sevgilinin ailesi.

sevmek ile değer vermek eş değerdir. insan sevdiklerine değer verir. ee değer vermiyor ki konu sahibinin erkek arkadaşı sevdiği muamma
Katılmıyorum.
Çok kötü kavgalar ettim ben , çok uğraşmıştım o ilişki için.
Geçmişe maazi.
Kendi söylemişti bana seviyorum ama değer vermiyorum diye.
Bitirdim sonra.
Bir de böylesi tipe hatalı olduğunu kabul ettiremezsin.
Ona sorsan elinden geleni yapıyordur .
Aynı model elimden geçti

Hiç hiç normal değil tavırları ...
Seni seviyor mu bilemem ama değer vermediği kesin.
Kendim çok benzer şeyleri yaşadım , maalesef .
Ordan biliyorum.
Bas tekmeyi ...
AAaaayy aklıma geldiii sinir oldummm
hiç değilse yalnız değilmişim ya, onu bilmek bile mutlu etmese de içimi rahatlattı biraz :') olabiliyormuş demek ki böyle şeyler. :/

sevmiyor bence. sevseydi can atardı seninle olmak için.. çok da düşüncesiz, umursamaz...
işte ben de aynen böyle düşündüğüm için sorun ediyorum ya. seven insan böyle yapmaz gibime geliyor benim de..

olayın kötü yanı şu ki, benim pek kız arkadaşım da yok. :/ bir elin parmağını geçmez sayısı. onlar da genelde okulla epey meşgul olduklarından çok vakit geçiremiyoruz. :/

yukarıda da dediğim gibi, zaman geçirecek pek arkadaşım yok. :/ samimi olduklarım ya burada değil, ya da çok meşguller yüksek lisans vs. ile. oyun-kitap meselesini şu yüzden söyledim; o oyun oynamayı çok seviyor, ben de kitap okumayı; arada birbirimize laf atarak da güzel vakit geçirebiliyoruz öyle. :) dışarıda bir şeyler yapmayı seven biri olsa dediklerinize ben de varım zaten ama, bu sefer de "sen hep gezmek istiyorsun" olacak, öyle de olmuyor. en azından evde bari vakit geçirelim istiyorum ben de. :/

Sevmekle değer vermek tamamen farklı şeylerdir arkadaşlar.
Tabiki sevilen insan değerli kıymetlidir.
Ama bir insana değer verip onu sevmeyebileceğin gibi.
Çok sevip değer vermeyebilirsin.
O yüzden zaten insanın kendine değer vermesi önemli.

Kendini geri çekebilmesi , savunabilmesi önemli.
Değerini sen belirlersin.
Konu sahibesi böyle bir ilişkiyi mi hak ediyorsun kendine bunu sor .

ne disarda zmn gecirmek istiyor ne eve geliyor,
bence oturup bir guzel konusmak ve iliskinizi gozden gecirmek zorundasin.
pek hevesli degil bu iliski icin sanki

tahammülüm yok asla böyle tiplere. saygı ve değer olmadıktan sonra sevgi bana yapay yapmacık gelir inanmamda

kız at gitsin bunu

hahah bu mesaj çok hoşuma gitti niyeyse teşekkürler :))
baksana kendini adamın arkadaşlarından daha değersiz görüyorsun.
elinin altındasın ya ondandır.
hiç çağırmasaydın o eve girmek için türlü numaralar yapardı, erkek milleti işte

aah ah, zamanında arkadaşlarımı dinleseydim demek ki
sırf o alıntıladığım cümleyi erkek arkadaşıma attım dediği atsın o adamı çöpe oldu
bir erkek de böyle diyorsa vardır herhalde bir bildiği ya :')
hah işte, aynından bunda da var. ona sorsan elinden geleni yapıyor, bütün boş zamanlarını benimle geçiriyor, her fırsatı değerlendiriyor vs. ama bana da hiç öyle gelmiyor işte. :/
ne disarda zmn gecirmek istiyor ne eve geliyor,
bence oturup bir guzel konusmak ve iliskinizi gozden gecirmek zorundasin.
pek hevesli degil bu iliski icin sanki
sanırım konuşacağım da zaten ama, önce bir sizin de fikirlerinizi alayım dedim :') çok teşekkürler hepinize. :))

Adam ailesini bahane ediyor. Sizinle vakit geçirmek istemiyor. Arkadaşları ile sorunsuz çıkabilir kalabilirken sizinle olması bu kadar problem oluyorsa başka bir açıklaması olamaz.

