım allahım sen bitanemi koruu :(

bence de emin ol.tahlil sonuçlarının değerlerini falan sor,tanıdık bi doktora danış böyle bişey olabilir mi diye.

benim öyle yalan söyleyen bi sevgilim olmuştu,kanser oldum diyo,ama futbol maçlarına gidiyo,sigara alkol her türlü devam ediyo,kim inanır..:9:

en son ayrılmak istediğimde çamaşır suyu içtiğini iddia etmişti.'sen ona bi cesaret et,ben sana domestosun fabrikasını satın alırım' demiştim de yaptığı salaklıkları farketmişti.

dikkat çekmek için söylüyor olabilir,çünkü benim 7 kat el tanıdıklarımda böyle bir hastalık çıktığında bile ben farkederim ya da kulağıma gelir,sevgilime olsa o söylemese bile farketmem gerekir.bence hislerine güven.

aynısı bana oldu canım,arkadaşı arayıp hastahaneye kaldırıldığını söylemişti,adını sormuştum,sallamıştı.hastanenin numarasını arayıp bulduğumda,öyle birinin olmadığı söylenmişti,ben de arkadaşını arayıp hastanenin önünde olduğum yalanını söyleyince ele verdiler kendilerini.ben yine safa yattım belli etmedim,ama çocuk bir ay boyunca koluna sargı sarıp geldi beni inandırmak için,saf şey...:9:

Back
X