Sevgiliniz anneler gününüzü kutladı mı?

Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
of bugun maşşallah yağmur gibi yağıyor az önce evli adamın tek başına kahve içmesi(evli değil sevgilisi sadece ) konusundan geliyorum var mı o kullanıcı ile bir akrabalık ?

Allah erkek arkadasınıza sabırlar versin.Annesi misiniz yada çocuğunuz mu var ortak.Ikiside degilse neden kutlasın.Sevgililer günü var ya hani heh iste doğru gün sizin için o.Evlenirseniz evlilik yıldönümünü falan unutsa düsünemiyorum ne olur.

Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
Şaka mısınız? :KK53:

f621cf0e-b643-4bde-a71d-6d6604f1d31e-1689454718875.webp

Ben geleceğin annesi diye kutlayanlar görüyorum gülüp geçiyorum bazı şeyleri abarttık bu ülkede gerçekten

kutladı ben de bak yavrum hiç çocuk sahibi olmayabiliriz yine söylüyorum dedim olsun kedi annesi olacaksın diye çevirdi gene deli oğlan safdsgsdg çok saçma abi. özel gün ve haftalara sıçim.

Gün geçmiyor ki saçma sorularla konu açılmasın🙄🤣

Oha diyorum, daha başka diyecek şey bulamıyorum. Abartin, daha abartin, b.kunu çıkarın herşeyin.

Back
X