- 6 Aralık 2009
- 6.224
- 2.939
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha var doğum günüme. 3 hafta var ben öyle bir durum yaşarsam ne tepki vereceğimi bilmediğim için fikir almak istedim. Doğum günüm geçer geçmez konuyu güncellicem ama hala ne tepki vereceğimi bilmiyorumHatırladı mı konu sahibi?
3 hafta var doğum günüme. Konuyu o gün güncelleyeceğim. Bu aralar işle ve aileyle ilgili sorunları var ama ben yine de bu sorunlara rağmen çok sevdiğim birinin doğum gününü unutmazdım. Hediyeye falan gerek yok sadece bir aramayla bile kutlanabilir bence. Bende unutursa ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama affetsem bile mutlaka başına kalkarım. Affedeceğim de meçhul.Unuttugunu ogrenince telafi etmek icin ugrasti mi?
Daha iliski yeniyken, sizi gonlunuzu calmak icin bahaneyken bile unutuyorsa bence onemli bir ayrinti.
He normalde cok dusunceli, ilgili vs ise ama dogum gununuzde cok yogun ya da bir derdi var da unuttuysa farkli.
Sebepsiz unuttuysa beni cok onemsemedigini dusunurdum benim icin onemli bir ayrinti acikcasi.. dikkat ederdim, birlikte olacagimi da sanmiyorum.
3 hafta var doğum günüme. Konuyu o gün güncelleyeceğim. Bu aralar işle ve aileyle ilgili sorunları var ama ben yine de bu sorunlara rağmen çok sevdiğim birinin doğum gününü unutmazdım. Hediyeye falan gerek yok sadece bir aramayla bile kutlanabilir bence. Bende unutursa ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama affetsem bile mutlaka başına kalkarım. Affedeceğim de meçhul.
boyle bir olay yasanmadi mi??? Daha dogum gununuz bile olmadiysa neyi sordunuz anlayamadim3 hafta var doğum günüme. Konuyu o gün güncelleyeceğim. Bu aralar işle ve aileyle ilgili sorunları var ama ben yine de bu sorunlara rağmen çok sevdiğim birinin doğum gününü unutmazdım. Hediyeye falan gerek yok sadece bir aramayla bile kutlanabilir bence. Bende unutursa ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama affetsem bile mutlaka başına kalkarım. Affedeceğim de meçhul.
Kutladı mı ?3 hafta var doğum günüme. Konuyu o gün güncelleyeceğim. Bu aralar işle ve aileyle ilgili sorunları var ama ben yine de bu sorunlara rağmen çok sevdiğim birinin doğum gününü unutmazdım. Hediyeye falan gerek yok sadece bir aramayla bile kutlanabilir bence. Bende unutursa ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama affetsem bile mutlaka başına kalkarım. Affedeceğim de meçhul.
Kutladı ama sonra farklı bir sebepten ayrıldık zatenKutladı mı ?