aynen içim rahatladı. artık rüyalarımda bile onunla kavga ediyordum içimde kalmıştı söylemek istediklerim. söyledim rahatladımolsun içinde kalıp sana dert olacağına ona olsun iyi yapmışsın
bence iyi ki karıştırdım. o nasıl kızkardeşinin başına böyle birşey gelmesini istemezse ben de başkasının kızkardeşiyim. anlamayanların kafasına vura vura en sevdiklerinden örnek vermek daha iyi. cevap bile veremedi. zaten. gece 1 de attığım mesajı sabah 4 de okumuşkeşke kız kardeşini karıştırmasaymışsın ama yinede içini dökmene sevindim bırak böylesi olsa daha beter dert olur insana
Aynisini su an yasiyorum. Bana musade et yalniz kalmak istiyorum dedi. Arada ben yaziyorum ve baslarda cevap veriyorsu artik ona da cevap vermiyor. 5 yila yaklasik bir iliskiydi. Su an ben de ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorumSevgilim işinden dolayı stresli olduğu için 2 gün istedi.İstemiyorsan açıkça söyle diye defalarca sordum o da defalarca açıklama yaptı öyle olsa zaten söylerdim hiç ilgisi yok alt tarafı 2 gün istedim dedi. Benimle ara vermek istemiyorsan ömür boyu ara verirsin dedim. iyice zıvanadan çıktı fazla tepki veriyorsun.Daha sonra konuşalım bu saçma yorumlarını bırak dedi. Ama 1 aydır ses yok. Mesaj atıp sayıp sövmek istiyorum içim içimie sığmıyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Nasıl davrandınız ne yaptınız?
başkasını buluyorlar bunun tek sebebi bu ve karaktersizliklerini ortaya koyuyorlar. 32 yaşındayım ya ben hala çoluk çocukla uğraşıyorum ayrılık isteğini bile dile getiremeyen saçma sapan insanlara zaman harcamaktan bıktım. kavun değil ki koklayıp alalım belli olmuyor işte ne kadar olgun görünse de böyle gerizekalı çıkıyolar erkekler. atma sen de mesaj içinde kalanları söyle say söv bitir bir dahaAynisini su an yasiyorum. Bana musade et yalniz kalmak istiyorum dedi. Arada ben yaziyorum ve baslarda cevap veriyorsu artik ona da cevap vermiyor. 5 yila yaklasik bir iliskiydi. Su an ben de ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum
Ben de en son mesaj atmamaya karar verdim. Ben de 27 yasindayim. Gercekten bu iliski islerini oturtmak cok mu zor yoksa ben mi beceremiyorum.başkasını buluyorlar bunun tek sebebi bu ve karaktersizliklerini ortaya koyuyorlar. 32 yaşındayım ya ben hala çoluk çocukla uğraşıyorum ayrılık isteğini bile dile getiremeyen saçma sapan insanlara zaman harcamaktan bıktım. kavun değil ki koklayıp alalım belli olmuyor işte ne kadar olgun görünse de böyle gerizekalı çıkıyolar erkekler. atma sen de mesaj içinde kalanları söyle say söv bitir bir daha
öyle yaptım başka yapacak birşey yok. bir de sinir olduğum şey kendimi övmek açısından söylemiyorum ama her açıdan ondan daha iyi durumdan, fiziki olarak, iş güç olarak . ne sanıyor bunlar kendini . adam yerine koydukça değer verdikçe kendini bişey sandıO ara dediği başkası canım..zaten sen tarafını secmişsin ..bundan sonrada ne hali varsa gör deyip hayata kaldıgın yerden devam edersin✌
'' Bu hatun bile bana baktıysa herkes bakar. ''öyle yaptım başka yapacak birşey yok. bir de sinir olduğum şey kendimi övmek açısından söylemiyorum ama her açıdan ondan daha iyi durumdan, fiziki olarak, iş güç olarak . ne sanıyor bunlar kendini . adam yerine koydukça değer verdikçe kendini bişey sandı
evet aynen öyle. karakteri oturmamış adamlarda böyle oluyor gerçekten. en başında 40 takla atıyorlar sonra kadın da hoşlanınca kendini bir halt sanıp ben nelerini bulurum diyip defolup gidiyorlar. ay çok sinirleniyorum'' Bu hatun bile bana baktıysa herkes bakar. ''
Bir de Bu adam 20 yaşında olsa bu bakış açısını anlarım da 32 yaşına gelmiş hala ergen kafası. Bütün kadınlar üstüne atlayacak sanıyor heralde. Şöyle düzgün aklı başında bir kadınla yuvamı kurayım demek yok. Ergen kafaları yok aile sorunlaru varmış yok iş stresi varmış kendi halina kalmak istiyormuş. Bir kaşık suda boğuvericem'' Bu hatun bile bana baktıysa herkes bakar. ''
İlişkide ara vermek diye kavram yoktur. Ayrilcagini söyleyemediği için ara demiştir sakın msj atıp arama kendini saygısızlık yapmaSevgilim işinden dolayı stresli olduğu için 2 gün istedi.İstemiyorsan açıkça söyle diye defalarca sordum o da defalarca açıklama yaptı öyle olsa zaten söylerdim hiç ilgisi yok alt tarafı 2 gün istedim dedi. Benimle ara vermek istemiyorsan ömür boyu ara verirsin dedim. iyice zıvanadan çıktı fazla tepki veriyorsun.Daha sonra konuşalım bu saçma yorumlarını bırak dedi. Ama 1 aydır ses yok. Mesaj atıp sayıp sövmek istiyorum içim içimie sığmıyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Nasıl davrandınız ne yaptınız?
KOnunun üstünden 2 sene geçmiş ama merak ettim naptınız. Sana gerri döndğ mü bu adam. Yada sen seni gerçek seveni bulabilidn mi merak ettimBir de Bu adam 20 yaşında olsa bu bakış açısını anlarım da 32 yaşına gelmiş hala ergen kafası. Bütün kadınlar üstüne atlayacak sanıyor heralde. Şöyle düzgün aklı başında bir kadınla yuvamı kurayım demek yok. Ergen kafaları yok aile sorunlaru varmış yok iş stresi varmış kendi halina kalmak istiyormuş. Bir kaşık suda boğuvericem
KOnunun üstünden 2 sene geçmiş ama merak ettim naptınız. Sana gerri döndğ mü bu adam. Yada sen seni gerçek seveni bulabilidn mi merak ettim
Ama napimmmm merak ettim haksız yere bırakıp gidene noluyo yada çaresiz geride kalana ne oluyo merak ettim doğrusu vallaKız 2 sene geçmiş bende yazacak dim vaz geçtim
Gitmiş o adam sen de veda et artık.Hem gidenin önünde durmak yakışır mı ? Büyük ihtimal başkasını buldu ve şuan iyi.Olur da bir sıkıntı çıkarsa diye senden de ayrıldığını dile getirmemiş demekSevgilim işinden dolayı stresli olduğu için 2 gün istedi.İstemiyorsan açıkça söyle diye defalarca sordum o da defalarca açıklama yaptı öyle olsa zaten söylerdim hiç ilgisi yok alt tarafı 2 gün istedim dedi. Benimle ara vermek istemiyorsan ömür boyu ara verirsin dedim. iyice zıvanadan çıktı fazla tepki veriyorsun.Daha sonra konuşalım bu saçma yorumlarını bırak dedi. Ama 1 aydır ses yok. Mesaj atıp sayıp sövmek istiyorum içim içimie sığmıyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Nasıl davrandınız ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?