- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi kirciceklerim
tatlı yeterde artık hayırlı olsun 
heyecanlanma demesi kolay da bir de gel gör sana zor demi aileni kabulde ettirmişken 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karsı taraf gelemiyorsa neden gitmeyesinizki olur tabiki :) Yaşpasta alabilirsiniz yanınada poğaça,turta gibi bir şey anneside çalışıyormuş hem zahmette çıkmaz :))
tatlı yeterde artık hayırlı olsunheyecanlanma demesi kolay da bir de gel gör sana zor demi aileni kabulde ettirmişken
![]()
evet kestane şekeri alırız büyük ihtimal çikolata kaplı yesinler gitsinler işteveya pasta da olabilir
![]()
Ama onlar küçük ya biraz görüntü olarak o yuzden hem pasta hem kestane sekeri daha iyi olur gıbı :)
evet ya gerçekten heycan oluyor ailem çok şükür ki sorun çıkartmadı bu yüzden rahatım biraz![]()
evet canım bence de şanslıyız ki zaten dert edilecek şeyler değil bunlar aileler anlaşmış biz anlaşmışız babam 4 sene olunca merak ediyo haliyletatlı götürebiliriz börek alabiliriz tatlıyı bursadan alırız zaten böreği de istanbuldan sıcak sıcak alırız günübirlik gideceğiz zaten
a evet dediğin gibi hem pasta hem kestane şekeri olabilir bakalım vakit yaklaştıkça heyecan da oluyortek artı tarafı kalkıp iş yapmayacağım hani kahve yaparım dökerim elime yüzüme bulaştırırım gibi
![]()
herkese çok teşekkür ederim kızlar mükemmelsiniz kaç gündür dert edindim kendime ne götürsek ne yapsak diye içimi rahatlattınızolumsuz tepkiler illaki gelecektir ama ne yapalım karşı tarafı zorlamak gelmedi içimizden
![]()
merhaba arkadaşlar ben geçenlerde de buraya konu açmıştım sevgilimin ailesiyle ailem tanışacak biz gidebiliriz diye bu konu kesinleşti ve biz gideceğiz ilk tanışmaya :26: yani onlar istemeye söze ve nişana gelecekler sadece :26: sorun şu şimdi erkek tarafı tanışmaya gidince çiçek çikolata falan götürür peki kız tarafı tanışmaya giderken ne götürür? ne götürebiliriz sizce? hiç bir şey bilmiyorum :26: tavsiye verebilecek olan var mı :26: