• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz bir gece kızlı erkekli evde kalmak istese?

morojemm

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
151
88
298
Merhabalar hanımlar :)
Eveet sorum tam olarak da bu. Sevgiliniz iki tane erkek arkadaşı ve bir tane yakın gördüğü kız arkadaşıyla bir gece evde kalmak istese tepkiniz ne olurdu? Bu kız arkadaş 2-3 aylık bu arada.

Tepkimi merak ediyorsan eğer, ben bu zihniyette birisinin hayatımda fazlalık yapmasını istemem. Düşünürken bile sinirleniyorum. 'Oldu Paşam, başka?' der, baktım şaka yapmıyor; Artık hayatında olmadığıma göre izin istemene gerek kalmadı, istediğin her yer senindir derdim.
Mevzu bize yöneltilen soru değil de sensen eğer, bu tarz şeylere bakış açınıza bağlı. Bu sizin için çok abartılacak bir eylem değilse, izin vermeyip ilişkinize devam edebilirsiniz. Ancak bu tarz bir eylemin düşüncesinin dahi hoşunuza gitmediğini belirterek. Tabi yine abartılacak bir eylem olarak görmezseniz, geceye kadar dur gece gel evinde kal ne gerek var gibi bir tepki vermeniz de muhtemeldir. Tamamen kişinin karşı taraftan beklentisine bağlı bir durum. Umarım öyle bir gece hiç yaşanmaz. :)

Neden kalıyorlar? Ders çalışmak için demeyin çünkü 3 erkek birlikte ders çalışacaksa aralarına kız arkadaş pek almazlar(kardeşimden biliyorum o ders çalışma eylemi sonunda ps oynamaya dönüyor )

Neden kalıyorlar? Ders çalışmak için demeyin çünkü 3 erkek birlikte ders çalışacaksa aralarına kız arkadaş pek almazlar.
Ders falan değil ya öyle vakit geçirmelik kalınacak olsa diye sormak istedim soruyu. Ders olsa cevabınız değişir mi?

Bunu sorma cesaretini gosterebiliyor yani... Boyle insanlarla hic işim olmadi. Eşimde o karakterde bir insan değil.

Kızlar şimdi şöyle , ben kıskançlık konusunda biraz aşırı bir insanDIM. Bunu büyük ölçüde aştık karşılıklı olarak. O yüzden böyle bir teklif gelirse ne demeliyim, abartmayayım yine diye sizlerin görüşlerini almak istedim.

Back
X