:lepi: valla ben buna sadece gülerimheryerde nedense zampule ile sen varsin losap bazen atisiyosunuz bazen hak veriyosunuz kendi kendine akil oyunlari yapiyorsun sekerim ama zarar vericek sana bu dikkat et psikoloji iyice gitti senin ip ne bile bakmaya gerek yok cok bariz anlasiliyor ayni kisi oldugun
terler boşaldı sana yetişemiyorum,of evden kafeye kafeden eve ne olcak bu halimiz.dur bir cafeye koşayımda bir losap olayım bir saniye alkisalkisalkisinternet cafeye gitmek zormu sanki yada yousurf tarzi ip degistiren program kullanmak.. valla ben hissettgimi soylerim genelde yuzde yuz cikar bariz belli yani
arkadaşım çok bilmiş gibi davranma sen.bi git ya guldurme aksam aksam bak sen dalgana eyvallah
Evet pamuk eller cebe en az 10 x 3 ban toplamda 30 gün fena değil sigaramı içip geliyorum ayrılmayın.
ay sen böyle aklımın ucundan geçmemiş şeyleri nerden biliyorsunbir tane normal baglanti birde karsi apartmandan C(alinmis) kabloylaiki ayri bilgisayardan sakkada sukkada yazisiyor vaybee
secenekler...
1-losap 15 yasinda zampule de 20li yaslarda ablasi bir normal bir kacak hat kullanip laptop pc ikilisiyle kafa buluyolar
2-1.secenekteki abla fasli losapin arkadasi
3- losap ayni kisi zula yani modem kablo zart zurt 1 ve 2.siklardaki gibi
4- ayni kisi degil ama turu az bulunan losap uyemizin ruh esi dunya nekadar kucuk dedirten bir vukuat
olmayabilirde yani ama bi otluk var isin icinde simdi sayfa sayfa okuyamam kim ne yazmis ne etmis kazen yemez vardir bi bildigi
konuma cevap yazarsan bende senin soruna cevap verme gereği duyarımKonu sahıbesı rep mesajlarını nıye kapattın merak sadece:) ıŞıĞın kırmızı olmıŞta dıkkatımı cektı.
Konunada cvp yazmıcam gerk duymuyorum
canim benim once patiska vardi sonra losap oldu sonra zampule oldu ara sira biseyler cikiyor hepsi ayni kisi muhabbeti cikti. ok olmayabilir ama bukadarmi benzer yorumlar anacim. bu losap uyenin oyle bir hayati var ki citos almaya gidiyo buskuvi dusuyo adam asik oluyo losap bunu opunce adam terkediyo .sonra baska biri cikiyor sahneye konsomatrisli bara gidiyor.sonra baska bir arkadasi var acim diye aglamis yemek yedirmemis kiza. hergun yeni bir eksin ve en onemli ozelligi millet yerden yere vuruyor bu kizacgiz hiic bisi demiyor ben patiska(argoda kolonya demekmis) degilim demiyor insanlar boole bakiyor napsinlar
öfkeme yenilecek ve şu güzelim mis gibi siteden beni kale sanıp gol atmaya çalışan bir kaç insana laf yetiştirip çirkeflik yapıp banlanıcak kadar aptal değilim.zekam haysiyetimi korumama yetiyor.öfkeyle kalkan zararla oturur.kusura bakmada eger sen hakli olsaydin haysiyetin icin surda banlanana kadar kendini savunurdun kirar gecirirdin.. ayni sey losap icinde gecerli ..hersey guzel planlanmista su psikolojik savas sakinligi ele veriyor bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?