bir bilsem..Bir insan kendine bu kadar değer vermeyen bir insanı nasıl bu kadar sevebilir? Kendine yazık ediyorsun.
işte aradığım ilişki böyle bir şey. :/ ama olmayınca olmuyor demek ki.Ben yalnız başıma evde kalsam, sevgilim kapı kapalı olsa noel baba gibi bacadan girerdi herhalde. Normal bir erkek sevdiği kız ile olabildiğince başbaşa kalabilmek için canını verir neredeyse.
Sevgili kullanma kilavuzunda mi yaziyor bu
Ilerde seni daha çok ilgisiz bırakacak biri bence. Geçmişte böyle sevgililerim olmuştu, şimdiki aklım olsa hemen kurtulurdum. Sonuçta daha iyisini hak ederken neden boyleleriyle vakit harcayalim ki?işte aradığım ilişki böyle bir şey. :/ ama olmayınca olmuyor demek ki.
Ana kuzusu olduğunu düşünmüyorum eğer ana kuzusu olsaydı arkadaşları ile nasıl buluşuyor,2 gecelik şehir dışına gidecekmiş oyun oynamaya oraya nasıl gidecek ailesini bırakıp o zaman aile yapıları böyleyse meğer 7 sene ayrı evde yaşamış aklına eserse 1 hafta eskişehire nasıl gidiyor ayrıca o zaman aile yapısı önemli değil mi bence sizinle görüşmek istemiyor gibime geldi,diğer yerlere giden sizin de yanınıza gelirdi hadi yatıya kalmak istemeyebilir ama insan kahvaltı yada akşam yemeğinede gelemez mi?yok yahu niye kızayım :') ben de diyorum ya işte.maalesef öyle galiba.
ya işte kardeşi için de aynı standartlar geçerli olsa anlayacağım bir yere kadar da.. 30 yaşında adam yahu. :/
onu ben de düşünmüyor değilim bazen.emin olabilsem bir de..
ahahahah bizde öyle olacak gibi duruyor zaten.
keşke yapabilsem onu ya.hep diyorum "bir daha çağırmıcam, kal demicem" diye, yapamıyorum yine. yalnız kalmaktan o kadar bunaldım ki. aklıma kötü kötü şeyler geliyor hep.
haklısınız sanırım.. :/ bir keresinde de bayılıp kafamı çarptığımda, evde arkadaşı olduğu için saatler sonra gelmişti, o arada da mesaj bile atmamıştı. o konuyu da açmıştım burada hatta. :')
o konuda tamamen katılıyorum, özellikle ben kendimden onca ödün vermişken daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum. ama bi' vazgeçemiyorum işte.Ilerde seni daha çok ilgisiz bırakacak biri bence. Geçmişte böyle sevgililerim olmuştu, şimdiki aklım olsa hemen kurtulurdum. Sonuçta daha iyisini hak ederken neden boyleleriyle vakit harcayalim ki?
Oyle iliski yasamadigin icin cazip geliyor inan yasayinca o kadar da yasanilasi birsey degil.. bilmiyorum benim dusuncem bu. Benim esim de evlenmeden once evime gelip gidiyordu hatta bi ara abartip annesine arada bir gidiyordu. Cok sevmeme ragmen cok sıkılmıstim. Ben 'artik evlenelim bari' diye dusunurken o 'aman nasil olsa rahatiz boyle yasiyoruz beraber' diye dusunuyormus. Baktim nereye kadar giderse diyip evime yerlesiyor ailem sorup duruyor diye bahane ederek evliligimizi hizlandirdim.işte aradığım ilişki böyle bir şey. :/ ama olmayınca olmuyor demek ki.
aynen ben de onu diyorum.. yani bir çifte standart var ortada sonuçta. bunu göremeyecek kadar gerizekalı olduğumu düşünüyor belli ki, ama her şeye bir bahanesi var.. iş bana geldi mi ailesi kıymete biniveriyor niyeyse.Ana kuzusu olduğunu düşünmüyorum eğer ana kuzusu olsaydı arkadaşları ile nasıl buluşuyor,2 gecelik şehir dışına gidecekmiş oyun oynamaya oraya nasıl gidecek ailesini bırakıp o zaman aile yapıları böyleyse meğer 7 sene ayrı evde yaşamış aklına eserse 1 hafta eskişehire nasıl gidiyor ayrıca o zaman aile yapısı önemli değil mi bence sizinle görüşmek istemiyor gibime geldi,diğer yerlere giden sizin de yanınıza gelirdi hadi yatıya kalmak istemeyebilir ama insan kahvaltı yada akşam yemeğinede gelemez mi?
Şimdi eski konuna baktım biz şimdi neyiz sanırım aynı kişi ilişkiye isim koymak istemiyormuş bence size değer vermiyor yukarıda ki yazdıklarım gibi düşünüyorum.aynen ben de onu diyorum.. yani bir çifte standart var ortada sonuçta. bunu göremeyecek kadar gerizekalı olduğumu düşünüyor belli ki, ama her şeye bir bahanesi var.. iş bana geldi mi ailesi kıymete biniveriyor niyeyse.
Lutfen yapin bunu bizi engin tecrubelerinizden mahrum etmeyinTecrubelerimi ve cevremde gorduklerimi yazip bir kilavuz haline getirseydim evet orda yaziyor olurdu
bi boşluktasın gibi sanki.. bir şeye tutunmaya çalışıyorsun ama bu adam hayatında olsa da aynı olmasa da aynı gibi gördüm.. 2 sene önceki konunu o zamanlar okumuş idim. şu extra large ahlaksız herifin olduğu.. o zamanlardan beri nasılsın.. uzun zaman geçmiş, kendini gözlemledin mi.. temelde ihtiyacın olan şey ne.. destek aldın mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?