Sevgiliniz birkaç gün ara istedi ve sonra hiç aramadı. Ne yapardınız veya ne yaptınız ?

Kürkçü dükkanını yakardım bir daha dönemesin diye. Ara vermek nedir yahu madem yalnız kalmak istiyorsun iki gün uzak durursun ve iletişimini asgari düzeyde tutarsın. Büyük ihtimalle hayatına başka biri girmiş

asla öyle bir enerji vermedim. aksine her zaman kendi gücümden ayaklarımın üzerinden durabildiğim için çok mutlu olduğumu söylerim. içten içe üzülüyorum tabii bunu hiçbir zaman karşı tarafa yansıtmadım.ama bir insana değer veriyorsam bunu belli ederim ki böyle olması gerekir bence

öyle dedim zaten. ya hayatımda hep olursun ya da hiç olmazsın dedim.umarım bu durumu aşmayı başarırız dedi. sanmıyorum ben kendimi tanıyorum dedim. elinden geleni yaparmış. çekip gidiyorsun elimden geleni yaparım diyor bir de. benimle iletişimde olmak istemeyen birinin benim hayatımda yeri yok dedim.

şuna kibar yol demeyin lütfen herkes böyle diyor. ne kibarı şerefsizce bir yol bu
terkedilmişsin işte. muhtemelen de başkası için. ne yazık ki ömrüne yazık zamanına yazık kardeşim. yaşın kaç bilmem ama önünde daha çok uzun zamanın olacak. üzülmeye bile deymez

terkedilmişsin işte. muhtemelen de başkası için. ne yazık ki ömrüne yazık zamanına yazık kardeşim. yaşın kaç bilmem ama önünde daha çok uzun zamanın olacak. üzülmeye bile deymez
32 yaşındayım evlenmiyorum bir türlü hep böyle oluyor. Hayırlısı başka diyecek birşey bulamıyorum

32 yaşındayım evlenmiyorum bir türlü hep böyle oluyor. Hayırlısı başka diyecek birşey bulamıyorum
hayatını yaşa. 27 yaşındayım 2 çocuğum var üni mezunuyum ve ev hanımıyım şimdiki aklım olsa kocamla senin yaşlarında evlenirdim. rabbim gönlüne göre versin.

hayatını yaşa. 27 yaşındayım 2 çocuğum var üni mezunuyum ve ev hanımıyım şimdiki aklım olsa kocamla senin yaşlarında evlenirdim. rabbim gönlüne göre versin.
Bunu lütfen söylemeyin. Evlenen insanların keşke evlenmeseydim demesi beni daha çok üzüyor çünkü beni anlamıyorsunuz.27 yaş gayet ideal bir yaş evlilik için. Keşke hayatımın erkeğiyle çoktan tanışmış ve evlenip yuvamı kurmuş olsaydım

İlişkide ara veren insanları hiç anlamam kendine egüvensiz kafası karışık korkak insanlar gibime geliyor. O tipteki insanlar ilede bir yolda yürüyemem

İlişkide ara veren insanları hiç anlamam kendine egüvensiz kafası karışık kor istediği olmayınca böyle bir bahane bulup def etti beni başından. bu beni daha da üzüyor

Kapının önüne koyardım kaç yaşına gelmiş daha olgun kararlar alamayan adamla ne yapacağım
öyle dedim bende. hayatımdan çıkıyosan ömür boyu çıkarsın dedim. saçmaladın iyice falan filan dedi. ama 2 günlük ara oldu sana 1 ay. bir de kaç kere sordum bak dürüst ol istemiyorsan söyle diye

İlişkide ara veren insanları hiç anlamam kendine egüvensiz kafası karışık korkak insanlar gibime geliyor. O tipteki insanlar ilede bir yolda yürüyemem
öyle zaten. düşünüyorum da şimdi dönse de yapamam onunla güvenemem. acaba benden beklentisi mi farklıydı diye aklımdan geçmiyor değil. beklediğini almayınca bir bahaneyle def etti beni başından belki de

Baska biriyle konusma ihtimali çok yüksek sizi de her ihtimale karşı el altında tutuyor unutun gitsin yokmus gibi davranın size ulasamasin kesinlikle muhatap almayın

Bir buçuk ay aramamıştı üstelik ara vermiş kendince benim haberim yok. Döndüğünde reddettim. Çok ağladı zırladı yalvardı.

bu saatten sonra asla bir şey yazma emin ol döner ama döndüğünde kabul etmemelisin

en son mesajlaştıktan 2 ay sonra dayanamadım yazdım. saydım sövdüm. keşke insan olsaydın düzgünce ayrılabilseydin , bu yaptığını karaktersizlikler şerefi onuru olmayanlar yapar. Aynısı kızkardeşinin başına geldiğinde anlarsın bana yaptığın şerefsizliği dedim

Çok benzer bir durum ben de yaşadım.
Tavsiyem hiçbir şey yapmamanız yönünde. Şu an vereceğiniz iyi kötü her tepki karşınızdaki insanın bir taraflarını kaldırır. Bırakmıyor beni vazgeçmiyor benden kafasına sokarsınız onu. Bırakın umursamayın. Umursasanız bile karşıdakine bunu yansıtmayın. Kendinize odaklandığınız, ona harcayacağınız zamanı kendinize harcayacağınız her gün daha iyi olacaksınız

olsun içinde kalıp sana dert olacağına ona olsun iyi yapmışsın

keşke kız kardeşini karıştırmasaymışsın ama yinede içini dökmene sevindim bırak böylesi olsa daha beter dert olur insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…