Sevgiliniz birkaç gün ara istedi ve sonra hiç aramadı. Ne yapardınız veya ne yaptınız ?

keşke kız kardeşini karıştırmasaymışsın ama yinede içini dökmene sevindim bırak böylesi olsa daha beter dert olur insana
bence iyi ki karıştırdım. o nasıl kızkardeşinin başına böyle birşey gelmesini istemezse ben de başkasının kızkardeşiyim. anlamayanların kafasına vura vura en sevdiklerinden örnek vermek daha iyi. cevap bile veremedi. zaten. gece 1 de attığım mesajı sabah 4 de okumuş

Aynisini su an yasiyorum. Bana musade et yalniz kalmak istiyorum dedi. Arada ben yaziyorum ve baslarda cevap veriyorsu artik ona da cevap vermiyor. 5 yila yaklasik bir iliskiydi. Su an ben de ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum

Aynisini su an yasiyorum. Bana musade et yalniz kalmak istiyorum dedi. Arada ben yaziyorum ve baslarda cevap veriyorsu artik ona da cevap vermiyor. 5 yila yaklasik bir iliskiydi. Su an ben de ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum
başkasını buluyorlar bunun tek sebebi bu ve karaktersizliklerini ortaya koyuyorlar. 32 yaşındayım ya ben hala çoluk çocukla uğraşıyorum ayrılık isteğini bile dile getiremeyen saçma sapan insanlara zaman harcamaktan bıktım. kavun değil ki koklayıp alalım belli olmuyor işte ne kadar olgun görünse de böyle gerizekalı çıkıyolar erkekler. atma sen de mesaj içinde kalanları söyle say söv bitir bir daha

Ben de en son mesaj atmamaya karar verdim. Ben de 27 yasindayim. Gercekten bu iliski islerini oturtmak cok mu zor yoksa ben mi beceremiyorum.

O ara dediği başkası canım..zaten sen tarafını secmişsin ..bundan sonrada ne hali varsa gör deyip hayata kaldıgın yerden devam edersin

O ara dediği başkası canım..zaten sen tarafını secmişsin ..bundan sonrada ne hali varsa gör deyip hayata kaldıgın yerden devam edersin
öyle yaptım başka yapacak birşey yok. bir de sinir olduğum şey kendimi övmek açısından söylemiyorum ama her açıdan ondan daha iyi durumdan, fiziki olarak, iş güç olarak . ne sanıyor bunlar kendini . adam yerine koydukça değer verdikçe kendini bişey sandı

'' Bu hatun bile bana baktıysa herkes bakar. ''

'' Bu hatun bile bana baktıysa herkes bakar. ''
Bir de Bu adam 20 yaşında olsa bu bakış açısını anlarım da 32 yaşına gelmiş hala ergen kafası. Bütün kadınlar üstüne atlayacak sanıyor heralde. Şöyle düzgün aklı başında bir kadınla yuvamı kurayım demek yok. Ergen kafaları yok aile sorunlaru varmış yok iş stresi varmış kendi halina kalmak istiyormuş. Bir kaşık suda boğuvericem

İlişkide ara vermek diye kavram yoktur. Ayrilcagini söyleyemediği için ara demiştir sakın msj atıp arama kendini saygısızlık yapma

KOnunun üstünden 2 sene geçmiş ama merak ettim naptınız. Sana gerri döndğ mü bu adam. Yada sen seni gerçek seveni bulabilidn mi merak ettim

Kesin evli bu hiyarto şimdi işinden dolayı ayrı olduğu karısı ve çocuğunun yanına gidiyor diye düşünürüm ....

Ara vermek demek başkasıyla deneyeceğim ama seninle ayrı olduğum süreçte. Olursa onunla devam sen de yedekte dur olmazsa yabancıya gitmeyelim...

Gitmiş o adam sen de veda et artık.Hem gidenin önünde durmak yakışır mı ? Büyük ihtimal başkasını buldu ve şuan iyi.Olur da bir sıkıntı çıkarsa diye senden de ayrıldığını dile getirmemiş demekBırak boşver kendi hayatına bak.Boylesi olsa ne olur olmasa ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…