Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:lepi: valla ben buna sadece gülerim
heryerde biz varız öylemi,acaba neden acaba losapin forum yönü benle tersmi ki karşıma çıkıyor,bir tane daha forum var alternatif değilmi acaba neden orda değil losap sırnaşık şey

internet cafeye gitmek zormu sanki yada yousurf tarzi ip degistiren program kullanmak.. valla ben hissettgimi soylerim genelde yuzde yuz cikar bariz belli yani
terler boşaldı sana yetişemiyorum,of evden kafeye kafeden eve ne olcak bu halimiz.dur bir cafeye koşayımda bir losap olayım bir saniye alkisalkisalkis
yani artık yeter ama.

ayy eğlence devam mı ediyorrr
Ben bayılıyorum bu kk hatunlarının sabrına
Ev taşıyorum yoksa bırakmazdım bu eğlenceyiiii

bi git ya guldurme aksam aksam bak sen dalgana eyvallah
arkadaşım çok bilmiş gibi davranma sen.
elinde herhangi bir delilin yokken ortaya sallayıp çekip gidemezsin.
sen kuyuya taş atıyorsun yine o kuyuya taş atmaya başlıcaklar arkadan gelip.
buraya kazen geldi ve ıp araştırmalarımı yapıp benden gerekli bilgileri dün aldı.
sen bir üye olarak yerini bilmelisin.

Ya bişiy diyeceğim..
zampule,ben losap değilim diyor ısrarla...CADIARZU
Yani yanlış anlaşılmasın savunmuyorum ama ya cidden değilse...:uhm:
çok kafam karıştı çok....
:uhm:

tamam inanıyorum sana zampule ama dedim ya siz ruh ikizisiniz.
Vallahi ço benziyorsunuz.
Losap namı diğer kolonya ve patiska türlerinin tek örneğidir diyorduk ama değilmişler.

evet kız losap patista kolonya ben değilim diyo uzatmayın artık kazende yapmış kontrolünü dün gece

Son düzenleme:
Konu sahıbesı rep mesajlarını nıye kapattın merak sadece:) ıŞıĞın kırmızı olmıŞta dıkkatımı cektı.
Konunada cvp yazmıcam gerk duymuyorum

Evet pamuk eller cebe en az 10 x 3 ban toplamda 30 gün fena değil sigaramı içip geliyorum ayrılmayın.

bilemiyorum yani bu akşamda basarsa burayı katıksız 10 gün yersiniz :roflol:

bir tane normal baglanti birde karsi apartmandan C(alinmis) kabloyla iki ayri bilgisayardan sakkada sukkada yazisiyor vaybee
ay sen böyle aklımın ucundan geçmemiş şeyleri nerden biliyorsun
kişi kendinden bilir işi hesabımı
teknolojik kültür fışkırmakta
allah be :1shok:
sositososito

bırı bana ne oldugunu hemen anlatsın kolonya patıska losap fılan :mymeka:

valla durum böyle ise çok ayıp cidden...lmaz:
resmen dalga geçiliyor bizle.
çok saf gördüm kendimi...:çok üzgünüm:
Allah bildiği gibi yapsın...

Konu sahıbesı rep mesajlarını nıye kapattın merak sadece:) ıŞıĞın kırmızı olmıŞta dıkkatımı cektı.
Konunada cvp yazmıcam gerk duymuyorum
konuma cevap yazarsan bende senin soruna cevap verme gereği duyarım

genemı ya
kıtlenır topic nasılsa bızım basımıza kalmasın yürü

ayy yidin bizi zampulee yidiinnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
gerçektn sen SADECE zampuleysen ozaman sana diorumki KK sayesinde ruh ikizini hatta üçüzünü buldun, belki yakındada dördüzünü bulursun... ne mutlu sana..

hadi ya patiska argoda kolonya mıymışkafamçokkarıştı
ben doğum tarihlerinden ve kendilerini tanımlamalarından çözmüştüm olayı yorumların benzerliği haricindeCADIARZU

kusura bakmada eger sen hakli olsaydin haysiyetin icin surda banlanana kadar kendini savunurdun kirar gecirirdin.. ayni sey losap icinde gecerli ..hersey guzel planlanmista su psikolojik savas sakinligi ele veriyor bacim
öfkeme yenilecek ve şu güzelim mis gibi siteden beni kale sanıp gol atmaya çalışan bir kaç insana laf yetiştirip çirkeflik yapıp banlanıcak kadar aptal değilim.zekam haysiyetimi korumama yetiyor.öfkeyle kalkan zararla oturur.
ekmek kuran çarpsın ben losap,kolonya,patrika değilim diyen bir insanın hala üstüne gelebiliyorsun.burdaki başa çıktığım perspektifi bir analiz etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…