Erkek erkege aldatsalardi evet dediginiz dogru. Ama taraflardan biri kadin. Niye erkekler daha zayif olsun ki? Yogurtcu bayrama gel diyen kadin varsa bayramin sucu ne misali
İşte böyle demek, erkeklerin eline koz vermek oluyor. Onların aldatmasına hak vermek oluyor maalesef.
Kadınların da hormonları, nefsi var; onlar da aldatabilir, erkekler de.
Kadinsiz kac yil gecirmis olmasi kadinsiz duramadigindan degil ki. Cani oyle istemis oyle de yapmis. Kimseye yalan soylemiyorsa,iki taraf da bekarsa istedigi kadar karsi cinsle iliskisi olsun. Bir sakincasi yok bana gore. Kadin da erkek de karsi cinsi evlenmeden once iyice tanisin. Ona gore davransin ve evlensin bence.öyle değil tabiki
demek istediğim başka
mesela ben evliyim eşimle tanısana dek iki sevgilim oldu ona soralım bir de kaç kadın tanımış
kadınsız kaç yıl geçirebilmiş
suçlama yapmıyorum sadece diyorum ki 3 aydır tanıdıgı bir kadınla sevgilisinin aynı evde kalması makul değil etik değil saçma
Esas probleminiz nedir? Neden birilerini ikna etmeye calisiyorsunuz? Herkesin gorusu kendine ozel.ya ben ne zaman bunu söylesem muhteşem şiddetli bir savunma geliyor
demek istediğimi anlamıyorsunuz
erkeklerden daha fazla çalışıyor hormonlarımız evet ve buna rağmen daha hakimiz kendimize
kimseyi suçlamıyorum ya sebep de aramıyorum
erkekler öcü de demiyorum
aklın yolu bir ya
meyhaneye giden adama neden içtin denirmi mesela?
3 aydır tanıdıgı kadının sevgilisine nasıl davranacagını ne bilsin?
belki uykusu falan kaçar bellimi olur
ya ben ne zaman bunu söylesem muhteşem şiddetli bir savunma geliyor
demek istediğimi anlamıyorsunuz
erkeklerden daha fazla çalışıyor hormonlarımız evet ve buna rağmen daha hakimiz kendimize
kimseyi suçlamıyorum ya sebep de aramıyorum
erkekler öcü de demiyorum
aklın yolu bir ya
meyhaneye giden adama neden içtin denirmi mesela?
3 aydır tanıdıgı kadının sevgilisine nasıl davranacagını ne bilsin?
belki uykusu falan kaçar bellimi olur
Pek cok sebebi olabilir. Ders calisiyorlardir,parti vardir. Simdi ben evli bir kadinim, evime misafir olarak bir erkegi kabul edebilirim. Ille kocam gelsin sen oyle gel demem misafirime. O hesap.
Insanin kendine olan guveniyle alakali bir durum.
Ben size anlatamıyorum bence. Adam istemedikten sonra, aldatmamaya programlı olduktan sonra kadın üstüne atlasa da aldatmaz.
Kadının sevgilisine nasıl davranacağının bir önemi yok, onu demeye çalışıyorum. İlişki içinde olan o kadın değil, sorumluluğu olan o kadın değil, sevgilisi. Dolayısıyla tek sorumlu sevgilisi olur.
tamam buna katılmakla beraber diyorum ki erkeklerin aldatma nedenleri çoğunlukla gaflet çünkü bizim kadar makul düşünemiyorlar o an
daha zayıflar
Kadinsiz kac yil gecirmis olmasi kadinsiz duramadigindan degil ki. Cani oyle istemis oyle de yapmis. Kimseye yalan soylemiyorsa,iki taraf da bekarsa istedigi kadar karsi cinsle iliskisi olsun. Bir sakincasi yok bana gore. Kadin da erkek de karsi cinsi evlenmeden once iyice tanisin. Ona gore davransin ve evlensin bence.
Bu arada size gore sacmadir bana gore normaldir. Dogal bir durum,gorus farkliligi
Olabilir. Sizin seciminiz,saygi duyariz. Ben yillarca erkeklerle okudum,calistim. Benim icin sorun degildir kadin erkek arkadasligi, ayni ortamda bulunmak. Size terstir siz bulunmazsiniz elbettevalla ben de kocam yokken eve erkek misafir kabul etmiyorum
kendime güvenmediğimden de değil
mantık o değil zaten ya aramızda birşey olursa değil..
Yazık yav bu erkeklere
Hep zayıf, hep eziliyorlar, düşünemiyorlar bile
Olabilir. Sizin seciminiz,saygi duyariz. Ben yillarca erkeklerle okudum,calistim. Benim icin sorun degildir kadin erkek arkadasligi, ayni ortamda bulunmak. Size terstir siz bulunmazsiniz elbette
Genelleme yapmamak lazim. Her cinste de her cesit bulunur. Isyeri asansorunde evli adamla sevisen kadin gordum ben. Gerekcesini sormadim. Nefsani oldugunu da dusunmedim. Tamamen karakterolabilir
bekar tüm erkekler aylarca elizabet le takılmıyolar
ama kadınların çoğu cinsel hayatı es geçebiliyor
ha yaşasın isterse herkes özgürdür bu konuda eleştirmiyorum
ama erkekler daha bir nefsani
tek gece olsa da olur ertesi gün tanımaz zoruna da gitmez
ama kadın duygusallıktan daha çok yana
Esasen konudaki durum diye bir sey yok,ya olursa diye acmis konu sahibi oyle soyledihayır benim de var arkadaşlarım hem meslektaşlarım hem dostluklarım var
konudaki durum sıradışı sadece
Genelleme yapmamak lazim. Her cinste de her cesit bulunur. Isyeri asansorunde evli adamla sevisen kadin gordum ben. Gerekcesini sormadim. Nefsani oldugunu da dusunmedim. Tamamen karakter
Esasen konudaki durum diye bir sey yok,ya olursa diye acmis konu sahibi oyle soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?