- Konu Sahibi uzunhikaye
-
Böyle babaların ancak eli öpülür.
Tanımadan , bilmeden biri gelip te kültür farkı derse ben sadece onun kültürünü sorgularım.
Gerisi laf- ı güzaf.
Anne ve Babanız eli öpülesi insanlar çoğu haram parayla zengin olanlardan daha onurlu şerefli olduklarına eminim.İşte tam da bu yüzden saklamış sizden!Kültür farkı olduğunu düşüneceğiniz ve ayrılacağınız için,ailenizin bu ilişkiye izin vermeyeceğini düşündüğünüz için.Ya da bu konuda bu kadar ısrarla sorup bunu önemsediğinizi karşı tarafa düşündürdüğünüz için sizden saklamış.Ama yalan söylememiş.Hata tam da sizde.O kişiyi sevdiğinizi düşünmüyorum bu saatten sonrada hiç barışmak konusunda yanaşmayın,üzmeyin onu.
Kültür farkına gelince.Benimde babam apartman görevlisi,beni şehir dışında okutmak için helaliyle para kazanıyor,annemde dizinden ameliyat olmasına rağmen kardeşim ve beni okutabilmek için evlere temizliğe gidiyor ben bundan utanmıyorum tam tersine böyle anne babanın evladı olduğu için gurur duyuyorum.Ama sizin gibi sürekli babanın işi ne diye sorsaydı karşı taraf ve bunu önemsediğini bana yansıtsaydı söylemeden ayrılırdım.
Karşı tarafa siz bu konuda rahat davransaydınız,bunun sizin için bir sorun teşkil etmeyeceğini yansıtsaydınız babasının mesleğini söylerdi.
Allah'ım benim karşıma sizin gibi kültür farkına takan insanları çıkarmasın karşıma sevgili diye.
Belki mesaj ağır oldu ama inanın sizin sevgilinize yaptığınız ve hissettirdikleriniz çok daha ağırdı.
Anne ve Babanız eli öpülesi insanlar çoğu haram parayla zengin olanlardan daha onurlu şerefli olduklarına eminim.
O kadar lüx takılıp babası kapıcıysa ben terkedersem bunun için terkerdim açıkcası
Alakayı ciddi anlamda çözemedim:44:
O kadar varlık içindeyse , arabalar , iyi bir iş , lüks yaşam vs...babasına neden apartman görevlisi işini yaptırıyor diyor sanırım arkadaş.
Terkedersem bu yüzden terk ederim demiş benim anladığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?