- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi SevdaCicegii
-
Selam kızlar,
dertmi bilmiyorum ama kimseye anlatamadığım ve işin içinden çıkamadığım bir konu var.
2 ay önce biriyle tanıştım. Bu kişiyle buluştuğumuzda ben istemediğim için yakınlaşmıyoruz, yani şimdiye kadar öpüşmedik ve daha ileriside olmadı. Ben istemediğim sürede olmayacağını söylüyor.
Sorun şu ki, mesajlaşırken hep konu cinselliğe geliyor.
Ne söylesem konuyu oraya getirebiliyor.
Niyetinin ciddi olduğunu, evlenmek istediğini söylüyor.
Ben yinede her ihtimale karşı yakınlaşmıyorum ama mesajlarada engel olamıyorum.
Sizce özel konular hakkında yazması normal mi? Konuşmamız doğrumu? Sizler nasıl konuşuyorsunuz/konuşuyordunuz sevgilinizle? Ben mi abartıyorum?
Sonuçta insan sevdiğini arzular, arzulamasıda güzel ama erken mi?
Sonra 1 ay içerisinde tanışıp evlenenleri görünce ben mi abartıyorum diyorum. Kafam çok karışık ve kimseye anlatamıyorum
Bana bir akıl verin :)
Bazı erkekler bu konuda çok iyi rol yapabiliyor. Bir yandan "senin tercihine saygılıyım" derken diğer yandan mesajlaşırken kendini rahat hissedip çok derin mevzulara dalabiliyor. Sanırım böylece sende bir arzu uyandırıp ilişkiye ikna edeceğini de sanıyorlar.
Ne kadar samimi olduğunu en iyi sen anlarsın. Eğer içine sinmiyorsa konuşma, sil gitsin.
"Evlilik vaadi ile kandırmak" yalnızca eski filimlerde kalmadı yani :)
Çok teşekkürler. Dünden beri kendimi çok kötü hissettim. Onunlada kavga ettim zaten.30 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz.
ve cinsel olarak aktif değil günübirlik ilişki sevmiyor demek ki bu iyi bir şey.
seven erkek cinsellik düşünmez ne ya?
erkekler sizinle aaa harika börek açıyor hemen aşık olayım mı dedi tanışınca.
aaa bu kadın benim gömleklerimi çok güzel ütüler mi dedi?
cinsellik yaratılış gereği erkekler için asla ikinci planda olmaz, olamaz.
önemli olan cinselliği kaliteli yaşamak.
Benimde libidom tavan, onunda tavan. Bunu bildiği için yazıyor. Ikimizde başka kimseyle ilişki yaşamadık. Belki o yüzden yazma gereği duyuyor, bilmiyorum.Biz eşimle 10 ay sevgili olduktan sonra 8 ay içerisinde evlendik.
Ben isteyene kadar elimi tutmadı, hatta onu ilk ben öptüm şok olmuştu minnoşum
Cinsellik mesajları ilk başlarda yoktu, sonrasında olmuştu. Özellikle de evlenmeden önceki mesajlar (libidomuz yükselmişti)
Rahatsızsan söyle ya bu çok normal.
benim hoşuma gider yani eşimin veya sevgilimin beni arzulaması, beğenmesi.Çok teşekkürler. Dünden beri kendimi çok kötü hissettim. Onunlada kavga ettim zaten.
Aslında saygılı, mesela biraz fazla yazinca bende diyorum boyle yazma diye, o da mesajı siliyor (whatsappte öyle bir özellik varya). Bir daha da okadar detaylı yazmıyor.
Ama burada görüşmeyi kes, seni kullanıyor gibi yazanlar oldu. Doğru olma ihtimali vardır, ama çok üzüldüm. Gerçekler üzüyor.
Sizin yorumunuz iyi geldi ❤
Yanımdayken hep soruyor, mesafe koyayımmı, mutlumusun, üzülmedin demi diye. Bunları sorarken de öptüğü icin değilde, elimi tuttuğu icin soruyor. O yüzden saygılı geliyor bana, ama burada herkes yol yapıyir mesajlarla dediği için üzüldümBir erkek sen yanaşmadın yakın olmadın diye surat yapıp trip yapıyosa o erkeğin amacı farklıdır net. Ama sen rahatsız oluyomusun diye düşünüp sana sorup ona göre hareket edip oturaklı davranıyosa surat yapmıyosa kelimelerini yanlış anlıcaksın diye düzgün seçiyosa o erkek ciddi düşünüyodur derim. Boş hayallere sözlere değil hareketlerine bak daha gerçekçi olur.
