Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne diyebilirim Yok gel benle mi yap diyimPeki dedin?
Çok iyi yapmıssın sana bişey takacak başının iki tarafına haberin olsunBen de peki dedim
Bu yanlış mı oldu,onu kaybeder miyim?
Yaaa ben bi önce ki konuna baktımsevgilin evlenme yanlısı değilmiş e senin yaşta malum, sen evlenmek istiyosun o evlenmek istemiyo, peki sen neyin çabasını sarfediyosun? Anlayamadım ki bişey!!!
Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım kafanız iyi miSelam kızlar
4 yıldır bi ilişkim var
Bakireyim ve erkek arkadasım da ben de bu nedenle beraber olmak istemedik
Erkek arkadaşım da bakir 28 yaşında ama artık zorlandığını söyledi ve biriyle beraber olmak istiyor
Ben de peki dedim
Öpüşüp seviştiğiniz halde sadece zar sağlam olunca bakire mi olunuyor?Selam kızlar
4 yıldır bi ilişkim var
Erkek arkadaşım da bakir 28 yaşında ama artık zorlandığını söyledi ve biriyle beraber olmak istiyor
Ben de peki dedim
Sevgi anlayışım cinsellikle izah edilemez,cinsellik bir ihtiyaçtır sevmediğin biriyle de yapılabilir,ben istemediğim için buna saygı duyuyor ve kabulleniyorsa ben de ona karışamam,biz herşeyi oturup dürüstçe konuşuyoruz,çoğunuz benden ayrılmak icin bunları yaptığını düşünüyor ama benden ayrılması için birini sevdiğini söylemesi yeterliÖpüşüp seviştiğiniz halde sadece zar sağlam olunca bakire mi olunuyor?
4 yıllık sevgili(!)yi başkasıyla paylaşacak kadar geniş olmak sevgiyle değil sevgisizlikle izah edilebilir.
Çok zorlanıyorsa evlensın sızınle ama ıste bu tıp adamların tek derdı uckurları. Eğer bu adam bırıyle yatıp kalkıp sızın yanınıza geldıgınde ona kapıyı gostereceksenız pekı demenız dogru onun ne mal oldugunu evlıyken bıle sen yetemıyorsun dıyıp baskalarına gıdecegını garantılemıs oldunuz. Yok o adam ısını gorup gelınce sende sevgılıcılıge benı sevıyorculuga napım ıhtıyacı yalanına kanacaksan senınde o adama duydugun sevgıden suphe ederım. Bu ne genıslıktır aklım almıyor.Selam kızlar
4 yıldır bi ilişkim var
Ben de peki dedim