Sevgilinin mesajları!

Bu tarz seylerin mesajla yasaniyorcasina konusulmasi bana hep cok sacma gelmistir.
Ve 2 ay bu tarz konusmalar icin coooook erken bence bi ayar çek bu adama.

Ben bu kadar kısa sürede normal karşılamıyorum aşırı bir biçimde bunları konuşmayı.
Dikkat et.

Elbetteki planlı değildir. Fakat daha tanışmanın ilk arefelerinde suyu gören aygır gibi cinselliğe atlamak insanı biraz ürkütür.
Düşünsene daha birbirinizin duygusal yapısını tanıyamadan memen kaç beden diye bir mesaj geliyor ?
Höst ulan deve yavrusu mememle mi yaşayacaksın ilk duygularini demezler mi adama ?

Ben eşimle ilk bulustugum zamanlarda bile çok yakın oldumfazla işveli cilveliydim galiba sfsgsgs.. neyse, sana kalmış. Bence ilişkilerde bu tarz şeyler olaya renk katan şeyler.. eğer karşındaki seni sürekli sıkıştıran bir abaza olsaydı o zaman başka. Ama normal bir birliktelik sonuçta.. aşkın cilveleri

Ya ben de böyle mesajlaşmaktan hoşlanmam ama sevgilinizin böyle konuşmak istemesi garip gelmedi bana. Erkek sonuçta. Fiziksel bir yakınlaşmanız olmadığı için bari bu konuda sohbet edelim diye düşünüyor olabilir. Sonuçta cinsellik bir evlilik için en onemli konulardan biri. Bu konuda benzer fikirleriniz var mı vs öğrenmek istiyordur.

Seviyorsa cinsellik düşünmez demeyeceğim çünkü katılmıyorum bu söze.Ama erkeklerin de hele ki Türk erkekleri evlenmeden ilişkiye girince karşısındaki kadından soğuyor,sürekli cinsellik istiyor.Eğer ki kesin bir tavırla istemediğinizi belirttiyseniz ama yine size o mesajları atıyorsa sizi sevdiğini söyleyemeyeceğim.Bir de bu niyetim ciddi laflarına inanmamanızı tecrübeli biri olarak şiddetle tavsiye ediyorım.Klasik erkek yalanıdır benim niyetim ciddi ilişkiye girersek seni asla bırakmam falan filan.Asla inanmayın.

Normal değil

Yoksunluktan işi geyiğe vuruyor var böyle tipler ayrıl bence. Çok iğrenç ve itici her konuyu oraya bağlaması

Erkeklerin çoğu böyle. Bende yaşadım bunları istemiyorum desende ısrar ediyorlar. ha çok bir kimseyle görüşmedim ama baktım ki ikisi de aynı dedim demek ki bu işler böyle yürüyor, iğrendim. Şimdiki aklım olsa asla kimseyle görüşmezdim. Köpek gibi pişmanım. Bazen aklıma geliyor da çok utanıyorum

Düşünüyorum, kendi çocuğumun kimseyle bu şekilde konuşmasına, görüşmesine müsade etmezdim.
Demek ki ortada yanlış bir şeyler var

Ciddi düşünüyorsa iş resmiyete bindikten sonra girsin beyfendi o muhabbetlere. Her söylenene de inanmayın bence. Etrafta çakal çok.

Bunun belli bir zamani olamaz ya. Esimle biz ilk bulusmamızdan sonra opusmustuk.. bence cok normal.. 2 ay uzun bile.. ama bizim oyle cinsellik iceren konusmalarimiz mesajlasmalarimiz olmazdi.
Yani biz simdi ilk gunden opustuk koklastik diye esim benimle ciddi dusunmedi mi? Beni kullanmak icin mi birlikteydik.. bu akis acisi bana sacma geliyor ama tabi herkesin bakis acisi farkli saygi duyuyorum. Bu kadar ozel bir ornegi de cinsellik konusmak ya da yasamak icin bir sure yok bu ciddi dusunup dusunmediginin bir gostergesi degil oldugunu anlatabilmek icin verdim.
Ama telefonda konusulmasi mesajlasilmasi bana itici geliyor.

Of çok fazla okuyamadım ama seven erkek cinsellik düşünmez diyenler gelmiştir muhtemelen.

cinsellik düşünmüyorlarsa neden en çok soru ve konu başlığı barındıran kısım cinsellikle ilgili konular sitede bile?

Mesela ne düşünmesi gerekiyor ki? Nasıl maç yaparız, nasıl tavlada yenebilirim, patatesli hamur işlerini falan mı konuşmalı?

Sevgiliyle asıl cinsellik konuşulur. Başkasıyla konuşulmaz. Biz çok rahatız bu konularda, gayet her şeyi birbirimizde merak ettiğimizi soruyoruz. Bazen ucundan kıyısından bazen fazlasıyla derinlikli olarak.

Ben bunun niyet ölçen bi şey olduğunu düşünmüyorum. Ben sevgilimle konuşuyorum da yakınlaşıyorum da ama ailesiyle de tanıştırdığı ilk sevgilisiyim???

Bu durumda herhalde benimle ciddi düşünmemesi gerekirdi.

Ama siz istemiyorsanız sert bi dille uyarın. Fakat şunu öğrenelim ki, cinsellikten konuşmak bir erkeğin niyetini belirlemez.

gerçekten seven erkekler, cinselliği 2. plana atar...

Erkekler elbette cinsellik düşünür ancak seven erkek karşısındaki kadını kaybetme korkusu yaşadığı için hareketlerine dikkat eder. Burada bazı arkadaşlar erkenden cinsellik konuştuklarından bahsetmişler, kadınlar istedikten sonra erkekler de ona göre hareket edebilir ve konuşabilir. Bu kısım normal, onların sevgilileri onları sevmiyor denemez, karşılıklı yaşıyorlar.

Ancak bir kadın isteksiz ise, güvenmiyorsa, henüz erken buluyorsa ve bir erkek buna rağmen konuları buralara getiriyorsa evet o erkek sevmiyordur, ciddi değildir. Adamda asla bir sevgilimi tedirgin etmeyeyim, rahatsız etmeyeyim, aman kaybetmeyeyim düşüncesi yok. Direkt olarak ben ısrar ederek, sürekli yoklayarak konuyu oraya getireyim düşüncesi var.

30 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz.
ve cinsel olarak aktif değil günübirlik ilişki sevmiyor demek ki bu iyi bir şey.
seven erkek cinsellik düşünmez ne ya?
erkekler sizinle aaa harika börek açıyor hemen aşık olayım mı dedi tanışınca.
aaa bu kadın benim gömleklerimi çok güzel ütüler mi dedi?
cinsellik yaratılış gereği erkekler için asla ikinci planda olmaz, olamaz.
önemli olan cinselliği kaliteli yaşamak.

her konusmanın cınsellıge baglanması bence rahatsız edıcı
hem sen ıstemeden asla dıyor hemde sureklı bu tarz mesajlar atıyor
bu ne yaman celıskı

Biz eşimle 10 ay sevgili olduktan sonra 8 ay içerisinde evlendik.
Ben isteyene kadar elimi tutmadı, hatta onu ilk ben öptüm şok olmuştu minnoşum
Cinsellik mesajları ilk başlarda yoktu, sonrasında olmuştu. Özellikle de evlenmeden önceki mesajlar (libidomuz yükselmişti )
Rahatsızsan söyle ya bu çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…