Gerçekten laf sokmak için söylemiyorum, hiç tutkuyla sevişmediğiniz o kadar belli ki. Seks bazen sadece sekstir, bazen de iki insanın sadece bedenlerinin değil ruhlarının birleştiği muhteşem bir andır. Var öyle insanlar, birlikte olduğunuz erkeğin başkasına dokunurken kalp atışlarının hızlanmasına, biriyleyken nefesinin kesilmesine, kendinden geçmesine gerçekten cinsellik ihtiyaç ya düzeyinde yaklaşabiliyorsanız, ne diyeyim helal olsun. Bugün biriyle sadece birlikte olur, yarın bir şey hissetmeden sevişir, üçüncü gün öyle tutkulu bir şey yaşar ki aklı başından gider, mesela merak ettim, sınır ne. Yani aynı kişiyle uzun süre sadece cinsellik için sürekli görüşür olması da normal mi sizin için? Ay gerçekten anlamıyorum. Konularınızdan gördüğüm adamın zerre bağlılığı yok sadece onunla ilgilenen alıştığı değer verdiği biri var, zaten gündelik hayatında en ufak bir şeye engel olmuyor bu, ayrılsanız da umrunda değil. Hatta yarılaya çalışıyor gibi. Ama siz her şeye he diyerek adamı bir türlü bırakmıyorsunuz. Görünen bu.
Kendimi tutamayıp şöyle bitireceğim: Hani biz marjinaldik?