Sevgiliniz doğum gününüzü unutsa ne tepki verirsiniz?

Yeni veya eski ilişki hiç farketmez..
Beni yeterince önemsemiyor diye düşünürüm.

Siz kutlama derken büyük bir şey mi bekliyorsunuz ki tatil, organizasyon vesaire

Bir pasta bir eli yüzü düzgün hediye yeterli bana göre, birsürü özel gün var çünkü hepsine para yetmiyor
Hayır hayır hiç öyle büyük bir şey istemiyorum. En azından bir çiçek gönderse bile yeter ya da maddi durumu yoksa sadece lafta bile kutlayabilir benim için organizasyon önemli değil. Sadece hatırlayıp hatırlamadığını anlamak istiyorum. Zaman yaklaştıkça ve ondan bir şey duymayınca şüpheleniyorum acaba unuttu mu beni diye.

Aranızda doğum gününün hangi gün olduğu muhabbeti geçmişmiydi

Ben kimsenin dogum gununu hatirlamam, kendim disinda. Birisinin dogum gununu bilsem bile o haftalarda yogunsam unuturum tamamen. Bence insanlar buna cok anlam yuklememeli. Size tavsiyem dogum gunum geliyor aksam guzel yemek yiyip kutlayalim mi o gun diye plan yapmaniz. Bu hem kendinize deger verdiginizi gosteriyor cunku dogum gununuzu kutlamak istiyorsunuz hem de adam da ona gore gider size ozel hediye dusunur. Ben boyle yapardim sizin yerinizde olsam.

Merhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Tamam böyle şahşahlı kutlama kalabalık arkadaş ortamı olmasın önemli değil açıkçası ama kutlamasını hatırlamasını isterim ikimizde birbirinin doğum gününü hiç kutlamadan geçirsek ne bileyim kötü hissettirirdi ya :D Ben arkadaşlarıma bile kızıyordum hediye almayın istemiyorum sadece yanımda olun diye ama onu bile yapamazlardı sevgilim eşimde bunu yapmayacaksa ne diyim :D

Cok ilgisiz bırakıldığım bir ilişkimde bir de üstüne bu olmuştu. Bunu da yaşamam artık yaa derken:D Artık cekemeyecegim dedim, ayrılmak istedim. Sonra bir süre daha devam etti ama iflah olmadı yani. Bence böyle şeyler büyük sinyal. Ama genel ilişkide sorun yoksa, gerçekten bir şekilde böyle bir unutulma olduysa bu konuda ne hissettiğimi anlatıp duruma bakardim. biraz ilişkinin genel gidişatına ve unuttugunu fark ettikten sonraki telafi edici tavırlara bağlı diye dusunuyorum. Benim ex, unuttugunu fark ettikten sonra bir özür bile dilemeden hiçbir şey olmamış gibi seçim sonuclari hakkında konusmaya devam etmişti :KK70:

Doğum günleri benim için önemlidir unutursa bozulurdum. Ama ayrılır mıydım bilemiyorum. Soğurdum kesin

Merhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Benimki hatırlıyor biliyor ama kutlamayı sevmediği için kutlamıyor 😪 belki sizinki de böyle bir şey. Ama baştan söylemişti bana ben kutlamayı sevmem diye.

Biz bozuğuz bu ara ama bizim doğumgünleri arka arkaya önce onunki sonra benimki, o kadar gıcık bi durum ki benim tavrıma göre şekil alıyomuş gibi geliyo hep hsdjshd çok sinir bozucu gerçi ben küsken kutlamadığım halde o kutluyo ama olsun yine de böyle arka arkaya olmasını istemezdim

Aranızda doğum gününün hangi gün olduğu muhabbeti geçmişmiydi
Evet tabiki önce benim doğum günüm 3 ay sonra da onun doğum günü var. İlişkinin başındayken konuşmuştuk konuşmanın üstünden 3 ay geçti ama bunlar önemli şeyler bence ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmamalı doğum günü. Bekliyorum bakalım ne olacak

Back
X