Sevgiliniz bir kızla dans ederse?

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
ewt kızlar düşünün ki sevgiliniz yakın akrabasının düğününde bi kızla dans ediyor ve bunu sizden saklamıyorsize anlatıyor tepkiniz ne olurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl saklamadığına anlatışındaki usluba baklamalı, böyle yazınca ne olduğunu kestirme zor, senden nasıl saklamadığına bakmak gerek. ballandıra ballandıramı anlatıyor seni dikkate almadan, yada medeni bir şekilde ne yaptığını anlatarak dürüstçe mi insan ilişkilerinde bunlar doğaldır tarzında mı. onu söyl ki ne olduğunu anlayalım. yani senden nasıl saklamadığı önemli

evet yaa yazdığı şeyi nasıl silmiş:)) bide boşu boşuna yorum yaptırıyorlar, soruyon bari silme ee benim yazdıklarım havada kaldı şimdii

Size anlattığına göre içinde kötü bi niyet yokmuş bence gayet normal bir şey insan tabiki üzülür birazcık ama çok değil anlatmasaydı saklasaydı asıl o zaman sorun olurdu bence.

Ayy ben çok kıskanırdım ama kızın yaşına ve akrabası olup olmamasına göre değişir tabii ama en azından saklamamış dürüstçe söylemiş bu da önemli

Benden saklamayip söylerse sorun yok , cünkü kiza karsi yakinlasmasi olsa bana anlatmazdi.

olabılır düğünde dans edebılır ne var bunda anlamadım:53:
kendımın kıskanc oldugunu düşünürdüm ama yok arkadas yahuuu ben kıskanc felan değilim

Şindiiii sevgili var , sevgili var :ssz:
Sevgilim dediğim insan benim kör kütük aşık olduğum kişiyse kızla dans etmeyi geç konuşamaz bile :20:
Eğer sevgiliniz böyle bir şey yapıyorsa siz ona bu rahatlığı vermişsinizdir belki de ?
Bi kız ** diyorsun ama o kız kim bu arada ?
Akraba mı ? Yakın arkadaşı mı kim yani ? Bu da önemli .
Eksik anlatmayınız lütfen .

amaannn eski konuymuş be sinirden anlamamışım, vukuat var sandım geldim bende :52::52::52:
:9::9:

Back
X