• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz doğum gününüzü unutsa ne tepki verirsiniz?

Ben bir kere unutmuştum, hatta unutsam yine iyi, yanlış hatırlayıp kutlamıştım😀
Ayrılmamıştık o zaman sonra ayrıldık 😀

Ben umursamazdım..
Ayrılmak istiyorsan bahane arama,direkt söyle bence..

Valla ben 12 senedir esimi taniyorum gecen sene unuttu dogumgunumu ama ilk defa oldu. Hala basina kalkiyorum cok utaniyor. Olabilir insanlik hali yoksa bosanmalimiyim🤣

Unuttugunu ogrenince telafi etmek icin ugrasti mi?
Daha iliski yeniyken, sizi gonlunuzu calmak icin bahaneyken bile unutuyorsa bence onemli bir ayrinti.
He normalde cok dusunceli, ilgili vs ise ama dogum gununuzde cok yogun ya da bir derdi var da unuttuysa farkli.
Sebepsiz unuttuysa beni cok onemsemedigini dusunurdum benim icin onemli bir ayrinti acikcasi.. dikkat ederdim, birlikte olacagimi da sanmiyorum.

Hatırladı mı konu sahibi?
Yok daha var doğum günüme. 3 hafta var ben öyle bir durum yaşarsam ne tepki vereceğimi bilmediğim için fikir almak istedim. Doğum günüm geçer geçmez konuyu güncellicem ama hala ne tepki vereceğimi bilmiyorum 😂

Unuttugunu ogrenince telafi etmek icin ugrasti mi?
Daha iliski yeniyken, sizi gonlunuzu calmak icin bahaneyken bile unutuyorsa bence onemli bir ayrinti.
He normalde cok dusunceli, ilgili vs ise ama dogum gununuzde cok yogun ya da bir derdi var da unuttuysa farkli.
Sebepsiz unuttuysa beni cok onemsemedigini dusunurdum benim icin onemli bir ayrinti acikcasi.. dikkat ederdim, birlikte olacagimi da sanmiyorum.
3 hafta var doğum günüme. Konuyu o gün güncelleyeceğim. Bu aralar işle ve aileyle ilgili sorunları var ama ben yine de bu sorunlara rağmen çok sevdiğim birinin doğum gününü unutmazdım. Hediyeye falan gerek yok sadece bir aramayla bile kutlanabilir bence. Bende unutursa ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama affetsem bile mutlaka başına kalkarım. Affedeceğim de meçhul.

3 hafta var doğum günüme. Konuyu o gün güncelleyeceğim. Bu aralar işle ve aileyle ilgili sorunları var ama ben yine de bu sorunlara rağmen çok sevdiğim birinin doğum gününü unutmazdım. Hediyeye falan gerek yok sadece bir aramayla bile kutlanabilir bence. Bende unutursa ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama affetsem bile mutlaka başına kalkarım. Affedeceğim de meçhul.
boyle bir olay yasanmadi mi??? Daha dogum gununuz bile olmadiysa neyi sordunuz anlayamadim

ya benim bir flortum vardi ilk dogumgunumu cok guzel kutlamistik. 2 ay sonra adama dogumgunum neydi dedim unutmus 🤣🤣 meger normalde aklinda tutamazmis bole seyleri . neyse su an ayriyiz sukur

Kutladı mı ?

Back
X