- 18 Mart 2011
- 8.880
- 29.515
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben 28 eşim 30 yaşındayken evlendik ve bana ben 30 seveceğim insanı bekledim bugün onu buldum onu üzecek incitecek değerlerine zarar verek hiç Bir şey yapmam beklemem gerektiği kadar beklerim demişti . Tanıştığımız da o 28 ben 26 yaşındaydım .kimsenin cinsel hayatına karışacak değilim ama eğer bu sizin için önemliyse sizi seven kişi de buna saygı duyardı . Eşim ki o zaman erkek arkadaşımdi bana böyle bişey söyleseydi ayrılırdım artık istediginle olabilirsin derdim . Çünkü bu benim sınırlarım içinde değil .Selam kızlar
4 yıldır bi ilişkim var
Bakireyim ve erkek arkadasım da ben de bu nedenle beraber olmak istemedik
Erkek arkadaşım da bakir 28 yaşında ama artık zorlandığını söyledi ve biriyle beraber olmak istiyor
Ben de peki dedim
Bu yanlış mı oldu,onu kaybeder miyim?
Yalnız biz buna sevgi demiyoruz, alışkanlık diyoruz.Sevgi anlayışım cinsellikle izah edilemez,cinsellik bir ihtiyaçtır sevmediğin biriyle de yapılabilir,ben istemediğim için buna saygı duyuyor ve kabulleniyorsa ben de ona karışamam,biz herşeyi oturup dürüstçe konuşuyoruz,çoğunuz benden ayrılmak icin bunları yaptığını düşünüyor ama benden ayrılması için birini sevdiğini söylemesi yeterli
Sen bu adamı o anda hayal ettın mı baska bırını opuyor oksuyor dokunuyor sarılıyor ask sozlerı soyluyor sen ne sanıyorsun sadece p.nisi ile mi herseyı hallettıgını cınsellıkte duygular var canım kendını herkesle yapılır dıye kandırma sen herkesle yasayabılır mısın mıden kaldırır mı bı dusun bakalım. Allah kımseyı sasırtmasın ama sız baya sasırmıssınız ve bu kafayla daha cok boynuz yersınız hemde bıle ısteye. He olurda ılıskınız devam ederse boyut atlarsınız gruplu mu olur ne cıns olur bılemem ama sız bu adama cok buyuk odul vermıssınızSevgi anlayışım cinsellikle izah edilemez,cinsellik bir ihtiyaçtır sevmediğin biriyle de yapılabilir,ben istemediğim için buna saygı duyuyor ve kabulleniyorsa ben de ona karışamam,biz herşeyi oturup dürüstçe konuşuyoruz,çoğunuz benden ayrılmak icin bunları yaptığını düşünüyor ama benden ayrılması için birini sevdiğini söylemesi yeterli
Hanfendi adam kimseyle evlenmek istemiyor kimseyle düzenli bi ilişki istemiyor bu bahanesi değil neden anlamıyorsunuz bazı erkekler geç evlenmeyi tercih edebilir kadın dırdırıyla uğraşamam diyor bana göre değil diyor evlilik bağlanmak ama su bi gerçek ki yaşım aynı olsaydı benle evlenirdi sorununun yaş olduğunu düşünüyorum çünkü öyle olmasa gider kendine birini bulurdu bağlamadım onu hapsetmedimLütfen gerçek olmayın ya. Zira gerçekseniz bi tık ilerideki aşamanız;
Sevgilim evlenmek istiyor
Beni bu işe bulaştırmak istemiyor
Peki dedim. Çünkü birbirimizi seviyoruz.
Onu kaybeder miyim.
Bağlanma sorunu zaten başlı başına bir problem. Çocukluk çağına bağlı bir sorun. Bence sevgiliniz terapi almalı. Sorunu daha derinde. İleri de bu durum evlenseniz bile farklı sorunlara sebebiyet verebilir.Hanfendi adam kimseyle evlenmek istemiyor kimseyle düzenli bi ilişki istemiyor bu bahanesi değil neden anlamıyorsunuz bazı erkekler geç evlenmeyi tercih edebilir kadın dırdırıyla uğraşamam diyor bana göre değil diyor evlilik bağlanmak ama su bi gerçek ki yaşım aynı olsaydı benle evlenirdi sorununun yaş olduğunu düşünüyorum çünkü öyle olmasa gider kendine birini bulurdu bağlamadım onu hapsetmedim
Siz ona bağlısınız zaten. Adam özgür, yapışan sizsiniz.Hanfendi adam kimseyle evlenmek istemiyor kimseyle düzenli bi ilişki istemiyor bu bahanesi değil neden anlamıyorsunuz bazı erkekler geç evlenmeyi tercih edebilir kadın dırdırıyla uğraşamam diyor bana göre değil diyor evlilik bağlanmak ama su bi gerçek ki yaşım aynı olsaydı benle evlenirdi sorununun yaş olduğunu düşünüyorum çünkü öyle olmasa gider kendine birini bulurdu bağlamadım onu hapsetmedim
aynen de o...Yahu bir şey diyeceğim ben üyeyi hatırladım, sevgilisiyle ara vermişti geçtiğimiz çarşamba, konuda durduk yere N nscckts ve bana trip atmıştı.
Güzel arkadaşım siz geçen hafta ara vermediniz mi?
Aha da link https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iliskiye-ara-vermek.1114482/
Siz gerçekten iyi misiniz? Siz neden onunla olmuyorsunuz da başkasıyla olmasına eh peki diyorsunuz? Ben böyle birşey sorulduğu anda ağzıma geleni sayar ayrılırdım. Eh peki ne. Kendi değerinizi böyle düşürüyosunuz. Sizin bekaretinizi bozmadığı için değerli falan olmuyosunuzSelam kızlar
4 yıldır bi ilişkim var
Bakireyim ve erkek arkadasım da ben de bu nedenle beraber olmak istemedik
Erkek arkadaşım da bakir 28 yaşında ama artık zorlandığını söyledi ve biriyle beraber olmak istiyor
Ben de peki dedim
Bu yanlış mı oldu,onu kaybeder miyim?
Ben başta sevgilisi ondan istiyo ve kız bırakır mı diye soruyo sandım. Tövbeler olsun ateş bastı yüzüm sinir ve utançtan dolayıDalga mı geçiyorsunuz anlamadım kafanız iyi mi