sevgilinin ailesi.

Bir insan kendine bu kadar değer vermeyen bir insanı nasıl bu kadar sevebilir? Kendine yazık ediyorsun.
bir bilsem.. bazen de öyle bir şey yapıyor ki, "tamam" diyorum, "bu adam odun modun ama değer veriyor, gösteremiyor". bazen de "böyle değer verecekse hiç vermesin" diyorum, "böyle ilişki mi olur" diyorum, "adamın umurunda değilsin" diyorum; ki bunlar daha sık oluyor maalesef.. :/

işte aradığım ilişki böyle bir şey. :/ ama olmayınca olmuyor demek ki.
Ilerde seni daha çok ilgisiz bırakacak biri bence. Geçmişte böyle sevgililerim olmuştu, şimdiki aklım olsa hemen kurtulurdum. Sonuçta daha iyisini hak ederken neden boyleleriyle vakit harcayalim ki?

Ana kuzusu olduğunu düşünmüyorum eğer ana kuzusu olsaydı arkadaşları ile nasıl buluşuyor,2 gecelik şehir dışına gidecekmiş oyun oynamaya oraya nasıl gidecek ailesini bırakıp o zaman aile yapıları böyleyse meğer 7 sene ayrı evde yaşamış aklına eserse 1 hafta eskişehire nasıl gidiyor ayrıca o zaman aile yapısı önemli değil mi bence sizinle görüşmek istemiyor gibime geldi,diğer yerlere giden sizin de yanınıza gelirdi hadi yatıya kalmak istemeyebilir ama insan kahvaltı yada akşam yemeğinede gelemez mi?

Ilerde seni daha çok ilgisiz bırakacak biri bence. Geçmişte böyle sevgililerim olmuştu, şimdiki aklım olsa hemen kurtulurdum. Sonuçta daha iyisini hak ederken neden boyleleriyle vakit harcayalim ki?
o konuda tamamen katılıyorum, özellikle ben kendimden onca ödün vermişken daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum. ama bi' vazgeçemiyorum işte. sinir oluyorum kendime ya, valla sinirden kafamı duvarlara vurucam şimdi.

işte aradığım ilişki böyle bir şey. :/ ama olmayınca olmuyor demek ki.
Oyle iliski yasamadigin icin cazip geliyor inan yasayinca o kadar da yasanilasi birsey degil.. bilmiyorum benim dusuncem bu. Benim esim de evlenmeden once evime gelip gidiyordu hatta bi ara abartip annesine arada bir gidiyordu. Cok sevmeme ragmen cok sıkılmıstim. Ben 'artik evlenelim bari' diye dusunurken o 'aman nasil olsa rahatiz boyle yasiyoruz beraber' diye dusunuyormus. Baktim nereye kadar giderse diyip evime yerlesiyor ailem sorup duruyor diye bahane ederek evliligimizi hizlandirdim.
Tabi ki de zor aninda yaninda olmamis ve surekli birseyleri bahane ediyorsa cok da ilgili biri degil ama ben surekli beraber kalmanin sıkıcı olabilecegini soylemeye calisiyorum

aynen ben de onu diyorum.. yani bir çifte standart var ortada sonuçta. bunu göremeyecek kadar gerizekalı olduğumu düşünüyor belli ki, ama her şeye bir bahanesi var.. iş bana geldi mi ailesi kıymete biniveriyor niyeyse.

Şimdi eski konuna baktım biz şimdi neyiz sanırım aynı kişi ilişkiye isim koymak istemiyormuş bence size değer vermiyor yukarıda ki yazdıklarım gibi düşünüyorum.

Kizma ama bu adam sikilmis resmen.on aylik iliskide on yillik evli gibi davraniyo.hevesini almis anca sinir bozar bu tipler.hiiiic yalvarma .daha bi kiymete biner.senin hic cevren yok mu .onlarla takil daha coj.yoksa bile onsuz takil da bi gozlemle bakalim

Problemi ailesinde aramayın, sorun sevgilinizde.

Eski konularınıza bakıyordum ki güncelleme ile bu yorum dikkatimi çekti, katılıyorum.

O konunun üzerinden uzun zaman geçtiğini söylebilirsiniz fakat anneniz ve sizin sağlığınızla ilgilenmeyen, belki en kötü oldugunuz anda bir telefonla dahi yanınızda olmayan birinden birşey beklemeyin.

