Sevgiliniz birkaç gün ara istedi ve sonra hiç aramadı. Ne yapardınız veya ne yaptınız ?

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
502
303
İstanbul
Sevgilim işinden dolayı stresli olduğu için 2 gün istedi.İstemiyorsan açıkça söyle diye defalarca sordum o da defalarca açıklama yaptı öyle olsa zaten söylerdim hiç ilgisi yok alt tarafı 2 gün istedim dedi. Benimle ara vermek istemiyorsan ömür boyu ara verirsin dedim. iyice zıvanadan çıktı fazla tepki veriyorsun.Daha sonra konuşalım bu saçma yorumlarını bırak dedi. Ama 1 aydır ses yok. Mesaj atıp sayıp sövmek istiyorum içim içimie sığmıyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Nasıl davrandınız ne yaptınız?

Atma, vakur duruşunu bozma.

Bence başkasına şans verdi, seni de ara verelim diyerek el altında tutmak istedi. Şans verdiği kişiyle de yürüdü gitti.

Eğer bir gün dönerse “ara verelim dediğin an zaten bitmişti, yolun açık olsun” de olayı kapat, önüne bak.

İlişkide ara mı olur yahu? İlişki ya başlar ya biter. Yarın evlilikte de ara isterdi bu. Ben mi eski kafalıyım bilmiyorum, seven insana sevdiği tam da böyle stresli berbat anlarında lazım olmaz mı? Sesi, yüzü, varlığı antidepresan gibi gelmez mi? Çok stresliyim 2 gün ara verelim. Böyle saçmalık yok. Han kapısıydı ilişki, paşam dilediği gibi girsin çıksın. Oooooh.

bunların hepsini söyledim. sen haklısın doğrusun ama benim durumum da bu dedi. tartıştık biraz. hiç beklemediği bir tepki vermişim. tamam daha sonra konuşuruz dememi bekliyormuş. onun canı istediği gibi mi davranıcam sürekli? ben senin köpeğin değilim gel git diye oyun oynayamazsın dedim.ne alakası var sabrımı tahammülümü tükettin ne olurdu en başında sonra konuşalım dedi

1 aydır mesaj atmadım. ınstagramdan da sildim

Sevmemiş işte. Sevse kuzu olurdu, aranın a sını anmazdı. Sesin yüzün kokun huzur verirdi. Huzuru sensizlikte arıyorsa umudu kes, zaten öyle yapmışsın. Sende de huzur bulamadıysa bulduğu bir yer var demek ki.

Yaşadım. Sabahına seni seviyorum diyen adam gün içinde konuşmadığımızda bile çevrimiçi olduğu zaman bir sıkıntı olduğunu anlamıştım. Çok geçmedi akşamına ara verelim mi dedi. Ben de sen benle dalga mı geçiyorsun sabah başka akşam başkasın, ara falan yok tamamen bitirelim dedim ve bitti. Eski sevgilisine dönmüş:)

şerefsizler ya , nasıl sinirleniyorum anlatamam allahından bulsun hepsi

evet öyle. acı ama gerçek. hayır madem istemiyor bir de söylüyorum açık açık öyle diye ısrar ettim. hala ben olumsuz yorumluyormuşum öyle dedi. e şimdi ne oldu benim dediğime geldi işte. benim dediğim gibi oldu

O sadece yeni yerini garantilemeden mevcut yerini bırakmak istemedi. Sen tepiği atınca kaldı öyle.

benden beklemediğim bir tepki almış lafa bakar mısın? ne bekliyor ya istediğin zaman git ben seni beklerim mi diyecektim.
Tabiki. Çünkü paşa o. İstemediği zaman gidip istediği zaman gelmelisin. Anneleri herşeyi önlerine hazır getiriyor ya, sanıyorlar ki bu herkesin görevi onlara karşı.

Tabiki. Çünkü paşa o. İstemediği zaman gidip istediği zaman gelmelisin. Anneleri herşeyi önlerine hazır getiriyor ya, sanıyorlar ki bu herkesin görevi onlara karşı.
bir de ne diyor biliyor musun. başkası olsa hiç bu açıklama mesajını bile atmazmış.üzerine mi gelmiş, anlayış mı göstermemiş, tepesi atmış koparırmış gider ben çok iyi bir insanmışım o yüzden açıklama yapmış anlayışımı rica etmiş. bunu da hayatında ilk kez yapmışmış. sanki kendisi bir lütuf benim için. ben ona muhtacım ne derse haklısın dicem

Hoayyyy maşallah tam paşa. Ha bir de açıklamasaymış. Hadi yine iyisin açıklamış sjsjssjsjsjjs.

Hoayyyy maşallah tam paşa. Ha bir de açıklamasaymış. Hadi yine iyisin açıklamış sjsjssjsjsjjs.
allah razı olsun valla ne diyim yıllardır yalnız yaşıyor ailesi de yok yanında. işte anlamıyorum bu durumda ona değer veren seven birine daha çok sahiplenmesi insanın. erkekleri anlamam mümkün değil.

O saatten sonra ömürlük ara verirdim. Ilişkiler insanlar birbirine destek olsun diye vardir. Bu ara vermeyi de kim bulduysa artik... Sizde bu saatten sonra arasa da vermeyin cevap. Icinizdekileri de dökmeyin kudursun. Sessizlik en büyük darbedir.

allah razı olsun valla ne diyim yıllardır yalnız yaşıyor ailesi de yok yanında. işte anlamıyorum bu durumda ona değer veren seven birine daha çok sahiplenmesi insanın. erkekleri anlamam mümkün değil.
Bak sende '' Geldim 32 yaşına, evde kaldım. '' psikolojisi var. Adama bunu demesen bile yansıtıyorsun. Adamın g.tü kalkıyor, böyle bi kendini emniyette görüyor, vazgeçmezsin gitmezsin sanıyor. Sıkıyor da sıkıyor. Tersi görünce afallaması bundan. Yok iyi kızsın, yok seni sevdim falan hikaye. Kendi kendine '' Kız kurusundaki özgüvene bak, adam bulmuş naz yapıyor. '' demediyse Allahın kamili, ben de birşey bilmiyorum. Enerji ile alakalı biraz. Karşı tarafa zayıf enerji verme. 32 yaşında evde kaldım diye düşünme, bi yerde kaldığın yok.

seninle kibar yoldan ayrılmış boşa bekleme o gemi gelmez bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…