Sevgilinin evine gitmek ne kadar doğru ?

Konu sahibi umarım gitmemişsindir.Bir kız arkadaşım da böyle hata yaptı çocuk arkadaşımla içki içmiş sonra kafalar da güzel olunca bir hata yapmışlar sonra gittik hamilelik testi aldık kız çok utanmıştı.Adı sevgili ama cinsel çıkarları için kullanıyordu arkadaşımı.Arkadaşım da seviyorum seviyorum diye bir hata yaptı.Aralarında hiç sevgililik ilişkisi yoktu illa ki cinsel ilişki olur sevgililer arasında ama bunların ki sadece cinsel ilişkiye odaklı bir sözde sevgililikti.Arkadaşım senin de başına aynısı gelecek.Bu düşüncem için saçmalama diyenler olacaktır ama hiç yüzyüze görüşmediği bir kızla ilk buluşmayı evde yapmak isteyen erkek başka ne amaçlıyor olabilir.Arkadaşım hayır dediğinde çocuk küfretmiş ona rağmen arkadaşım bir şey demedi şimdi çok pişman.Parası yoksa dahi dışarda buluşmak için illa para harcamanıza gerek yok.Allahtan hamile falan kalmadı arkadaşım sürekli evde buluşuyorlarmış sanki çocuk arkadaşımdan utanıyor gibi....

Hayatında görmediği, elini bile tutmadığı insanla sevgili olmak nedir ya kac yaşındasınız ? Adam o kadar değer vermiyor ki seni görmeye bile gelmemiş.
Siz kendinizi bu kadar değersiz mi görüyorsunuz?
Kusura bakmasin o kadar sevgilim diyorsa size en iyi şekilde bir yemek programı v.s ayarlamak durumunda.
Millet ne insanlar için neler yapıyor, kendinizi bu kadar değersiz görmeyin. Çünkü o kadınlar kendilerini değerli gorup yaptırıyor. Yapmayanla da işleri olmuyor. En güzeli.
Siz bir çay, kahve içilmeye bile gidilmeyecek bir kadın mısınız ?
Resmen dalga geçiyor. Evine gidersen de en iyi ihtimalle beraber olup bir daha aramayacak. Ama bu başına gelecek en iyi ihtimal. Çünkü o evde seni 5 erkekle beraber de karşılayabilir dimi? Ya da baska bir sürü şey...
Kızlar böyle olunca erkekler ne yapsın geçiyorlar dalgalarını resmen.
Karşılıklı oturmadigin biriyle sevgili olmak, karsindaki kisinin seninle disarida bulusmaya tenezzul etmemesi ve sizin buna kafa yormaniz ınanılır gibi değil.

nasıl yokluktasın ki insan böyle birine güveniyor
ha bide konusahibi güvenmediğimden değil diyor

Görmediğin adam senin nasıl sevgilin oluyo ?
Ev meselesine hic girmiyorum
Tecavüz öldürürse hiç şaşırmam

Sevgilimin evine gittim suanda eşim olur kendileri. Ama hiç buluşmamışsın bence bu kadar cabuk güvenme. Biraz tanıyın birbirinizi . Her sevgilisinin evine giden bir şeyler yaşar diye bir durum da yok. Ama dediğim gibi önce tanıman gerekir.

Her ne olursa olsun hiç buluşmadığın, çevrende kimseyle henüz tanıştırmadığın ve dışarıda birkaç defadan fazla zaman geçirip ufak tefek fikir sahibi olmadığın birinin evine gitme. Bu namusla alakalı bir şey değil. Yani ben öyle bakmıyorum olaya. Fakat şu zamanda hiç buluşmadığın birine güvenme. Ortalık psikopat kaynıyor. Hatta ve hatta hiç kavga etmeyip kavgasını tatmadığın bir erkeğin evine de gitme. Sonradan şantajları pislikleri bitmiyor. Sen bu kişiyi tanımıyorsun henüz.

Macera arıyorsunuz galiba!!!
Başınıza neler gelecek belli, dışarda buluşmayıp eve çağırmak.
Müge Anlı da yıllar yıllar önce bı konu vardı.
Kadın sevgilisi ile buluşuyor. Evine gidiyorlar.
İlk kez buluşmuşlar. Neyse olanlar oluyor da adamın bir arkadaşı da geliyor. Bişeyler çekmişler kadının belinden aşşasını kaynar suyla yakmışlardı.
Kadının annesi babası geldi. Nasıl ağlıyorlardı.
Kızları o kadar büyük acı çekiyormuş ki.
Sonra kadında gelmişti.
Nasıl ağlamak nasıl ağlamak. Doktorlar böyle yaşayacaksın felan demişler.
Perişan haldelerdi.
Siz siz olun sakın kendinizi riske atmayın.

İlk kez buluşmuşlar. Neyse olanlar oluyor da adamın bir arkadaşı da geliyor. Bişeyler çekmişler kadının belinden aşşasını kaynar suyla yakmışlardı.
Sonra kadında gelmişti.
Perişan haldelerdi.
Daha neler neler var ya korkunç şeyler. Böyle bir isteği olan erkekle iletişimde olmak bile başlı başına akıl işi değil. Bazen inanamıyorum. Haberlere bakmak yeterli yani cevrende olmasına gerek yok. Şaka gibi.

Adamın bariz amacı cinsellik hiç deme ki guveniyorum. Hiç buluşmadığın kızı evine çağırmanın başka bir açıklaması olamaz.
Ilk üç aydan önce eve çağıran cinsellik konuşan adamdan korkun yaklaşmanın naziçane tavsiyem.

Daha neler neler var ya korkunç şeyler. Böyle bir isteği olan erkekle iletişimde olmak bile başlı başına akıl işi değil. Bazen inanamıyorum. Haberlere bakmak yeterli yani cevrende olmasına gerek yok. Şaka gibi.
Ben unutamıyorum o programları bı kaç kere geldiler hatta.
Müge Anlı kızdı neden gittin diye...
Kadın nasıl ağlıyordu. Tamam gittim fakat bunları mı hakediyormuydum dedi.

gercekten ınsanları anlamakta gucluk cekıyorum
dogru duzgun tanımadıgınız aılenızın bıle bılmedıgı bır ınsanın baska sehırde olan evıne nıye gıdesınız yanı mantıken normal mı sızce

benle o adam arasındakı tek fark onun benden sıze daha cok mesaj yazmıs olması farkında mısınız ? kalkın bana gelın kalın desem gelcek mısınız gercekten

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Bence en doğrusunu yapıyorsun. Görmeyi çok isteyen pencereden bakmana, kapında beklemeye bile razı olur. Kaldı ki dışarda görüşebilirsiniz ev şart mıymış. Benim prensiplerim var de bence açıkça söyleyebilirsin.

Sonra kadında gelmişti.
Perişan haldelerdi.
Anneye babaya daha çok acıdım yaa 😔

Back
X