Sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını gidermesi

Siz gerçekten iyi misiniz? Siz neden onunla olmuyorsunuz da başkasıyla olmasına eh peki diyorsunuz? Ben böyle birşey sorulduğu anda ağzıma geleni sayar ayrılırdım. Eh peki ne. Kendi değerinizi böyle düşürüyosunuz. Sizin bekaretinizi bozmadığı için değerli falan olmuyosunuz
Bence yinede iyikide oyle biriyle beraber olmamis... adam sadakatsiz konu sahibiyse traji komik yani..

Lütfen gerçek olmayın ya. Zira gerçekseniz bi tık ilerideki aşamanız;
Sevgilim evlenmek istiyor
Beni bu işe bulaştırmak istemiyor
Peki dedim. Çünkü birbirimizi seviyoruz.
Onu kaybeder miyim.
2019 yılındayız beyin savaşlarının yapıldığı 21. Yüzyıldayız. Şu bi mahluğu kaybetmemek için kendi değerlerinden vazgeçen hemcinslerimi artık görmek istemiyorum

Ben ileride bu kadın evlenip hamile kaldığında düşünemiyorum... Allah korusun doktor uyaracak işte ilişki riskli diye, adam kendi şeyinin derdine düşecek... Aaaaa Pazartesi Pazartesi küfür edecem
Kız,şimdi düşmüş herif. Kendi ihtiyaçları için dört dönüyo. Bugün açık ilişki yaşıcam diyen öbür gün sen de gel dicek. Kısırlaşmamış erkek kedim bile edebiyle duruyo :D

Kız,şimdi düşmüş herif. Kendi ihtiyaçları için dört dönüyo. Bugün açık ilişki yaşıcam diyen öbür gün sen de gel dicek. Kısırlaşmamış erkek kedim bile edebiyle duruyo :KK70:
Sektir git diyemediyse konu sahibesi demek... yapmayın abi şımartmayın bunları bu kadar ya sonra kendilerini bi şey sanıyorlar

Konu sahibinin bu genişliğiyle ileride grup içi çalışmalarda bayrak taşıyacağı açık gibi.. Allahım 18 Martın yıldönümünde orada şehit olan vatan evlatları bunları görseydi herhalde hiç uğraşmazlardı.. Ne deyim PES!

37 yaşında ve böyle bir konu. Kınamıyırumda ne saçma bir ilişki . Ondan ayrıl ve kendine uygun evlenmeyi düşünen bir adam bekle . Böylelikle evlenir cinsel ihtiyaçları sizle giderir ve sizde bu kadar anlayışlı olmak zorunda kalmazsınız

Siz bı ailenizle falan düzgünce oturup konussaniz keşke ya,onlar sizin aklınızı başınıza getirir saniyorum.aranızda sevgi olduğuna da inanmıyorum ben konu sahibi.aliskanlik olsa gerek en fazla sizinkisi.akliniz fazlaca karışık sizin,tanımıyorum sizi ama gayet olgun bir yaşta olmanıza rağmen bu tür saçma sapan şeyler yapmak yakismasa gerek size. Sevgilinizden ayrılın ailenize de evlenmek istediğinizi belirtin onlar size uygun bir eş adayı bulsunlar da evlenin bari(siz bulunca sapitiyorsunuz bizim anladığımız kadarıyla)hem anne olmak için de yaşınız sınırda.guzel şeyler olsun hayatınızda,gerçekten sevin, sevilin. Fazla geç olmadan evliligi tadın.
Şu adamdan da kurtulun niye başkasıyla yatmasına izin vereceksiniz ki, ne münasebet yani kendinize bunu yakistiriyorsunuz

Oda bakir dediniz, 28 yaşına kadar nasıl durduysan şimdide dur diyemediniz mi... Millet koca boşuyor bu sebepden siz elinizle yolluyorsunuz pes... :KK69:

Size böyle bir teklifle gelen insan o zaman sizinde böyle bişey yapmanıza engel olmaması gerekiyorki bu teklifle geldi. Asla onunla beraber olma. Dayanamıyorsa gelsin istesin. Dört senelik beraberlik dayanamıyor. Düğün konusu neden geçmiyorda böyle bir saygısızca bir teklifle geliyor. Bayan olarak kendini koru. İlişkiye girme tabii ki. Amaaa saygınızı da koruyun. Sana saygılı olsun.

Ya erkegin ihtiyacı da kadının neyi? Sen kendini tutuyorsun ama o yapmalı çünkü p.pisi var. Daral geldi bu tip insanlardan ya. 36 yaşında olduğunuzu okuyunca ayrı üzüldüm. 18-20 yaşında olsanız anlatırdım güzel güzelde neyi anlatcam size

Gerçekten laf sokmak için söylemiyorum, hiç tutkuyla sevişmediğiniz o kadar belli ki. Seks bazen sadece sekstir, bazen de iki insanın sadece bedenlerinin değil ruhlarının birleştiği muhteşem bir andır. Var öyle insanlar, birlikte olduğunuz erkeğin başkasına dokunurken kalp atışlarının hızlanmasına, biriyleyken nefesinin kesilmesine, kendinden geçmesine gerçekten cinsellik ihtiyaç ya düzeyinde yaklaşabiliyorsanız, ne diyeyim helal olsun. Bugün biriyle sadece birlikte olur, yarın bir şey hissetmeden sevişir, üçüncü gün öyle tutkulu bir şey yaşar ki aklı başından gider, mesela merak ettim, sınır ne. Yani aynı kişiyle uzun süre sadece cinsellik için sürekli görüşür olması da normal mi sizin için? Ay gerçekten anlamıyorum. Konularınızdan gördüğüm adamın zerre bağlılığı yok sadece onunla ilgilenen alıştığı değer verdiği biri var, zaten gündelik hayatında en ufak bir şeye engel olmuyor bu, ayrılsanız da umrunda değil. Hatta yarılaya çalışıyor gibi. Ama siz her şeye he diyerek adamı bir türlü bırakmıyorsunuz. Görünen bu.

Kendimi tutamayıp şöyle bitireceğim: Hani biz marjinaldik?

1 kere yapınca hep isterse napacaksiniz. Her seferinde kabul mu edeceksiniz. Sonra bi bakarsınız ki ortada iliski kalmamış.

Back
X