sevgiliniz ailesinin kapıcı olduğunu saklarsa ne yapardınız ???????

Böyle babaların ancak eli öpülür.
Tanımadan , bilmeden biri gelip te kültür farkı derse ben sadece onun kültürünü sorgularım.
Gerisi laf- ı güzaf.

Yani...
Daha aileyi tanımadan kültür farkından dolayı bu kadar çekinip, ayrılmak benim için son derece mantıksız.
Ayrılmasının asıl nedeni yalan falan değil çünkü son cümlelerde bariz belli...
Kültür öyle bi'şey ki istersen bilmem nerde müdür olur. Olay tamamiyle kişinin kendini geliştirmesinde bitiyor neticede.

Herkes görevli deyince Adını Feriha Koydum senaryosunu hatırlıyor sanırım

Senin ailenin yarın öbür gün dibe vurmayacağının garantisi var dimi?
Sen bey kızı paşa kızı bulunmaz hint kumaşısın galiba.
Onu geçtimde bi insanı mesleğinden dolayı aşağılamak ve sınıflandırmak ne kadar doğru?
Bana göre ve bi çok kişiye göre yanlış.
Ama senin gibi düşünenlerede bir şey derler..Anlayan anladı.

Çalışmak alnının teriyle ne güzel. Kapıcı derken siz aşağılamışsınıız.Hem kültürsüz olduğunu nerden çıkarıyorsunuz.?

çocuktan olsam sizi hayatta aramazdım beni ve ailemi aşağı gören birisini demekki çok seviyor

o ailesinden utanmış,sizde aile kapıcı diye kültürsüz ilan etmişsiniz..
uyumlusunuz aslında evlenip ailenizin malikanesinde o kapıcıları hayatınıza sokmadan yaşayın

olay kültür farkı olsaydı ya da şehirden dolayı kültür farkı olsaydı farklı şehirler bazen zor örtüşebilir diyecektim.
eğer ki kapıcı diye bırakmışsanız;(kaldı ki düşmez kalkmaz 1 Allah derler kimin yarın ne olacağı belli olmaz sizin babanız da işleri bozulup bir kapıcı dairesinde olabilirdi..) sırf "sınıf" farkından dolayı onu bırakıyorsanız bence o çocuk çok şanslı derim sonradan yarı yolda kalmaktansa şimdiden sizi gördüğü için.....

Son düzenleme:
hakkaten ben de kültür farkı olayına takıldım...

sevgilin okumamış olsaydı tamam ama ailesinden , senin ailene ne ki.

ayrıca çok çok önemliyse bile sevgilin babanın durumunun sonradan kötüleştiğini söylemiş demek ki önceden durumu iyiymiş, yani "kültür" ü de iyi! sizin standartlarınıza göre....

sevgilinden bahsederken de istedigini harcayan arabası olan biri diye tarif ediyorsun, çok maddiyatçısın

Yalan söylememiş ki kızmak gereksiz ama ailesinde utanması üzücü..
Ama siz babasının kapıcı olmasını kültür farkı diye yorumlarsanız, sizin gibi birinden
utanması doğal..
Sizin babanız ne iş yapıyor merak ettim?:26:
Hanımlık, beylik, görgü,nezaket,kültür bunlar meslekle oluyor da ben mi bilmiyorum?

o kapıcı ailesinin senden daha çok sınıf bilincine, gündeme, siyasete dair bilgili olduğundan eminim. kültür farkı demişsin ya o bakımdan

kapıcı olmakta ne var anlayamadım, babası varlıktan yokluğa düşmüş ve gocunmadan ailesini geçindirmek için çalışmış. böyle bi babadan utanılmaz onunla gurur duyulur bence. çocuğun ailesinden utanması ayrı bi konu tabi ama sana söyleyememesinden senin karakterin hakkında da çıkarımlar yapmak mümkün. demek ki sen ve ailen insanları maddi imkanlarıyla değerlendiriyorsunuz...