Yanımdayken hep soruyor, mesafe koyayımmı, mutlumusun, üzülmedin demi diye. Bunları sorarken de öptüğü icin değilde, elimi tuttuğu icin soruyor. O yüzden saygılı geliyor bana, ama burada herkes yol yapıyir mesajlarla dediği için üzüldüm
Yanımdayken hep soruyor, mesafe koyayımmı, mutlumusun, üzülmedin demi diye. Bunları sorarken de öptüğü icin değilde, elimi tuttuğu icin soruyor. O yüzden saygılı geliyor bana, ama burada herkes yol yapıyir mesajlarla dediği için üzüldüm
Mesajınız için teşekkürler ❤Ben eğer burada tanıştığım kişiyi sorsaydım (tanışmadan evvel) neler neler derlerdi. :)
Kimse, sizin konuştuğunuz erkeği bilemez. Buradaki insanlar sadece fikir yürütüyor. Önemli olan sizin ne hissettiğinizdir. Ben de sevgilimi anlatsam belki bana da “ciddi düşünmüyor”, “niyeti bozuk” derlerdi ama hiç de öyle değil :) Olmadı.
Ben bu tip durumlarda kimseye kulak asmamanızı ve kendi duygularınızla hareket etmenizi öneririm.
Şunu da söylemeliyim ki, sakın eğer bir erkek seni seviyorsa seninle cinsellik düşünmez diye düşünmeyin. Bu, çok sağlıksız bir düşünce.
Zamanında, yetiştiğim çevre olsun muhafazakar bir ortam vs. benim de içinde bulunduğum fikirdi. Ama biraz okuyup araştırınca, büyüdükçe öğrendim her şeyi.
Kaç yıllık sevgililer ama öpüşmemişler kardeş kardeş takılmışlar diye gurur duyuyorlar ondan sonra evleniyorlar, cinsellik yok :) olmak istese de olamıyor. Sorunlar, problemler. Bunlar hep bu düşünce yapısından.
Bir sınırınız varsa orayı koruyun. Birlikte olmak istemiyorsanız, olmazsınız. Kimse bunun için zorlayamaz. Ama elinizi tutmak istemesi, öpmek istemesi, beğenmesi, arzulamasıdır normal olandır. Konuşması da normaldir.
Yalnız dinen, insan söylediklerinden ve yazdıklarından da sorumlu.Dini açıdan doğru olmadığı için bir yakınlık olmuyor, onunda çenesine vuruyor
Ben eşimle netten tanıştım. Yüzyüze görüştüğümüzün 2. günü evlilik teklif etti ve öpmek istedi. De get dedim :)Tek olumlu yorumfarklı görüşler almak icin konuyu açtmıstım ama sizin mesajınız hariç hepsi negatif oldu
Vay canina.Netten adam çıkmazdı.Nasil bir yolla tanistinki?.Allah mesut etsin.Ben eşimle netten tanıştım. Yüzyüze görüştüğümüzün 2. günü evlilik teklif etti ve öpmek istedi. De get dedim :)
Sonra dini ve resmi nikahlar kıyıldı, rahat ettik.
AminVay canina.Netten adam çıkmazdı.Nasil bir yolla tanistinki?.Allah mesut etsin.
Forumlar vardi eskiden simdi yok.Olsa takılırdik. Forumlar daha güvenli. Daha aklı basında kimseler olurdu. Şimdi kk donanım ekşi gibi yerler dışında yok gibi.Amin
Bilmem. Sanırım şanslıydık.
Ben, kardeşim, kuzenim, görümcem vs hepimiz netten tanışıp 5-6 ay içinde evlendik. Ortalama 5-10 yıllık evliyiz hepimiz.
Kimimiz forumlarda, kimimiz sohbet sitesinde tanıştı.
Siz hangi hayal aleminde yaşıyorsunuzBen seven bir erkeğin konuyu cinselliğe bu kadar çabuk getirebileceğini düşünmüyorum.Seven erkekler maç muhabbeti bile yaparlar ama konuyu cinselliğe o kadar çabuk getirmezler.Çünkü:Karşısındaki kişiyi kaybetmekten korkarlar.Tabi bunlar benim kendi düşüncelerim.
Doğrudur. Evlendikten sonra bıraktık oraları :)Forumlar vardi eskiden simdi yok.Olsa takılırdik. Forumlar daha güvenli. Daha aklı basında kimseler olurdu. Şimdi kk donanım ekşi gibi yerler dışında yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?