birde çalışma kartı çıkarıyolar kimliğini alarak polise bildiripallah korusun valla oyarım adamılmaz:
birgün bir personelim şirkete ait bazı özel şeyleri teslim etmeden işten ayrıldı ,bir müzikholde işe başlamış ,öğrendik ve gündüz vakti şirketin müdürü ile gittik ,gündüz henüz program başlamamış neyse çocuğu bulduk oturduk konuştuk ,bir kaç genç kız girdi içeri kot pantolon bady filan giymişler ,gayet sade vatandaşlar ,dedik bunlar kim ? konsomatrist dedi çocuk ,bunlar kendisinden güzel biri başlasın işe kızı döverler yada bıçaklarlar yüzünü filan dedi ,niye dedik ,dedi güzel olan daha çok masa yapar çok para kazanır ,o yüzden istemezler dedi ..bu kızlar içki içirdiği adamın içkisinin parasının % 70 ini alırmış ,hepsinin altında evi arabası varmış.oranın bazı kuralları varmış üstelik ,elleyemezmiş adamlar eğer kadın müsade etmesse ,sadece sohbet ,dışarda buluşmazlarmış herşey orda bitermiş ,gündüz nırmal namuslu kadınlar gibilerdir dedi arkadaş laf atamassın ,evine filan davet edemessin dedi ..ayrıca çok para kazanıyolarmış ,neyse dedim iş başvuru formu varmı kaydirigubbakcemile3bir ara bozdum niyeti de son anda vazgeçtim ..
zampule senin hayatında hiç normal bi insan yok mu
o üyeleri dediğim sizler değilsinizki'zampule biliyormusun aslında sen seviyeli birisin..yani burda insanlar sana neler neler diyor sen sükunetini koruyorsun.neden sana losap kolonya patiskayı tanıyormusun diye sordum biliyormusun?çünkü onlarda senin gibi değirmenlere karşı sabırla susarlardı..başkası olsa ar perdesini yırtar dağıtırdı burayı yeminle...sen bakma-ben de dahil- bu kıskanç paçozlara onların senin gibi kısmetleri kapıda dizilmiyor..'
diye yazacaktım sana...
taa ki...
bana eksi rep verip 'delirtmeyin artık benii yolarım o üyeleri' diyene kadar...
'zampule biliyormusun aslında sen seviyeli birisin..yani burda insanlar sana neler neler diyor sen sükunetini koruyorsun.neden sana losap kolonya patiskayı tanıyormusun diye sordum biliyormusun?çünkü onlarda senin gibi değirmenlere karşı sabırla susarlardı..başkası olsa ar perdesini yırtar dağıtırdı burayı yeminle...sen bakma-ben de dahil- bu kıskanç paçozlara onların senin gibi kısmetleri kapıda dizilmiyor..'
diye yazacaktım sana...
taa ki...
'zampule biliyormusun aslında sen seviyeli birisin..yani burda insanlar sana neler neler diyor sen sükunetini koruyorsun.neden sana losap kolonya patiskayı tanıyormusun diye sordum biliyormusun?çünkü onlarda senin gibi değirmenlere karşı sabırla susarlardı..başkası olsa ar perdesini yırtar dağıtırdı burayı yeminle...sen bakma-ben de dahil- bu kıskanç paçozlara onların senin gibi kısmetleri kapıda dizilmiyor..'
diye yazacaktım sana...
taa ki...
bu paçoz lafı sadece irony dimiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
oluruzzampule
huu huuu
senlen kanke olabilü müyüz acaba şekerim
Allah razi olsum zapuşum :gitme:oluruk conem
vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?