Aksi durum söz konusuysa 30 yaşına gelip kendi hayatını yönetemeyen biri ile birlikteliğe devam etmeyin zaten. Evlenirseniz sizi de ailesine bağlamak isteyecektir öyle bir tip.

o kadar haklısınız ki. arada bakıp bakıp akıllanayım diye görüntüsünü aldım mesajın. :')
çok teşekkürler yorumunuz için. :))

Bana pek sende kalmak vakit geçirmek istemiyor gibi geldi. Kaldığında sıkılıyor mu? Oyun oynadığından bahsetmişsiniz. Evde odasında rahat rahat oynuyor kendi bilgisayarıyla ama senin evine gelince bunu yapamıyor olabilir mi?

aslında gayet de güzel yapıyor, o konuda hiç karışmıyorum ona. :/ hatta ben de oyun oynamasından memnunum, hem yanımda oluyor, hem de ben kendi işlerimle ilgilenebiliyorum. kendisi de bu konuyla ilgili "hayalimdeki kadını buldum" falan diyor zaten, yani sanırım konu oyunla değil, bizzat benimle veya bana hissedemedikleri ile alakalı.

Kafanı çarpma konunu çok iyi anımsıyorum o zamanda demiştik sana bu adamdan hayır gelmez diye. İnatla birliktesiniz. O günü ne çabuk sindirdiniz. Yine aynısını söyleyeceğim olmaz bu adamla olmaz.

aynısını benm eski sevgilim yapsa dedim o zaman görürsün dedi. hadi cevap ver ama diyince de Cebap yok buna, havlayan kopek isirmaz ve ancak ici bos tenekeden cok ses cikar. Ben bir cvp verip ses cıkarmam simdi sadece oyle birsey olmasin dedi adam

Seni sevseydi eger gece aradiginda iki eli kanda olsa gelirdi. Seven adam yapardi bunu. Evet oyalaniyosun seninle egleniyo anlattiklarina gore. Zaman harcama bu adama. Aileci degil bence ama sencide degil.

adamı çağırıyorsunuz, bahaneler uyduruyor siz de her defasında siniyorsunuz bu da kısır döngü haline dönüyor ama asla gerçeği kabullenemiyorsunuz
çağırmazsanız, elinizi eteğinizi çekerseniz muhtemelen hiç oralı olmayacak ve bu defa gerçekler tokat gibi yüzünüze çarpacak.
iyisi mi usul usul uzaklaşın..

Altında başka sebep aramaya çalıştım ama yok sanırım. O zaman çıkartılabilecek tek şey yanınızda olmak istemediği. Seven insan zaman kollar sevdiğimin yanına gideyim diye. Bence kendini biraz geri çek iyice düşün ilişkiniz hakkında. Sonra da gidip açık açık konuş söyle düşündüklerini.

30unda bir ana kuzusu. Şimdi ayrılmazsan ilerde hiç şikayet etme. Çünkü evlenmeden görmüşsün gerçeği.

Eski erkek arkadasimi hatırlattı:)
Haftasonu bulusurduk koştura koştura bişeyler yaparken birden durup -gözler sabit bu arada- "ben eve döneyim annem çok yalnız kaldı yemeğe yetiseyim" demişti.. sanki robottu ve birden ayarları ile oynadı annesi diye düşünmüştüm :) sanki beynini kontrol ediyordu evde bi panel karsisinda

Bu ayrılmamizda büyük sebepti.. ayrıldık dedigimizde annesini ah ah vah vah derken gözlerinin içi gülüyordu kadının :) oynayacakti zor tuttu kendini hissettik:)

Aileye genel bi saygı mi var yoksa bağımlı bi evlat mi bilemedim.. bağımlı yapışkan bi oğul ise kaçın derim..

Bir de arkadaslarini sizin için ihmal etmiş , ailesi için de sizi.. 2.sıra gibi duruyorsunuz ve evlenince bu yüzde yuz kavga gürültü demek..

Kafanı çarpma konunu çok iyi anımsıyorum o zamanda demiştik sana bu adamdan hayır gelmez diye. İnatla birliktesiniz. O günü ne çabuk sindirdiniz. Yine aynısını söyleyeceğim olmaz bu adamla olmaz.
sonradan geldi diye sindiriverdim hemen biraz saf olabiliyorum maalesef bu konularda.. keşke süründürmeyi becerebilsem.
haklı da bir yerde. ama yine olmasın tabii öyle bir şey, insan korkuyor.
Seni sevseydi eger gece aradiginda iki eli kanda olsa gelirdi. Seven adam yapardi bunu. Evet oyalaniyosun seninle egleniyo anlattiklarina gore. Zaman harcama bu adama. Aileci degil bence ama sencide degil.
haklı olabilirsiniz sanırım. :/ ben de o yönde düşündüğümden fikirlerinizi almak istedim galiba, kendi kendime düşünmek yetmiyor sanırım bana. :')
bunu yapabilirim sanırım.. :) bir deneyeyim bakalım, o zaman nasıl olacak. bir süre de ben ortadan kaybolayım. :')
konuşunca da "ben zaten elimden geleni yapıyorum, ama hala babamdan para aldığım için onlara göre yaşamak zorundayım" diye duygu sömürüsü yapmayı iyi biliyor maalesef.
30unda bir ana kuzusu. Şimdi ayrılmazsan ilerde hiç şikayet etme. Çünkü evlenmeden görmüşsün gerçeği.
zaten işlerin oraya varacağından da epey şüpheliyim ama.. :') bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…