• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinin kız arkadaşa çalışmaya gitmesi?

beyazfare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
201
24
98
Merhaba ablalarım biliyorumki güven sorunun varsa ayrıl diye tepki vereceksiniz ama yinede yazıyorum. sevgilim üniversite sınavına hazırlanıyor, bi kız arkadaşı var kardeşi gibiymiş, kızın evine ders çalışmaya gidecekmiş konu eksiği varmış kız anlatacakmış. bana gideyim mi diye sordu, ben ilk kabul etmedim ama daha sonra saat başı ara beni istersen görüntülüde ara dedi ve daha sonra kızla beni tanıştırmak istiyormuş deyince bende kabul ettim. sizce doğru mu yaptım? sonuçta kız beni biliyor, hem öyle olsa saat başı ara istersen demezdi hatta istemese hiç söylemezdi gideceğini değil mi?

Bence sorun yok, ben de karşı cinsten arkadaşıma gider ya da onu davet eder ders çalışırdık ikimizin de hayatında birileri varken. Zaten hayatında biri olup olmamasıyla alakası yok ki bu durumun arkadaş arkadaştır. Yakın arkadaşlarıyla siz de tanışırsınız bu sorunlar ortadan kalkar.

ben istemezdim, bir erkekle bir kız tek başlarına bir evde gece boyu yanyana ders çalışacak.
benim için göze alınmasına gerek olmayan bir risk.
kendimi iyi hissetmem. kıskanç değilim. ama isterse kardeşim desin asla istemezdim. iki arkadaş gitseler amenna, kızın yanında hep arkadaşı olacak olsa ok, ama tek başlarına istemezdim.

ben istemezdim, bir erkekle bir kız tek başlarına bir evde gece boyu yanyana ders çalışacak.
benim için göze alınmasına gerek olmayan bir risk.
kendimi iyi hissetmem. kıskanç değilim. ama isterse kardeşim desin asla istemezdim. iki arkadaş gitseler amenna, kızın yanında hep arkadaşı olacak olsa ok, ama tek başlarına istemezdim.
gece boyunca değilki 16.00da eve dönecek

Birşey yapma niyetiyle gitmiyor olabilir tabi ki. Öyle niyeti olsa başta hiç kizi kariştirmaz başka biseyler uydurup kendine zaman yaratirdi herhalde lakin ben kendi adima "askim o kiz kaarddesssim gibi" olaylarini hiç sevmem. 😁
Dolayisiyla hoşuma gitmezdi boyle birsey.

Merhaba ablalarım biliyorumki güven sorunun varsa ayrıl diye tepki vereceksiniz ama yinede yazıyorum. sevgilim üniversite sınavına hazırlanıyor, bi kız arkadaşı var kardeşi gibiymiş, kızın evine ders çalışmaya gidecekmiş konu eksiği varmış kız anlatacakmış. bana gideyim mi diye sordu, ben ilk kabul etmedim ama daha sonra saat başı ara beni istersen görüntülüde ara dedi ve daha sonra kızla beni tanıştırmak istiyormuş deyince bende kabul ettim. sizce doğru mu yaptım? sonuçta kız beni biliyor, hem öyle olsa saat başı ara istersen demezdi hatta istemese hiç söylemezdi gideceğini değil mi?
Kırk zincire bağlasan zincirle oynaşır bir halt yiyeceği varsa yer de böyle beni saat başı ara bilmem ne diyen insandan şu karakterde olduğu için ayrılırdım

şu karakterde derken?
Şöyle bir karakter daha bağımsız bir birey olamamış izin almasından bunu anlarım kaldı ki artık ana babamızdan izin almıyoruz sevgili kim gideceğim yeri bildiririm yeterli bir erkek benden izin alsa soğurum senin kendi aklın yok mu derim yani artı saat başı ara falan istersen görüntülü demesi sen beni niye elalemin önünde küçük düşürüyorsun kıskanç sürekli denetleyen insan yerine sokuyorsun kızın yanında aramak istersen ararsın ama hesap vermeye değil arar sesimi duyarsın bitti

normalde aşırı derecede kıskancımdır ama, buradaki durumda ben şüphelenilecek bir şey hissetmedim.
şöyle düşün; eğer yanlış bir şey yapıyor olsaydı hiç söylemezdi, ruhun duymadan yapardı zaten yapacağını. ailemleyim der, akrabama gidiyorum der, ders çalışıyorum yazamam der falan filan. zaten arkadaşıyla da tanıştıracakmış madem seni, bence için rahat olsun

Back
X