Bırakın arkadaşları ve ailesiyle kalsın. Dünyanın en iyi insanı olsa bile size karşı davranışlarından ötürü beraber değil kahvaltı vs yapmak, bir yudum çayınıza eşlik etmeyi dahi haketmiyor.

Merhaba chloris, konunu okuyunca adeta kendimi buldum diye bilirim zamaninda benimde bu tarz da bir erkek arkadasim olmuştu. Olmaz olaydi... bence ailesini bahane ederek keyfi ne zmn isterse o zmn gelip gidiyor yaniniza beyefendi. Evlilik hayalleri kurmasida iliski devam etsin diye oyalamaca. Diyecegim o ki kullandirtmayin kendinizi o kim ki siz degerlisiniz bir ona kalmadiniz yani bnce biraz burnu surtmeli bu adamin size bnce verdiginidusundugunuz ve hakkettiginiz degeri vermiyor

Açıkçası ben adamın ana kuzusu olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü istediği zaman günlerce ayrı kalabiliyor evden bu adam.
Bu aile olayını bahane olarak kullanıyor sadece.İstemediği zaman bu şekilde uzaklaşıyor yanınızdan.
Ki zaten en başından sinyalleri vermiş isim vermek istememiş falan ilişkiye 20 yaşında değil ki bu adam 29 yaşında.
Üstelik 9 ay az bi zaman değil ailesine sizi neden anlatmıyor mesela bunları bi düşünün?
Açık olacağım ama adam sizi yeterince sevmiyor, sizi yeterince hayatına ait görmüyor.
Muhtemelen siz ayrılmazsınız ama o sizden artık sıkılınca bu ilişkiyi bitirir demek ki yeterince sıkılmamış.
Dışarıdan tam da böyle görünüyor üzgünüm.

Biraz kendini geri çek.
Çok üstüne düştüğün için böyle yapıyor.
Bende şu regl olayını anlamıyorum ya o kadar duygu patlaması yaşanıyor mu?
Bazen ben regl olmuyorum diye düşünüyorum burayı okuyunca

Yazdıklarını özenle okudum şuanda, senin adına gerçekten üzüldüm. Kendini fazla yıpratıyosun. Günümüzde erkekler daha serbest biliyosunuz ki hep böyle oldu. Erkekler baskıya gelemiyor. Sana vakti olmuyor ama arkadaşları yada farklı bir iş söz konusu olursa koşa koşa giderler. Lakin anlattığın kişi 15-16 yaşlarında ergen bir çoçuk değil. Böyle davranması anormal. Sen önce kendini düşün ondan sonra etrafındakileri. Bu adam sana zarar verir. Şimdiden böyle davranıyorsa eğer ki evlenme düşüncen varsa evlendiğinde daha umursamaz olur. İyi düşün derim.. Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba ,

Sevgilin ana kuzusu değil bence,arkadaşlarıyla buluşabiliyorsa sana da zaman ayırabilir.
Bazen biz istemsiz olarak da karşı tarafa baskı yapabiliyoruz.Evlenmeden mesela ben eşimin haftasonunu bana ayırmasını isterdim çünkü ben hep ona ayırırdım.Kendi arkadaşlarımla görüşeceğim saatlerden feragat ederim,benim için sorun değildi.O da öyle yapardı.Hem cumartesi hem pazar isterdim ki hep benim olsunAma hiç baskı yapmadım,illa gel buluşalım demedim,kendini hep rahat hissetti.Bazen hafta atladığımızda oldu hiç ses çıkarmadım Sürekli onları yanımızda istemek olmuyor bazen yalnız da kalmak istiyorlar, o yüzden bence bir süre geliş gidişlerine karışma,bak bakalım nasıl gidiyor,duruma göre tekrar konuşuruz

Herşey gönlünce olur umarım :)

Eski sevgilim kapıma dayandı gel". " ev arkadaşım gitti gel" , " bende kal" "
Bu baskıcı ve ısrarcı haliniz bunaltmış onu bahane üretiyor.
Biraz geri çekin kendinizi.
Hep isteyen taraf siz olmayın.

Aynı ev içinde yaşıyorsa elbette ev sakinlerine uymak zorunda. 30 yaş maş farketmez.

pek evlilik adamı değil gibi geldi.. ailesine değer vermek iyi bir şey ama aşırı düşkün olması hiçbir zaman iyiye işaret değil.. zaten ailesini bahane olarak kullaınyo sanki özgür olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…