Sevgiliniz bir gece kızlı erkekli evde kalmak istese?

Erkek erkege aldatsalardi evet dediginiz dogru. Ama taraflardan biri kadin. Niye erkekler daha zayif olsun ki? Yogurtcu bayrama gel diyen kadin varsa bayramin sucu ne misali

öyle değil tabiki

demek istediğim başka

mesela ben evliyim eşimle tanısana dek iki sevgilim oldu ona soralım bir de kaç kadın tanımış

kadınsız kaç yıl geçirebilmiş

suçlama yapmıyorum sadece diyorum ki 3 aydır tanıdıgı bir kadınla sevgilisinin aynı evde kalması makul değil etik değil saçma

O kalamaZ zatende , o kız 3erkekke nasıl aynı evde kalacak ve gerekçe ne ??? Aklımda deli sorular

İşte böyle demek, erkeklerin eline koz vermek oluyor. Onların aldatmasına hak vermek oluyor maalesef.
Kadınların da hormonları, nefsi var; onlar da aldatabilir, erkekler de.

ya ben ne zaman bunu söylesem muhteşem şiddetli bir savunma geliyor

demek istediğimi anlamıyorsunuz

erkeklerden daha fazla çalışıyor hormonlarımız evet ve buna rağmen daha hakimiz kendimize

kimseyi suçlamıyorum ya sebep de aramıyorum

erkekler öcü de demiyorum

aklın yolu bir ya

meyhaneye giden adama neden içtin denirmi mesela?

3 aydır tanıdıgı kadının sevgilisine nasıl davranacagını ne bilsin?

belki uykusu falan kaçar bellimi olur

Kadinsiz kac yil gecirmis olmasi kadinsiz duramadigindan degil ki. Cani oyle istemis oyle de yapmis. Kimseye yalan soylemiyorsa,iki taraf da bekarsa istedigi kadar karsi cinsle iliskisi olsun. Bir sakincasi yok bana gore. Kadin da erkek de karsi cinsi evlenmeden once iyice tanisin. Ona gore davransin ve evlensin bence.

Bu arada size gore sacmadir bana gore normaldir. Dogal bir durum,gorus farkliligi

Esas probleminiz nedir? Neden birilerini ikna etmeye calisiyorsunuz? Herkesin gorusu kendine ozel.

Ben size anlatamıyorum bence. Adam istemedikten sonra, aldatmamaya programlı olduktan sonra kadın üstüne atlasa da aldatmaz.

Kadının sevgilisine nasıl davranacağının bir önemi yok, onu demeye çalışıyorum. İlişki içinde olan o kadın değil, sorumluluğu olan o kadın değil, sevgilisi. Dolayısıyla tek sorumlu sevgilisi olur.

Pek cok sebebi olabilir. Ders calisiyorlardir,parti vardir. Simdi ben evli bir kadinim, evime misafir olarak bir erkegi kabul edebilirim. Ille kocam gelsin sen oyle gel demem misafirime. O hesap.

Insanin kendine olan guveniyle alakali bir durum.

valla ben de kocam yokken eve erkek misafir kabul etmiyorum
kendime güvenmediğimden de değil

mantık o değil zaten ya aramızda birşey olursa değil..

tamam buna katılmakla beraber diyorum ki erkeklerin aldatma nedenleri çoğunlukla gaflet çünkü bizim kadar makul düşünemiyorlar o an
daha zayıflar

Kadınla baş başa değiller ki.Bir arkadaş ortamı olacak.Neye yorum yapacaksınız ki bu durumda ?

olabilir
bekar tüm erkekler aylarca elizabet le takılmıyolar
ama kadınların çoğu cinsel hayatı es geçebiliyor
ha yaşasın isterse herkes özgürdür bu konuda eleştirmiyorum
ama erkekler daha bir nefsani
tek gece olsa da olur ertesi gün tanımaz zoruna da gitmez
ama kadın duygusallıktan daha çok yana

valla ben de kocam yokken eve erkek misafir kabul etmiyorum
kendime güvenmediğimden de değil

mantık o değil zaten ya aramızda birşey olursa değil..
Olabilir. Sizin seciminiz,saygi duyariz. Ben yillarca erkeklerle okudum,calistim. Benim icin sorun degildir kadin erkek arkadasligi, ayni ortamda bulunmak. Size terstir siz bulunmazsiniz elbette

Yazık yav bu erkeklere

Hep zayıf, hep eziliyorlar, düşünemiyorlar bile

evet düşünemiyolar bak adamda akıl olsa sevgilisine sen gelme ben 3 aydır tanıdığım kızla bir gece takılcam demez

Olabilir. Sizin seciminiz,saygi duyariz. Ben yillarca erkeklerle okudum,calistim. Benim icin sorun degildir kadin erkek arkadasligi, ayni ortamda bulunmak. Size terstir siz bulunmazsiniz elbette

hayır benim de var arkadaşlarım hem meslektaşlarım hem dostluklarım var
konudaki durum sıradışı sadece

Genelleme yapmamak lazim. Her cinste de her cesit bulunur. Isyeri asansorunde evli adamla sevisen kadin gordum ben. Gerekcesini sormadim. Nefsani oldugunu da dusunmedim. Tamamen karakter

hayır benim de var arkadaşlarım hem meslektaşlarım hem dostluklarım var
konudaki durum sıradışı sadece
Esasen konudaki durum diye bir sey yok,ya olursa diye acmis konu sahibi oyle soyledi

Genelleme yapmamak lazim. Her cinste de her cesit bulunur. Isyeri asansorunde evli adamla sevisen kadin gordum ben. Gerekcesini sormadim. Nefsani oldugunu da dusunmedim. Tamamen karakter

tabiki genelleme yapmıyorum
her erkek değil bazı kısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…