asla öyle bir enerji vermedim. aksine her zaman kendi gücümden ayaklarımın üzerinden durabildiğim için çok mutlu olduğumu söylerim. içten içe üzülüyorum tabii bunu hiçbir zaman karşı tarafa yansıtmadım.ama bir insana değer veriyorsam bunu belli ederim ki böyle olması gerekir benceBak sende '' Geldim 32 yaşına, evde kaldım. '' psikolojisi var. Adama bunu demesen bile yansıtıyorsun. Adamın g.tü kalkıyor, böyle bi kendini emniyette görüyor, vazgeçmezsin gitmezsin sanıyor. Sıkıyor da sıkıyor. Tersi görünce afallaması bundan. Yok iyi kızsın, yok seni sevdim falan hikaye. Kendi kendine '' Kız kurusundaki özgüvene bak, adam bulmuş naz yapıyor. '' demediyse Allahın kamili, ben de birşey bilmiyorum. Enerji ile alakalı biraz. Karşı tarafa zayıf enerji verme. 32 yaşında evde kaldım diye düşünme, bi yerde kaldığın yok.
öyle dedim zaten. ya hayatımda hep olursun ya da hiç olmazsın dedim.umarım bu durumu aşmayı başarırız dedi. sanmıyorum ben kendimi tanıyorum dedim. elinden geleni yaparmış. çekip gidiyorsun elimden geleni yaparım diyor bir de. benimle iletişimde olmak istemeyen birinin benim hayatımda yeri yok dedim.O saatten sonra ömürlük ara verirdim. Ilişkiler insanlar birbirine destek olsun diye vardir. Bu ara vermeyi de kim bulduysa artik... Sizde bu saatten sonra arasa da vermeyin cevap. Icinizdekileri de dökmeyin kudursun. Sessizlik en büyük darbedir.
yaktım zaten. ya hep varsındır ya hiç yoksundur dedimKürkçü dükkanını yakardım bir daha dönemesin diye. Ara vermek nedir yahu madem yalnız kalmak istiyorsun iki gün uzak durursun ve iletişimini asgari düzeyde tutarsın. Büyük ihtimalle hayatına başka biri girmiş
terkedilmişsin işte. muhtemelen de başkası için. ne yazık ki ömrüne yazık zamanına yazık kardeşim. yaşın kaç bilmem ama önünde daha çok uzun zamanın olacak. üzülmeye bile deymezşuna kibar yol demeyin lütfen herkes böyle diyor. ne kibarı şerefsizce bir yol bu
32 yaşındayım evlenmiyorum bir türlü hep böyle oluyor. Hayırlısı başka diyecek birşey bulamıyorumterkedilmişsin işte. muhtemelen de başkası için. ne yazık ki ömrüne yazık zamanına yazık kardeşim. yaşın kaç bilmem ama önünde daha çok uzun zamanın olacak. üzülmeye bile deymez
hayatını yaşa. 27 yaşındayım 2 çocuğum var üni mezunuyum ve ev hanımıyım şimdiki aklım olsa kocamla senin yaşlarında evlenirdim. rabbim gönlüne göre versin.32 yaşındayım evlenmiyorum bir türlü hep böyle oluyor. Hayırlısı başka diyecek birşey bulamıyorum
Bunu lütfen söylemeyin. Evlenen insanların keşke evlenmeseydim demesi beni daha çok üzüyor çünkü beni anlamıyorsunuz.27 yaş gayet ideal bir yaş evlilik için. Keşke hayatımın erkeğiyle çoktan tanışmış ve evlenip yuvamı kurmuş olsaydımhayatını yaşa. 27 yaşındayım 2 çocuğum var üni mezunuyum ve ev hanımıyım şimdiki aklım olsa kocamla senin yaşlarında evlenirdim. rabbim gönlüne göre versin.
İlişkide ara veren insanları hiç anlamam kendine egüvensiz kafası karışık kor istediği olmayınca böyle bir bahane bulup def etti beni başından. bu beni daha da üzüyor
öyle dedim bende. hayatımdan çıkıyosan ömür boyu çıkarsın dedim. saçmaladın iyice falan filan dedi. ama 2 günlük ara oldu sana 1 ay. bir de kaç kere sordum bak dürüst ol istemiyorsan söyle diyeKapının önüne koyardım kaç yaşına gelmiş daha olgun kararlar alamayan adamla ne yapacağım
öyle zaten. düşünüyorum da şimdi dönse de yapamam onunla güvenemem. acaba benden beklentisi mi farklıydı diye aklımdan geçmiyor değil. beklediğini almayınca bir bahaneyle def etti beni başından belki deİlişkide ara veren insanları hiç anlamam kendine egüvensiz kafası karışık korkak insanlar gibime geliyor. O tipteki insanlar ilede bir yolda yürüyemem
Baska biriyle konusma ihtimali çok yüksek sizi de her ihtimale karşı el altında tutuyor unutun gitsin yokmus gibi davranın size ulasamasin kesinlikle muhatap almayınSevgilim işinden dolayı stresli olduğu için 2 gün istedi.İstemiyorsan açıkça söyle diye defalarca sordum o da defalarca açıklama yaptı öyle olsa zaten söylerdim hiç ilgisi yok alt tarafı 2 gün istedim dedi. Benimle ara vermek istemiyorsan ömür boyu ara verirsin dedim. iyice zıvanadan çıktı fazla tepki veriyorsun.Daha sonra konuşalım bu saçma yorumlarını bırak dedi. Ama 1 aydır ses yok. Mesaj atıp sayıp sövmek istiyorum içim içimie sığmıyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Nasıl davrandınız ne yaptınız?
Bir buçuk ay aramamıştı üstelik ara vermiş kendince benim haberim yok. Döndüğünde reddettim. Çok ağladı zırladı yalvardı.Sevgilim işinden dolayı stresli olduğu için 2 gün istedi.İstemiyorsan açıkça söyle diye defalarca sordum o da defalarca açıklama yaptı öyle olsa zaten söylerdim hiç ilgisi yok alt tarafı 2 gün istedim dedi. Benimle ara vermek istemiyorsan ömür boyu ara verirsin dedim. iyice zıvanadan çıktı fazla tepki veriyorsun.Daha sonra konuşalım bu saçma yorumlarını bırak dedi. Ama 1 aydır ses yok. Mesaj atıp sayıp sövmek istiyorum içim içimie sığmıyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Nasıl davrandınız ne yaptınız?
Çok benzer bir durum ben de yaşadım.Sevgilim işinden dolayı stresli olduğu için 2 gün istedi.İstemiyorsan açıkça söyle diye defalarca sordum o da defalarca açıklama yaptı öyle olsa zaten söylerdim hiç ilgisi yok alt tarafı 2 gün istedim dedi. Benimle ara vermek istemiyorsan ömür boyu ara verirsin dedim. iyice zıvanadan çıktı fazla tepki veriyorsun.Daha sonra konuşalım bu saçma yorumlarını bırak dedi. Ama 1 aydır ses yok. Mesaj atıp sayıp sövmek istiyorum içim içimie sığmıyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Nasıl davrandınız ne yaptınız?
olsun içinde kalıp sana dert olacağına ona olsun iyi yapmışsınen son mesajlaştıktan 2 ay sonra dayanamadım yazdım. saydım sövdüm. keşke insan olsaydın düzgünce ayrılabilseydin , bu yaptığını karaktersizlikler şerefi onuru olmayanlar yapar. Aynısı kızkardeşinin başına geldiğinde anlarsın bana yaptığın şerefsizliği dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?