Son düzenleme:
İşte tam da bu yüzden saklamış sizden!Kültür farkı olduğunu düşüneceğiniz ve ayrılacağınız için,ailenizin bu ilişkiye izin vermeyeceğini düşündüğünüz için.Ya da bu konuda bu kadar ısrarla sorup bunu önemsediğinizi karşı tarafa düşündürdüğünüz için sizden saklamış.Ama yalan söylememiş.Hata tam da sizde.O kişiyi sevdiğinizi düşünmüyorum bu saatten sonrada hiç barışmak konusunda yanaşmayın,üzmeyin onu.
Kültür farkına gelince.Benimde babam apartman görevlisi,beni şehir dışında okutmak için helaliyle para kazanıyor,annemde dizinden ameliyat olmasına rağmen kardeşim ve beni okutabilmek için evlere temizliğe gidiyor ben bundan utanmıyorum tam tersine böyle anne babanın evladı olduğu için gurur duyuyorum.Ama sizin gibi sürekli babanın işi ne diye sorsaydı karşı taraf ve bunu önemsediğini bana yansıtsaydı söylemeden ayrılırdım.
Karşı tarafa siz bu konuda rahat davransaydınız,bunun sizin için bir sorun teşkil etmeyeceğini yansıtsaydınız babasının mesleğini söylerdi.
Allah'ım benim karşıma sizin gibi kültür farkına takan insanları çıkarmasın karşıma sevgili diye.
Belki mesaj ağır oldu ama inanın sizin sevgilinize yaptığınız ve hissettirdikleriniz çok daha ağırdı.

Son düzenleme:
Kimse anasinin karninda zengin dogmuyor ayrica yarin birgun sizin ne olacaginizin garantisini kim verebilir bence kultur farkini zengin olmakla veyada fakir olmakla kiyaslayamassiniz sirf bu yuzden ayrilmissiniz sevgilinizden o size yalan soylememiski sadece bahsini acmamis utanmis belkide ben hic bir zaman annemden babamdan utanmadim utanmamda ben anami şalvarylada severim sevgilinizin tek hatasi ailesinden utanmasi

Sır falan diyerek olayı dramatikleştirmiş
Ne alaka tek sır babasının apartman görevlisi olmasıyla
O kadar lüx takılıp babası kapıcıysa ben terkedersem bunun için terkerdim açıkcası
Sen araba bilmem ne takıl sonra gel babam kapıcı tek sırrım bu
Şaka gibi..

Anne ve Babanız eli öpülesi insanlar çoğu haram parayla zengin olanlardan daha onurlu şerefli olduklarına eminim.

Anne ve Babanız eli öpülesi insanlar çoğu haram parayla zengin olanlardan daha onurlu şerefli olduklarına eminim.

Öyleler,teşekkür ederim :) Allah onlara uzun,mutlu,hayırlı,huzurlu ve sağlıklı ömürler versin.Başımdan eksik etmesin.
Hepimizin ailesini Allah'ım korusun.
Bu durumda utanılacak birşey yok ben karşı tarafında utandığından değilde kız arkadaşının şuan gösterdiği tepkisinden korktuğu için sakladığını düşünüyorum.

Alakayı ciddi anlamda çözemedim:44:

O kadar varlık içindeyse , arabalar , iyi bir iş , lüks yaşam vs...babasına neden apartman görevlisi işini yaptırıyor diyor sanırım arkadaş.

Terkedersem bu yüzden terk ederim demiş benim anladığım

Ausencia abla önceki sayfalarda ben de babamın senelerdir yaptığı işi yazdım. Beni gören bi'Allah'ın kulu inanmaz.
Bi'cep telefonunu bile 2 yıl kullandım en fazla bu zamana kadar hep en son çıkanlardan alındı, profesyonel fotoğraf makineleri vs.
Babam hala inatla emekli olayım öyle bırakayım bu yaştan sonra size mi yük olayım der...

Diğer şeylere gelinceyse anne baba sonuçta ben yaşamadım siz yaşayın olayı oluyor. Fotoğraf makinesi bile doğum günü hediyemdi düşün:44:

Erkek arkadaşım bundan dolayı beni niye terketsin, ona ne neticede:44:

Yani o algı meslekten çok ailelerde var. Sen nasılsan çocuğun senden hep bi'tık daha iyi yaşasın istersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…