- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ya bi anda aklıma takıldı. Hiç konusu da açılmıyor iyice şüpheleniyorum![]()
Dereyi görmeden paçaları sıvamak diyorsunHenüz başıma gelmedi. Doğum günüme az bir zaman kaldı ama neden bilmiyorum içimde böyle bir kuşku var.
Hayır hayır hiç öyle büyük bir şey istemiyorum. En azından bir çiçek gönderse bile yeter ya da maddi durumu yoksa sadece lafta bile kutlayabilir benim için organizasyon önemli değil. Sadece hatırlayıp hatırlamadığını anlamak istiyorum. Zaman yaklaştıkça ve ondan bir şey duymayınca şüpheleniyorum acaba unuttu mu beni diye.Siz kutlama derken büyük bir şey mi bekliyorsunuz ki tatil, organizasyon vesaire
Bir pasta bir eli yüzü düzgün hediye yeterli bana göre, birsürü özel gün var çünkü hepsine para yetmiyor
Tamam böyle şahşahlı kutlama kalabalık arkadaş ortamı olmasın önemli değil açıkçası ama kutlamasını hatırlamasını isterim ikimizde birbirinin doğum gününü hiç kutlamadan geçirsek ne bileyim kötü hissettirirdi yaMerhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Siz hiç hatırlatmayın. Bakalım kendisi hatırlayıp kutlayacak mı? Doğum gününüz tamamen geçip bitince sabahına hesap sorarsınız.
Benimki hatırlıyor biliyor ama kutlamayı sevmediği için kutlamıyorMerhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Evet tabiki önce benim doğum günüm 3 ay sonra da onun doğum günü var. İlişkinin başındayken konuşmuştuk konuşmanın üstünden 3 ay geçti ama bunlar önemli şeyler bence ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmamalı doğum günü. Bekliyorum bakalım ne olacakAranızda doğum gününün hangi gün olduğu muhabbeti geçmişmiydi